Instead of kissing someone in the New Year's eve, I'll think of you.




Pallar ej vara seriös på bilderna! Har nyss plattat håret, ska bara sminka mig nu sedan väntar jag in Sara och våra gäster. Äter och gör vid oss lite extra inför kvällen! När vi drar ut möter vi upp Lina senare mot kvällen åker vi in till Vellinge för att fira det nya året.. Kommer bli sjukt grymt kul! Är inte hemma förrän inatt (obviously). Hoppas ni får en bra start på året babes!

My wishes 2012:

ZfAx6k on Make A Gif, Animated Gifs

Loose weight, fall in love for the first time (almost check), be a better person to the people around me, get higher schoolgrades without stress, spend more time with my family, kiss my boyfriend in the pouring rain, stop biting on my fingernails, appreciate the little things, write a book, be happy, live my dreams. (pallar ej fixa så texten blir bra igen)

I'd give it all, I'd give for us. Give everything but I won't give up.



Vaknade kanske lite för sent idag men äh, fick 12 timmars sömn så jag klagar inte! Ska snart gå upp ur sängen, gå ner och äta frukost (14:30 är klockan, kalla det vad ni vill men för mig är det frukost!). Sen ska jag städa lite på mitt rum så det blir fint inför nyår, efter det ska jag duscha och fixa mig sen drar jag och möter upp Sara så drar vi till stan! Resten av dagen vet jag inte. Men puss sålänge.

La ner min tid och själ för att göra symbolen. Så att ni vet.


I just can't imagine a life without you by my side.








Jag har alltid sett upp till dig, glöm aldrig det.

svar på fråga.

Kommentar angående "Hello dreamboy, how you doin'?" : var har du hittat bilden? & vilken film är den från? fin blogg btw! :)
Svar: Bilden har jag hittat på weheartit.com. Filmen heter definitely, maybe. Och gillar ni romantikfilmer osv så rekommenderar jag verkligen denna filmen! Sjukt bra är den.

.


Jag behöver nått att skriva om



Tja, nyvaken och söt..eller? Ska fixa mig nu, ska åka in till Malmö. Sjukt nervös, japp. Aldrig varit såhär nervös, nepp. Det blir bra, japp. Ingenting kommer gå åt skogen, nepp. Är inte hