Dagens fail: Rihanna didn't found love in this hopeless place. (rihannas malmökonsert är inställd!)

.

We are who we are.


Gårdagen blev sjukt lyckad, what to do what to do.. när allt annat är dött här i trelleborg liksom haha..men mina blondiebrudar är galna (ingen jävla tvekan om den saken) Today: vi vart i stan förut, köpte skor och käkade donken, sen har det vart softation fram tills om en stund då vi ska möta upp sara så blir det utgång sen!!

live från soffan/sängen (haha)

Somnade inte förrän sjukt sent igår, men fick snackat rejält med sarish, love u bruden!! Sen blev jag väckt halv nio (!!!!!) av att mamma skriker i ens öra: musen är fångad!!!!! Alltid roligt.eller?.. Men det är i alla fall bra, då kan jag äntligen flytta in i mitt rum igen och perfa tills erika kommer idag. Kommer förmodligen inte uppdatera nu på ett tag eftersom jag har fullt upp idag.


Jag och Stephanie ska gå till min mammas jobb,hämta min cykel, gå till cykelakuten och pumpa den för att se om det var någon idiot som lekte roliga och tog ur luften ur hjulet igår eller om det faktiskt är ett hål (hoppas fan på det första alltså). Efter det tror jag att vi skulle möta upp mirza och oliver en stund nere i stan för att bara ta det lugnt. Om jag hinner då alltså, beror på när jag och stephanie sticker, eftersom erika kommer vid 2 (sa hon, men jag gissar på tidigast tre, yes..i know her..för bra). Men när erika kommer så måste jag ju vara hemma, även om resten av min familj känner henne lika bra som mig men ja, whatever. Jag och erika ska nog bara sitta och snacka, ta igen lite sen somras (!!!!!) sen ska vi ner till stan för några ärenden, sen hem till sara för att fixa med en grej. Sen drar vi tre brudar och möter upp stephanie,hanna,mirza,oliver,erik och dejan så ska vi vara busiga ikväll eftersom det är halloween.


Resten av lovet då? Kommer spendera några dagar framöver med erika, dock inte så länge men who the hell cares, får i alla fall träffa henne. Sen på tisdag ska jag träffa lina vilket var sjukt längesen så det ska bli hur roligt som helst, jävlar vad efterlängtad hon är ja!! En dag ska jag in till malmö med mamma också har jag bestämt, sen har jag bestämt med lizzan att vi ska ha filmkväll,mys. Ska även på tjejmiddag nästa lördag, såå kul! Och resten av lovet? Mina homies!!!!! Sen ska jag få träffa mirzas brud som kommer hit. Har sjukt mycket att tagga över detta lovet att det är galet, är så jävla taggad. Så bra uppdatering?nja, knappast.

Nej nu mina vänner har ni fått en hel update om vad som händer i mitt liv ca. 8 dagar framöver.
SÅ NI FÅR ALLA HA ETT RIKTIGT SKÖNT HÖSTLOV OCH NJUTA ORDENTLIGT!!!!! min uppdatering får ni helt enkelt ta med en nypa salt.

spontant? - just the way i like it.





VET NI VAD SOM BLEV BESTÄMT FÖR TYP SÅDÄR TVÅ TIMMAR SEN? JO, ATT BÄSTA ERIKA KOMMER IMORGON!!! HON ÅKER HIT IMORGON FÖR ATT TRÄFFA MIG I NÅGRA DAGAR? HUR BRA? FÖR BRA. I FUCKING LOVE YOU.

@ mc donalds

sitter på mc med mina homies (men saknar min lebbish). Kommer spendera resten av min dag/kväll med dom, eller nej..skoja bara. Hela veckan faktiskt, eftersom vi har 9 dagars ledighet framför oss!!!!*happyface*

How do i get better once i've had the best?



Bilder ifrån ikväll: plugg, lek med bror.. sen mitt i allting ser man en jävla råtta springa förbi ens golv under sin säng när man sitter i den. Panik? OM!!! Men soffor dom är sköna. Nu ska jag dra ut och träffa Anton, Bengan och Odde.

That's a long time ago now, a long time to hold on the big memories.


Dagens sysselsättning: Plugga buddhism!

Ignorera mina påsar under ögonen, mitt opimpade ansikte och mina fingrar som ser ut som prinskorvar.

I'm on my way up.


Keep, not keep. keep, not keep. keep, not keep.







Testade olika "lookar", man kan fan matcha en leopardklänning med vad som helst nästan! Men vad tycker ni, ska jag spara den?

You will make it through this, and it will make you stronger.



Blev lite ändrade planer, drog ner till stan med Stephanie Hanna Mirza och Erik istället.. och vart åt vi? Jo på mc! Men hade hur mysigt som helst, bäst är dom. Sen när jag kom hem så väntade ett paket på mig, en fin leopardklänning var det (kommer i nytt inlägg!). Min kväll består av plugg och duscha.

Never a failure, always a lesson

Hejsan, vet aldrig hur man ska börja skriva? Men skit i det nu, ska snart sticka till skolan (no shit liksom).. slutar tjugo i två idag så efter skolan drar jag och mina tre brudar ner till stan. Vi ska sätta oss någonstans för att fika (kommer bli mc) och snacka en jävla massa skit. Sen kommer min kväll bestå av plugg för det mesta. Nu har jag brådiz.

Liten vs. Stor


Dom säger att man förändras, jag vet inte om man ser det på sisådär 13 år tillbaka i tiden?

I really wanna be with you baby, but I gotta do me first.

.

Words.Smile.Math.Angry.Friend.Elongation.Chilren's game.Swedish.



I min kalender stod där "Note" ..tills jag skrev till "to myself" och lite peppord när jag inte orkar med skolan hehe.
Annars då? Har ett test på torsdag, ett prov på fredag och ett inlämningsarbete då deadlinen är tills måndag! Bit ihop och dröm dig bort till höstlovet - check.

nedräkning?ohyes.

dagar kvar till julafton.
dagar kvar till nyår!!
dagar kvar tills jag blir 16 år.
dagar kvar till jag och bästa sara drar till malta!!

YOU'RE LIKE A TATTOO, YOU'RE PERMANENT



"We've had so many good times together
I know we'll be best friends forever
No matter where we are
I know we'll never be too far

You're my idol, my sister, my friend
We'll be together till the end
Even when we're old and gray
You'll be here still,
to help me get on my way"


Enda riktigt fina bilden på oss två enligt mig, så lev med att ni har sett bilden ca en miljon gånger.
Brukar inte logga in på Ebbas blogg och göra inlägg men när jag såg den här texten var jag bara tvungen.

Erika

08:02




Nu väntas iup-samtal.på en sovmorgon.då jag alltså hade kunnat ligga och sova.vi har aldrig sovmorgnar. Och dagens feta problem: vet inte om jag ska åka bil med mamma till skolan och palla gå hem sen eller faktiskt palla sätta min röv på cykeln och behöva cykla när mamma kör bil.. dun dun dun fortsättning följer.

Lite såhär hade jag velat gå klädd nu i höst och lite inpå vintern.



www.sandraso.devote.se

Dom som är ljuset i mitt liv. Dom som får mig att skratta när jag vill gråta. Dom som jag älskar över hela mitt hjärta.



This is what gives me strength to carry on.


(ni är guldvärda fina ni, alla som skriver,som läser och som klickar in här. 400 läsare bara idag, jag är stolt)

Nu: "spakväll" i hopp om att må lite bättre sen.


(lite gammal bild till vänster men vad gör det.. och min blogg är tråkig jag vet, jag ska bli bättre)

Kan inte sluta lyssna på Eminem (undra varför).


Space bound.

mobilblogg

sitter i stan med två av mina brudar, var på frukostkalas innan hos min kusin. Nu ska vi bara sitta och snacka skit en stund sen får jag se ikväll om jag pallar dra ut eftersom jag är redigt förkyld. Puss sålänge

Denna gången har jag hittat rätt, det vet jag när jag ser dig.


<3


Tog bilden under Veronica Maggios konsert på malmö festivalen, därför blev det ju passande med en av hennes textlåtar i bilden. (vilket också är ganska passande efter min lördagskväll)

Idag är jag jävligt förvirrad

1. När jag druckit ett glas cider så satte jag glaset i kylen och flaskan i diskhon istället för tvärtom.
2. När jag skulle tvätta händerna tog jag tandkräm istället för tvål.
3. Jag gick in och satte på plattången i badrummet, gick därifrån och kom på en timme senare (när det började lukta bränt) att jag hade satt på den. För att använda den såklart!
4. Jag bara väntar på att jag ska göra något annat förvirrande.

Ta mig tillbaka till Italien, för fyfasiken vad jag saknar det.







Ha en fin fredag och en fin helg mina vänner, vi hörs när vi hörs.


I don't need a certain amount of friends, just a number of friends i can be certain of.

.

Just believe in your dreams.



Det är hemskt att gå igenom gamla bilder, jag vill ha långt hår igen och vara brun/neger/mulatt!
Men, hej alla som nu läser detta. Har verkligen inte varit hemma på hela dagen. Drog och åt på Nattas grill efter skolan sen har jag bara chillat med några härliga människor under resten av dagen/kvällen. Sjukt mysigt! Det leendet.

true story broe


frågor ifrån inlägget under

1. var är tröjan högst upp i vänstra hörnet ifrån? apfin!
svar: Den hittade jag på hemsidan http://www.monkeystore.se . Där kan man fynda mina vänner!

2.tröjan längst ner i vänsterhörn, var är den ifrån? :D
riktigt fin, & du har grym stil ebba!
din blogg är grym, världens snyggaste!
svar: (jag var tvungen att kolla tillbaka på alla hemsidor jag hade varit på, kom inte ihåg själv haha) .. Men på Gina tricot hittade jag den! & Tack fina du, blir så sjukt glad att ni inte anar hur mycket jag uppskattar allt fint ni säger!

Varför vill man ha som mest när man har som minst pengar?



Vad säger du mamma? ska vi dela på kostnaden?

Baby please don't go, if i wake up tomorrow will you still be here?



Slutade rätt så tidigt idag, tjugo i två faktiskt.. Så när jag kom hem chillade jag bara sen drog jag ut med Anton, Bengan och Odde (haha, tim). Hanna kom senare också sen behövde vi snacka ut en del, bara jag och hon.. så vi drog hem till henne och satt där i timmar och snackade. Skit mysigt! That's my day.

klassfotot detta året? h-e-m-s-k-t






Ifrån sexan till nian, shit vad alla har förändrats! Sinnessjukt, man lägger knappt märke till det själv när man ser dom nästan varje dag, men kollar man  på bilderna så är det lite galet. Ser ni mig på alla fyra bilder hehe?
Och årets foto: Ingen kommentar, verkligen ingen kommentar. Ser ut som en jävla tjockis, vafan är det för hållning jag ligger inne med? haha..

(jag gillar min röda "tatuering" mellan ögonen)



Sitter i skolan nu, kommer förmodligen inte hinna blogga efter skolan eftersom jag och hanna ska ha "plåtningsdag" med olika outifts osv, sjukt kul faktiskt! Så ska pallra mig hem till henne för att låna lite kläder och sen hem mot mig för att fota. Vi hörs förmodligen senare idag, med lite bilder kanske? Hope so!

when you're far away, i miss you. But time won't heal the pain.




Godnatt!

Imorgon börjar skoldagen med Idrott (döda mig!) .. så jag antar att jag borde gå och lägga mig nu för att palla gå upp och spela handboll. Har för mig att vi skulle göra det nämligen. Bryr ni er inte? nähä..nä men dåså, det förklarar ju en del!!

www.staypozitive.tumblr.com



Ikväll saknar jag dig, kanske lite för mycket.


Utkast: Okt. 16, 2011

Det finns så mycket jag vill ha sagt men jag får inte ut ett ord, inget med någon meningsfull betydelse. Nu har vi gått skilda världar och nu är vi bara en i mängden. Eller kanske mer som månen och solen, för dom är två helt olika men ändå så lika, dom har liksom samma betydelse men möts aldrig. Jag är månen, lever i mörker. Du är min sol, för varje gång du kommer tillbaka lyser du upp mitt mörker. Det är precis som att.. jag vet att jag klarar mig utan dig men vet riktigt inte om jag vill. Jag behöver inte dig, men jag vill ändå ha dig. Men solen har slutat existera, så nu kan jag säga hej till föralltid mörker!

du hjärta jag, föralltid

Vinter 2010/2011:


Vår 2011:


Sommar 2011:


Höst 2011:

hate this weather



Kom hem för ca. en timme sen, stanna idag igen och snackade med min tines och lebbish. Sen började det såklart regna som in i helvete påväg hem, frös ihjäl!! Så nu sitter jag med mackor och varm choklad i myskläder. Puss

this is life without you, learning how to miss you.



Jääävlar vad trött jag är, och jävlar vad deppig jag blev när jag la märke till att det var mörkt ute efter en timmes snooze (halv åtta). Nu borde jag egentligen inte sitta här, brukar vara klar om en kvart med allting och jag ska platta mitt hår och äta. Heja mig!

Detta är mitt humör en liten period nu framöver:




(denna gången varnar jag faktiskt er.. dvs. mitt umgänge och stort sätt alla i skolan)

Godnatt!

I still pray for one more day with you, but i just can't go back.



(förjävla långa ben man ligger inne med alltså) .. var precis ute med milton, gick ner till skotten och handla ett 100 g schweizer nötchoklad. Det gick ner i magen på 10 minuter kan jag säga er!! Ja, det är den veckan nu hehe.

Fan, jag vill också vara rödhårig.. dör så snyggt det är.



(låter bilden tala för sig själv)


If you want me, show me. If you need me, tell me. If I am worth it, fight for me.

.

Well, I never saw it coming. Should've started running a long long time ago.



Min måndag: Skola, stanna kvar och snackade med mina brudar (lebbish och tines), drog på husvisning efter det och sen vidare till mc donalds. Ska försöka tvinga min tines ut på en runda med Millepille nu!

you are so fucking awesome, okay?




Men en sak som jag vet och som jag tror på, människan är lika mycket värd på denna jord.


Modeikonen ebba bengtssons söndagsoutfit:


Tjocktröja- Ullared, mjukisbyxor- inter sport, skor- converse, fuckfacet- jag.

Det är så kallt här utan dig men jag har lovat mig, tills dagen jag dör.. att aldrig falla tillbaks igen








(allt är borta.det är så tomt.hejdå.)

things fall apart so that other things can fall together.


Frågestunden del 2.

Vad skulle du helst vilja göra om 7 år? Om 7 år, då är jag alltså 22.. då pluggar förmodligen jag! Det är vad jag vill göra, plugga men samtidigt ta dagen som den kommer!
I vilket trivs du bäst, kort eller långt hår? Både kort och långt, alla passar i långt hår och jag hade faktiskt långt så det är klart jag saknar det ibland. Men jag har även fått sjukt fina komplimanger om att jag ser äldre ut och är mycket snyggare i kort så jag kan inte ogilla det. (men det finns dagar då jag hade kunnat gråta över mitt långa)

Blond eller brunett?
Vet inte, älskar båda.. håller mig till det blonda ett tag till i alla fall. Sen får vi se i vinter, (blir alltid att jag vill ha en förändring för vintern är så tråkig, då lyckas alltid mitt hår bli brunt)
Vad är det bäst du vet, verkligen det bästa? Verkligen det bästa? .. fan vad svårt. Skratta så att jag gråter och inte kan andas, det är nog det bästa jag vet!
För övrigt: fruktansvärt bra blogg!!! Tack fina du, guldvärt!
Är du en nattmänniska eller morgonmänniska? Man kan ju inte direkt kalla mig för morgonmänniska, alltså föreställ er en tjej som nyss fått mens och blanda det med en sur citron. Det går ärligt inte att snacka med mig.
hur många kuddar sover du med? 7-8? hehe, tycker det är mysigt med närhet..
snarkar du? Nej, men gör andra ljud.. som typ, gnisslar tänder och smaskar? haha, alla klagar på det (mest hanna)
Ditt humör just nu? Okej, helt okej.
Är du kittlen? Nej inte alls, förrutom under fötterna. FÅR PANIK! Sparkar sönder den jäveln som rör vid mina fötter.
berätta för dina läsare hur äckligt lika vi är!!
Går inte att beskriva, låt mig uttrycka det såhär: vi kan avsluta varandras meningar, se på varandra när vi mår dåligt, berättar den ena något så kollar den andra O.O  <- så för den känner likadant! Det är vi två äggish i ett nötskal, nej..äggskal hahaha.
varför älskar du mig så mycket?
För du är sjuk i huvudet, på ett positivt sätt alltså.
saknar du mig när jag inte hör av mig på en dag? Säg en dag vi har klarat att vara utan varandra?
läser du kenzas blogg? Nej, får ångest och känner mig skit ful då.
läser du kissies? Absolut inte, blir bara irriterad och äcklad att en 20 (?) åring inte växt upp än.
läser du stephanies?! Nej fyfan.... skoja, every minute of my day.
Kommer du berätta vem filuren är? (då jag vet vem han är, but still..) Vems?Va?Vem är han?
Saknar du fotbollen?
hatar mig själv för att jag slutade.
Älskar du hanna mest i världen? . Hade hellst sluppit henne idag men det kan jag liksom inte säga till henne, hatar henne. pussy är hon!
vad lägger du mest tid på datan eller tvn? Datan, kollar inte ens tv. en timme om dagen. Kollar bara om där är någon film!
vilka tv-program följer du?
Inga alls.

Hatar du när folk går med kopior? T.ex. väskor, tröjor m.m. Det verkade så med pippitröjan..
Nej, verkligen inte.. inte så jag menade. Bryr mig inte om folk har kopior eller inte, jag själv har en Prada kopia? Det med pippitröjan var mest mot typ.. gina tricot, alla går med samma gina tricot kläder, det blir drygt.
Fem favoritlåtar just nu? Beyonce- broken hearted girl, T.Mills- me first, Kelly clarkson- Never again, Rihanna- Cry, Avril Lavigne- When you're gone.
Har du bra självförtroende? Jobbar på det!
Hur började du umgås med Sara och "gänget"? Sara och Hanna snackade och träffades lite då och då, och likadant med mig och Stephanie. Till slut beslöt vi oss för att träffas vi fyra och vi alla klickade något enormt bra tillsammans.. sen har dom alltid umgåts med Oliver, Mirza och Erik!
Varför berättar du inte vad din filur heter? Alltså, visst. Det är världens bästa stad på skitsnack, men låt inte dom komma emellan och rubba allt!! Mystisk är kul!!! Han finns inte längre...
Hur är ert gäng? Kan du inte berätta lite kort om alla med tanke på att liksom dom syns på bloggen ofta.
Det kan jag göra i ett enskilt inlägg istället? Fan vad kul, ja det ska jag!
Hur går det i skolan? Det går väl bra.
Vad ska du välja för linje?
Vet inte, har ångrat mig.
Kan du inte göra en videoblogg?
Nej fyfan haha, lyckas alltid faila.. vi fyra brudar ska dock kanske göra en tillsammans vilket jag isåfall kan gå med på.
blir du lätt avundsjuk/svartsjuk? Kan hända att jag blir det, men inget jag bråkar över.
din favoritlåt? Kent- Utan dina andetag
saknar du någon kompis du en gång förlorat? Jag saknar Nadia, har dock inte "förlorat" henne, vi har bara glidit isär.
vilken parfym använder du? Olika, men mest versace
brukar du dricka? Japp, coca cola varje dag annars klarar jag inte av min dag!
när var du full sist? Slutet av augusti..
vet dina föräldrar om att du dricker, eller hur reagerar dom isåfall? Dom blev inte så jätteglada när jag kom hem full, dom blev inte sura men besvikna vilket jag förstår.
har du några favoritjeans? Ja, Kristen (dom med dragkedja ifrån Gina tricot..som alla har)
hur många hål i öronen har du? 2, eller egentligen fyra men dom två översta har växt igen för jag har gjort dom själv så det blev en massa infektion hehe.
vad har du för dator?
Vet inte, en HP.
brukar du alltid redigera dina bilder?
Nej inte alltid, eller kontrast och justering alltid men inte i Ps.
vad använder du för smink?
Mascara, eyeliner (oftast), kajal.
plattar du alltid ditt hår?
Nästan alltid, ja.
när kan du träffa mig snygging? saknar dig Bara säg till så vi kan boka in någon helg finis så träffas vi, miss you a lot.
säg något vi inte vet om dig? Jag älskar att sjunga/rappa, vet inte vad man kallar det. Till svensk rapp, om det ens är rapp? Men som till petter,ken ring osv. LOVE IT
vilka länder har du besökt?
Danmark, Österrike, Tyskland, Italien, Slovenien, Kroatien, Turkiet, Grekland (Rhodos), England, Portugal, Spanien (Mallorca).
Vem känner du som har haft mest mobiler? Haha vet faktiskt inte, jag själv ligger rätt risigt till eftersom jag bytar ca. en gång om året (förra året bytade jag tre gånger hehe)
Vilket är ditt favoritämne? So!
Vilket ämne hatar du? Tyska och matte, fyfan mardröm på lektionerna (fast matten går rätt bra nu)
Vilket ämne har du bäst betyg i? Slöjd
Vilket ämne har du sämst betyg i? Tyska hehe
Favoritmeny på donken?
Lilla meny med naturel cheeseburgare haha, eller nuggets med garlic. Fan, nu blev jag sugen på mc.

Donken eller Burger King?
DONKEN FÖRFAN (dagens fail: älskar donken men det är burger king på bilden)
Skulle du kunna vara med i en porrfilm?
Aldrig,
Vad vill du helst vara en dildo eller en sexdocka och varför?
Haha, inget av det? Eller..? nej skoja.
Städat eller stökigt?
Stökigt, hatar när det är välstädat, känns som ett museum då haha.
Favoritglass?
Tål inte så äter inte glass (okej, vem försöker jag lura), BEN OCH JERRYS
Favoritgrönsak?
Broccoli heheh
Vad ska man blanda vodkan med?
Fråga dom som dricker det!
Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Nej faktiskt inte, hade jag gjort det hade det inte känts som mig själv längre, om ni förstår. Och för vems skull skulle jag gjort det? För andra? Aldrig i mitt liv. För mig själv? Nej inte det heller. Man ska vara nöjd med sig själv precis så man är. Man är född med det utseendet för man är speciell och unik, inte som någon annan. Känns bara plastic med skönhetsoperation då! (långt svar hehe)
Var någonstans? Ingenstans
Favoritparfym?
Versace, fucking älskar den perfymen!
Tror du på ett liv efter döden?
Tror inte på ett liv efter döden nej, men jag tror på att dom kan "leva kvar som spöken" .. trodde inte på det förrän vi flyttade hit. För här är bokstavligt talat någon som är här med oss, som t.ex. min morfar! (kalla mig störd gör det, men tro mig jag har vittne.. min familj,erika och en spågumma eller vad dom heter?)
Är du rädd för att dö?
Nej det är jag faktiskt inte, alla gör det för eller senare. Tänker inte så mycket på döden, inte alls faktiskt. Tänker aldrig på hur jag ska dö eller på hur jag kommer dö. Det är bara framtiden som kan avgöra det så varför gå runt och tänka på det?
vad gör du när du har så jävla tråkigt så du nästan dör? Dör lite.. nej, men jag tar antingen tag i situationen,går ut och går eller så sätter jag bara på en film..sysselsätter mig själv helt enkelt.
Går du på bio ofta?
Inte alls ofta faktiskt, tycker det är mysigt osv..men dyrt haha (blatte?) nej men nu kostar den minst 100 kr, alltid förr kostade det bara 60 kr. BIG DIFFERENCE!
Vilken film var den senaste du såg på bio?
Jag saknar dig
Känner du för att träffas nägon dag? :)
Egentligen inte, men kan ju inte säga nej här i bloggen så.. okejdå!

Dissar din mamma dig ofta?
Nej...mer jag som dissar henne *jättegladochöverstolt*
Hur stor är er största tv?
vet inte, är inte en jävel på tv,datorer osv.
Har du mycket smink i din låda?
I min låda? haha, jag har det liggandes lite överallt eftersom det enda jag äger är 4 mascaror, en kajal, en eyeliner, solpuder och en ögonskugga!
Vad för sorts smink var det första du fick/köpte när du var mindre?
Tror nog inte läppglans ligger så otippat, eller ni vet dom ögonskuggorna i 50 olika skit fula färger?

Ni är bäst som har ställt så mycket frågor, så himla kul att alla frågar!!

I will never win this game and i will never be the same, without you.


love




Love doesn't hurt. Loneliness hurts. Rejection hurts. To lose someone hurts. Jealousy hurts. Everyone confuses these things with love, but in reality love is the only thing in this world that makes up for all pain and make someone feel fantastic again. Love is the only thing in this world that doesn't hurt.

Frågestunden del 1.

vem är din bästavän? SSH, aldrig utan dom! & Erika, long distance friendship is hard but she's still the one.
trivs du med din praktik? Den är slut nu, men jag trivdes jätte bra där!
vem vet exakt allting om dig? Min mamma, hon märker direkt när något är fel osv.
litar du på många? Jag vet vilka jag kan lita på och inte, vilket är skönt! Sen om det är många har ingen betydelse för mig.
är du kär? Ja.
favorit färg?
Mörkblå, no doubt about it
favorit mat?
Gud vad svårt, men tror lax står högst på listan (jag älskar fisk)
hur många gånger bajsar du på en dag? 2-3 gånger haha.
tittar du på ditt bajs? (dör!) .. bara för att jag ska vara ärlig: ja.
är du nöjd över hur ditt liv ser ut? Hade kunnat vara bättre, hade kunnat vara sämre. Jag klagar inte, jag har en fin familj och jag har dom bästa vännerna.
favorit film? A walk to remember, Dear John, Friends with benefits, Easy A, The last song och The notebook.. kan inte välja vilken av dom som är min favorit haha.
favorit bok? En blomma i öknen och så dumt!
favorit låt?
Kent- Utan dina andetag har alltid varit min favorit låt.

favorit artist?
Veronica Maggio
hur brukar dina helger se ut?
Oftast med mina fina vänner och en massa skratt.
hur brukar dina vardagar se ut?
Läxa, promenader med min tines (stephanie), datan..typ.
har du vänskapsband? ist från vem och betyder dom något för dig?
Nej det har jag inte, syfta mer på hur "starkt band jag har med mina vänner"
förebild?
Har ingen direkt förebild, men två personer jag alltid har sett upp till är Tyra banks och Ellen DeGeneres.
vilka länder vill du besöka? Stora delar av Afrika och Asien, bara för att få en "känsla" av olika kulturer och religioner.
vad får dig att gråta? Fattigdom och orättvisa.
vad får dig att skratta? Mina vänner och Johan Glans (han är min gud när jag är deppig)
Nämn tre saker som kan reta upp dig? Yngre som inte har vett i skallen, folk som säger till mig att jag är liten och svag (blir riktigt förbannad) och när folk säger att dom har rätt när jag vet att dom har fel haha (jag ger mig aldrig)

Vad gillar du bäst med dig själv?
är inte världens bästa på att ge mig själv bra komplimanger.. men jag är empatisk, har alltid varit.
Vad gillar du sämst med dig själv? Att jag ibland inte vågar säga nej till människor, eller säga ifrån överhuvudtaget. Är en liten fegis hehe.
Vart i malta ska du och sara?
St. Julians
Hur länge skulle ni stanna där?
2 weeks
Vad (mer än malta) ser du fram emot?
Sommaren med mina fina vänner!
har du (och dina brudar) smeknamn till allt eller haha? Haha, alltså jag tror nog fan vi har det, vi ger verkligen smeknamn till allt och alla! Stephanie= Ägget, Tines, Steph, Stefan. Sara= Sariz, Göran, Lebbish. Hanna= Hannibanni, hannis
Hur beskriver du dig själv som person? åårh. Vet inte? Empatisk,snäll,(irriterad,elak,korkad,dum= mensperiod)
Något du är nöjd med? Tänker på ditt utseende nu. Min ögonfärg?haha..
Något du är mindre nöjd med? Mina lår
Vad gör du helst en lördagskväll. Kollar film med vänner eller är ute och festar med dem?
Jag är faktiskt en sån som hellre kolla film, är inte den typen som gillar att vara ute och dansa. Hatar att dansa. Festa är kul men inte på klubbar osv.
Hmm.. svårt att komma på massa frågor. Men ja typ.
Vad tänker du gå för linje?
Vet inte än, har inte bestämt mig
Ska du läsa vidare efter gymnasiet?
Japp det ska jag!
Vad vill du jobba med sen?
Socionom ska jag bli
Vem är världens bästa sexmate?... Egentligen vill jag inte säga för jag vill ha henne för mig själv, aldrig haft bättre ju. Men Sara Louise Göransson är hennes namn, min sexgud.
Hur ser din drömframtid ut?
Tar studenten, åker jorden runt, kommer hem och flyttar ifrån Trelleborg, börjar plugga på högskola, träffar min man, går ut skolan och blir socionom, gifter mig och lever lyckligt resten av livet.

Fest eller mys?
Hemmafest, annars mys (som på bilden sen igår).
Finns det något du saknar? Från barndomen t.ex.
Saknar min morfar ifrån barndomen.
Vad gör du helst när du kommer hem från skolan? Tar det lugnt och äter.
Plattar du ditt hår varje dag? Nästan varje dag, vilket inte är så jättebra men får panik annars.
Var skulle du helst vilja vara nu?
Allra helst? I Italien, det är mitt andra hem, saknar att vara lycklig där.
Använder du verkligen inget annat än mascara och eyeliner? Nix, inget annat! Eller, jo kajal men inget skit till huden. Kanske solpuder lite då och då men inte alls ofta, kanske en gång varannan vecka (och då överdriver jag inte)
vem är "din filur" ?
Ingen, finns ingen "filur" i mitt liv mer, han är poff gone.
Hur långt ner hänger dina bröst om man mätar från början fram till bröstvårtan? Alltså sist jag mätade var det 65 cm, vadådå? :) ...........

Andra delen kommer imorgon så ni kan fortfarande fråga om ni nu vill det!

'



(glöm inte frågestunden, sista dagen idag.. klicka här för att komma direkt dit och ställ frågor)

.

Jag trodde att jag grät för att det var över men jag hade fel, för det det gör ont att jag aldrig mer kommer få se ditt leende. Du kommer aldrig någonsin vara min igen. Mina armar har alltid varit öppen för din famn. Mitt hjärta har alltid matchat din hand. Men inte nu längre. Och det är det som är så smärtfullt. Det är det jag gråter över. Det kommer aldrig mer finnas ett du och jag. Jag kommer sakna dig.

(förlåt för tråkig blogg nu den sista tiden. har ingen lust, måste återupphämta mig.läs inte den på några dagar om ni inte vill läsa sånt här. för detta är min blogg,mina tankar och mitt sätt att uttrycka mina känslor på)

"cry a river, build a bridge and get over it!" - i'm still at the river.


En dag ska jag vara lika lycklig som på den bilden.bara inte idag. idag ska jag (som resten av dagen) ligga i min säng med min ziperall, kolla film och inget annat. På söndag svarar jag på frågorna så passa på att ställa frågor nu, KLICK

<3

jag älskar dig så jävla mycket, finns inga ord för dig. du är verkligen ljuset i mitt liv, min äggtvilling.
never without you.

Jag blundar för världen och ser bara mörker, jag öppnar mina ögon men allt jag ser är mörker.

hejdå

Ute och går med världens mest värdefulla vän


freedom.heart.alcohol.friends.you.travelling.love.kisses


do you know what? In a crowded place, my eyes will always search for you.



Hemma ifrån en riktigt sliten dag på praon. Nyss ätit upp mitt snickers. Tar åt mig ett par riktigt fina komplimanger av en fin person på facebook och dricker min coca. Längtar smått till imorn (en torsdag??). Nu mår man!

His smile, his eyes, his body, his everything.


Kärleken mellan mor och dotter



Mamma kollar på mig som en riktig trelleborgare, ifrån topp till tå och spyr ut sig "Vad händer med dig Ebba? Du förfaller, finnar i hela huvudet och odlar ögonbryn.. sen äter du en jävla massa chocklad också!" .. tack?

mobilblogg

Harman (harmony) mat framför tv;n där Sverige möter Holland mit meine Familie. Mys! (glöm inte frågestunden)

Enjoy your youth. You'll never be younger than you are at this very moment.

.

Ni fattar nog bilden, bara ställ en massa frågor!!!



Blev förvånad över min statistik som jag kan se, så nu sätter vi igång med en frågestund! Gör mig inte besviken nu. Och samtidigt som ni ställer frågor på min blogg, kan ni gå in på Saras blogg eftersom hon också ska ha en frågestund.
Reglerna är enkla: inte för privata (dvs mitt sexliv osv)

AVSLUTAD!

"spåkulan ljuger aldrig!"



Hoppas denna stämmer jävligt rätt nu då, eftersom jag har saker som händer på torsdag! Ödet det hänger på.. eller?

Don't tell me where the road ends 'cause i just don't wanna know.



Har faktiskt kul på Sibban (smeknamn) men man är uppe i varv hela tiden så när man väl tar det lugnt blir man helt slut! Men mina sötnosar Lizzan&Hanna kom och åt hos mig idag, vilket gör att jag saknar min störda klass ännu mer.. två dagar har gått utan att jag träffat dom, tänk när jag slutar nian då.. Nu ska jag i alla fall duscha, känner mig skabbig/smutsig/lökig/fettig/you name it!

kunde inte sagt det bättre själv

Ang. Pippi tröjan.. Erika: och din är äkta också! vi är liiiiiiiite bättre än att köpa en jävla wb på gina tricot, ärligt. äkta från smögen bitches!

you are the light in my life

Vill bara säga hur jävla mycket jag älskar dig och hur jävla mycket du betyder för mig. DU ÄR ALLT FÖR MIG, ALLT ÄLSKLING. ALLT! / Hanna.

Kände lite för att öva mig inför halloween.



haha så jävla ful på andra bilden, liknar en zombie. Men fan vad gott denna ansiktsmasken luktade.. har på den fortfarande för att den luktar gott (den har stelnat) Vill bara påpeka: Min pippi tröja köpte jag innan gina tricot började sälja sina! lite typiskt att man inte kan använda den nu..

Vafan gör den tjejen till vänster? haha.


Gaaaaaaalen tjej, herregud.. Klicka här för att höra orginalet.


Ebba: Har du slutat än? Stephanie: Ja. E: Åh fan, är vid möllan nu. Hade tänkt att vi kunde cykla hem tillsammans!
S: Jag kom precis...svin blöt!! E: HAHAHAHA. S: fuck you.. E: Naaw älskling då.

I Italien, det är där man är som lyckligast.







Utkast: Okt. 10, 2011

SENASTE:
Dryck: coca hehe
Telefonsamtalet: Mammsie
SMS: Hanna
Sång du lyssnade på: Secondhand Serenade- your call
Gången du grät: Kommer inte ens ihåg.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Dejtar inte haha
Har någon varit otrogen mot dig: Ja..
Varit kär?: Japp-
Förlorat någon speciell person: tyvärr ja
Varit deprimerad: Om jag har
Varit så trött att du somnat sittandes: haha ja!

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: A lot
Fått ditt hjärta krossat: Nej!
Skrattat så att du har börjat gråta: haha, ja! (lika härligt varje gång)
Träffat någon som förändrat ditt liv: inte riktigt.
Insett vilka som är dina äkta vänner: finally, yes.
Fått reda på att någon har pratat om dig: får man nog minst en gång i veckan.
Kysst en kompis: Men ohja

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: typ..en del, räknar inte direkt.
Hur många barn vill du ha: ett hehe.
Har du några husdjur: Meine vovve
Vill du ändra ditt namn: Ja fast nej, vill heta Fredrika i förnamn istället.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: ute och åt med fina vänner osv.
Vilken tid vaknade du idag: tjugo i nio (panik,skulle sticka nio)
Vad gjorde du igår runt midnatt: lyssnade på musik och försökte somna
Någonting som du längtar till: Helg och min pojke, as usual.
Senaste gången du träffade din pappa: igår tror jag, vet inte.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: mina låår, inget annat.och jobb vill jag ha!!
Vad lyssnar du på just nu: Daughtry- It's not over .. love it "Lets start over. I'll try to do it right this time around. It's not over. 'Cause a part of me is dead and in the ground. This love is killing me, but you're the only one. It's not over"


Vad gör dig irriterad just nu: min lillebror som tror han bestämmer över mig..
Vad är ditt namn: ebba fredrika bengtsson
Singel/upptagen: singel eller upptagen,
Stjärntecken: tvilling!
Kille eller tjej: *vänta lite,ska bara kolla*.....tjej? (älskar min humor)
Grundskola: vannhög..
Gymnasie: Inte bestämt mig än
Högskola: Bestämt mig men ni får inte veta hihi
Hårfärg: blond
Längd: 1.60....nästan i alla fall.
Vad gillar du gällande dig själv: mina underbara vänner
Piercings: Öronen - check! naveln - check!
Tatueringar: inga
Höger eller vänster: Höger.

JUST NU:
Äter du: Inget
Dricker du: inget
Är du på väg att: svara på ett sms.
Lyssnar du på: musik!
Väntar du på: att något ska hända

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: ett isåfall,
Vill du gifta dig: jaa
Karriär i åtanke: I would tell you, but then.. i have to kill you! (från filmen a walk to remember hehe)

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: massa pussar
Romantisk eller spontan: Romantisk på ett jävligt spontant sett.
Snygg mage eller snygga armar: snygg mage, (förutom på fallens haha)
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
Känslig eller inte: hellre känslig än hjärtlös
Ragg eller förhållande: Förhållande,
Bråkstake eller tveksam: inget av det? men hellre bråkstake än tveksam.. är han tveksam,blir jag också det.

HAR DU NÅGONSIN:
Har du kysst en främling? jag har ju det.
Tappat glasögon eller linser: inte direkt nä
Haft sex på första dejten: dejtar fortfarande inte.
Krossat någons hjärta: inte medvetet, och inte vad jag själv vet.
Har du blivit arresterad: Ja hahahaha, dog när det hände.
Dissat någon: hanna..känner du dig lite..hm, träffad?
Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja......

TROR DU PÅ:

Dig själv: inte i alla situationer
Mirakel: Japp!
Kärlek vid första ögonkastet: Dagen det händer, den dagen tror jag på det.
Himlen: På sätt och vis, fast ändå inte. Tror på att min morfar lever här nere med oss.. eller nej, jag vet det.
Att kyssas på första dejten: Vad är det att tro på? känns det rätt så kysser man ju varandra?
Änglar: Nej.
Ödet: Yees.

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Verkligen inte.
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Vet inte, nej det tror jag nog inte.
Vad kan du verkligen inte leva utan: Min familj och mina vänner.
Vad vet inte så många om dig?: säger jag det så vet ju folk det? .. Nej, men det finns mycket folk inte vet om mig. Och så ska det förbli, så i keep my mouth shut.

16:33



Kom hem ifrån praon för ca. en timme sen, det gick väl bra! Förutom att jag fick cykla i skit regn när jag skulle hem heheh.  *5 minuter senare* .. mamma tappade makaroner över hela golvet och skrek som en galning. Ikväll tar jag det bara lugnt, är sinnessjukt trött.

Du gör mig så äckligt lycklig att det är läskigt.


Fan för mitt liv alltså

Imorse när jag gick ner i köket så trodde jag att jag såg en skål med nötter i.. det var inte nötter, det var hundmat!
Innan idag när jag färga hannas hår råkade jag doppa mitt eget hår, i mörkmörkbrun färg. DET BLEV KAOS!
Nu vill jag inte ha mer otur idag, vi hörs imorgon för ikväll ska jag spendera min kväll med min fina pojke. Puss på er

How could you be so heartless?




Idag inviger jag en skjorta som jag har ägt i mer än ett år men aldrig använt! Någon gång måste ju vara den första gången hehe. Mot stan till mina tjejer!

.


9 oktober



Gick igenom mina bilder och brudar? Jag har inga bilder på er tre tillsammans. Vi måste dra ut och fota någon dag, oki? Bra!
To the point:
Ska börja göra vid mig nu.. för snart ringer väl hannibanni och stressar ihjäl en. Ska alltså träffa mina brudar, sen vet jag inte vad vi hittar på..det vet man iförsig aldrig.

pejvomedåtr. gåshud.


I can't promise to fix all your problems, but i can promise that you won't face them alone.

.

Bilden: Italien.Ingen humor.Saknar det.



Min mamma har fått mig att skratta, hon har torkat bort mina tårar, hon har kramat mighårt, hon har sett mig lyckas och misslyckas, hon har gjort mig stark och ibland (rätt ofta) drivit mig till vannsinne. Men Gud har gett oss mammor för att vi ska ha en äkta vän för livet. Jag älskar dig mamma!

you're the reason i come home, my love.

riktigt mysig kväll med härliga personer..De var gänget (- Mirza, som vi saknade) sen kom fredrik,vigge och jalle också. fett dryg var jag som inte mådde bra men mysigt hade vi det (iaf jag). Imorgon ska jag träffa gänget igen och min fina filur, måste verkligen komma på något bättre namn än filur.. aja sen är det måndag vilket menas: ny vecka, nya tag..prao!

What do you feel when you look in the mirror, are you proud?



The awkward moment when your crush asks who you like (bilden)

Fick en fråga hur man gjorde så bilderna rörde sig.. eftersom jag är inne på tumblr.com lite då och då så tar jag mina rörelsebilder därifrån och då är det bara till att spara dom som en vanlig bild osv. Så svårt var det!

Somliga ljus brinner aldrig ut




Skulle egentligen kollat när min lillebror spelade fotbollsmatch mot tff idag, men oj..råkade visst somna om. Nu har i alla fall farmor och farfar varit här en runda, jag har hunnit städa mitt rum och min&min systers toalett& tvrum. Behöver en medalj. Idag har jag planer men vet inte riktigt hur dom ska sättas ihop, får se helt enkelt hur det blir. Nu ska jag duscha. Ha en bra lördag!

ointressant fakta

MINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1:
Mörk/marinblått
färg 2: Vinrött
färg 3: Beige.

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Japp, flera styckna faktiskt!
Fått ditt hjärta krossat: Nej!
Träffat någon som förändrat ditt liv: Yeees
Fått reda på att någon har pratat om dig: Jag bor i Trelleborg, skitsnack är lika vanligt som att skita här!
Kysst en kompis: Hehe, japp.

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Ja fast ändå inte.. hade jag bytat hade det isåfall blivit till mitt andranamn
Vad gjorde du under din förra födelsedag: (var tvungen att tänka efter här haha) Åt ute med mysiga vänner sen vidare hem till mig och hade det riktigt roligt!
Vilken tid vaknade du idag: Halv åtta.. school school school.
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov, eller försökte sova med musik i öronen
Någonting som du längtar till: Malta 2012, bäst!
Senaste gången du träffade din pappa: Några timmar sen i guess
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Inte ett smack!
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ofc i have
Vad gör dig irriterad just nu: Inte ett skit! nice va?
Långt eller kort: antar att "du" syftar på förhållande.. långt självklart!
Vad gillar du gällande dig själv: Jag har blivit mer mogen i mig själv.

DIN FÖRSTA:
Operation: Njurarna har jag för mig? Annars var det öronen!
Piercing: Mina öron!
Tatuering: No one
Bästa vän: Fredrika Karlsson och Lykke Sjöholm!
Sport: Fotboll
Husdjur: Tror vi hade en fågel när jag var född?vet inte riktigt,vi hade inte ens ett namn till den..kalla den för pippin haha.. annars var det en av alla fem katter vi har haft.
Vaccination du minns: Den man tog i fyran, kommer inte ihåg vilken det va ens.
Förälskelse: Förelskelse var Jacob, men kär var jag inte (vilket jag trodde då..)
Alkohol du drack:
Cider.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Alltså, jag tittar på tänderna först? haha, vet inte varför.. men ögonen är riktigt viktigt..eller kanske inte viktigt med ögonfärg..men smälter man,smälter man för dom tindrande ögonen.

Kramar eller pussar: Pussar i mängder
Kortare eller längre: Längre!!! (precis som jag hade hittat en kortare än mig..)
Romantisk eller spontan: Romantisk men på ett spontant sätt? kan man svara så?hehe
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar!


I love you a million times around the moon and back again



Lost and insecure, you found me.



Dagen i skolan gick ganska fort, fick tillbaka både min so inlämning och ett matteprov (vilket gick super för mig som hatar matte!) Resten av dagen då? känner för att bara mysa till det framför tvn med en jädra massa godis så det blir nog så! Ha en bra helg finisar.

Nu drar jag mig mot skolan! (stod i köket och fota, därav bakgrunden)


literally dying for him


vilka "okända" bloggar jag läser.

www.saralouisegoransson.blogg.se - Länkade hennes blogg igår också, men kollade ni inte då så checka nu! Min grymt snygga brud som har stenkoll på modet och är inte dålig på det iheller! Hon klär sig fan inte dåligt och har en underhållande blogg.
www.stephaniiesimic.blogg.se - Min äggish, hon skriver sjukt fina texter som jag kan sitta och läsa i timmar.. skriver även mycket om vad som händer under hennes dagar.. och om man inte ska snacka om hennes skönhet!
www.hannajosefinlarsson.blogg.se - Hannibanni's blogg som är lite allt i ett.. Vardag, bilder, texter, musik osv! Gryyymt bra..
www.matildaborgstrom.blogg.se - Även hennes har jag länkat innan men hon är värd en till, grymt fina bilder tar hon.. hon ger en riktigt mycket inspiration!! Hon är sjukt jävla fin både på insidan och utsidan.
www.corneliiaofsweden.blogg.se - härliga Cornelia som bjuder på sin egna vardag och mycket annat. Nästa idol är hon också, sjukt fin röst har bruden!
www.lifeofanniie.blogg.se - Allt man vill läsa om i en blogg, alla bilder och allt som verkligen är intressant har denna tjejen med! Hennes utseende är det ju inte direkt något fel på iheller.
www.justlikeasister.blogg.se - Två vänner som driver en blogg tillsammans, sjukt söta båda två och dem vet verkligen vad man ska göra för att få en underhållande blogg!


homies in my class:
www.iidahhallgren.blogg.se , www.iijdas.blogg.se , www.juliaemmawahlden.blogg.se , www.hannasz.devote.se .

In the end everyone ends up alone



Min dag: Skola.Engelskprov.Läxhjälpen. Cyklat genom Trelleborg med Sara för att lämna CV. Mat haha. Chilla. Nu ska jag snart duscha. Sängen.

Let me be you're only one.


The fray

sitter på läxhjälpen, duktig flicka.

 


dom försöker trycka ner dig men du får aldrig någonsin ge dig dem försöker suga ut din energi

.

Detta är brudarna som lyser upp mina mörkaste dagar.


Jag och min fina brud Sara.
Jag och min vackra brud Stephanie.

Jag och min snygga brud Hanna. (dock asgammal bild sen London i april)

Fick en fråga på mitt förra inlägg om jag kunde visa en bild på mig och sara, tänkte att jag lika bra kunde visa bilder på mina tre brudar så alla förstår vem jag menar när jag träffar dom (vilket är typ 70% av mitt liv)

You just gotta love life



Kolla på bilderna riktigt noga, avguda det ni ser och bli riktigt avundsjuka när ni läser detta.. för just på dessa bilderna kommer ingen annan än jag och min underbara vän sara (www.saralouisegoransson.blogg.se) på till sommar!!! SÅ GALET JÄVLA TAGGAD, I TVÅ VECKOR ÅKER VI PÅ SPRÅKRESA TILL MALTA, FATTAR NI LYCKAN? LYYYYCCKAAAAAA.

700 :- fattigare hade fan varit värt de



Gick med Lina i stan (i typ somras haha) och hon visade mig dessa snyggingarna, nu kan jag inte sluta gå in på Eurosko varje gång jag är i stan och kolla/ta på dom.. fyfan vad jag vill ha dom haha!

.


Making hell, living heaven.



Är på blogghumör idag haha, vet inte varför.. I alla fall, väntar på att mamma ska komma hem så jag kan ta ett snack med henne sen beger jag mig neråt mot stan för att göra privata ärende och lite andra saker. Ikväll ska jag ut och gå med ägget (stephanie) och plugga engelska!

Såhär kul hade vi på dansen/zumban igår...


Kompis det går jävligt bra nu



Badgirl som inte uppdaterat, har inte tid helt enkelt. Drog till stan efter skolan, fixade lite saker och drog sen till tandläkaren.. Träffade sen min fina filur som jag tillbringat min kväll med, vi pluggade lite matte så nu är jag rätt säker på det ska kolla igenom det ett par gånger sen sova. Trevligt? Nej. Trött på bloggen? Rätt så.

jag är luft för dig, medans du är min luft jag andas.

Jag gav aldrig upp dig när du valde (fel val,enligt mig), aldrig..för jag mindes orden du sa om att ingenting kunde gå emellan oss. Så jag höll fast, det va så jävla svårt..men jag höll fast. Nu står vi här igen, fast ombytta roller. Jag har valt (fel val, enligt dig). Men inte fan ser jag dig, inte fan står du rakryggad och är beredd att rädda mig ifall jag faller. Du vände ryggen dagen jag gjorde mitt val och gick ifrån mitt liv. Ser du skillnaden? Jag kämpade mig till vinsten, du gav upp i första ronden. So it's over between us. Och inte fan är det pga. mig.

Let's play husband and wife



Höstbild (skämt) Kom hem för ca. en halvtimme sen, satt utanför skolan och snackade/planerade med mina brudar.. sjukt galet taggad och överlycklig på vad som kommer hända! Annars? Har två prov denna veckan, behöver inte säga mer. Have a good good day.

Jag älskar dig.


Typ nyss hemkommen ifrån en runda med Steffi, vi har bara suttit och snackat i timmar.. alltid lika härligt, alltid lika mycket att snacka om! Men jävlar vad kallt det är ute, sinnessjukt. Nu ska jag plugga lite och sen gå och lägga mig! Puss

5 jag

1. jag hatar folk som stressar en, får riktig pms/damp anfall! 2. jag klarar inte av folk som tror att dom är bättre än vad dom egentligen är. 3. jag har två hemlisar för er läsare (med läsare menar jag ikke-nära stående- vänner), busigt va? 4. jag har nog aldrig varit lyckligare än vad jag är nu.aldrig. 5. jag brukar prata med mig själv utan att jag tänker på det hehe.

Take my hand, and just don't let go. For as long as i got you i'll be alright.



-bilden är tagen för ett år sen idag, 2010-10-02. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, ser ju nästan likadan ut nu som då-

@ moí


The fighters








Taggade bruuudar? You bet!




haha laaagom svettigt efter två runder där inne.. (jag svettas och blir alltid röd så in i helvete, som en gris ungefär)

att kriga satte sina spår..i alla fall på ijda (som vanligt, klumpigajävel)

Tycker synd om min lille vän som svimmade av där inne och fick bli dragen ut.. tulle då!

att kriga satte även spår på mig.. hahaha fyfan!! (ja jag hade extra linne med mig)

jag var faktiskt värd denna efter allt krigande.

my bitch♥ on our way home.

tack du, tack för att du gör mig så jävla lycklig.

varför vaknade jag nu, halv tio..pigg som jag vet inte vad? åh, hatar också att jag verkligen inte kan somna om. Men whatever, ligger i sängen och drar mig nu. Ska snart gå ner och äta sen drar jag till södan för att se handboll med stephanie mirza och oliver. Har tidsinställt inlägget på laserdome också, snällt va? Nej nu ska jag duscha så jag blir piggare hehe. Puss!

You know baby..i'm a fighter, i won't give up until i get what i want.


En massa bilder efter en dag i Malmö med klassen


mina babes

älskade godis ifrån Moxy's

sötnosarna Jessica, Ida, Eva (lärare), Lizette, Hanna och Julia.

detta var nog det tråkigaste under dagen, fast ändå inte.. ida och jag dog av skratt åt allt (eftersom allt var såå mycket roligare än musikalen) haha.

Sen gick vi till något konstigt ställe och åt mat

vilket jag uppskattade såhär mycket haha! (fast det var gott, vilket jag kom på när jag åt det..och man fick bara ta en gång)

lärde oss att äta med kina pinnar...eller?

Sen tog vi ett break i det fina vädert, haaarregud vad varmt det va!!

gaaays

hej drogis..

sötnosarna haha

and off we go to laserdome

Detta var då ungefär halva dagen i Malmö med klassen som bestod av musikal,mat och parkhäng haha.. sen gick vi vidare till laserdome fast dom bilderna får ni vid ett senare tillfälle! dun dun dun. (9 röd.. vill ni ha bilder får ni smsa/facebooka/kommentera det så skickar jag!)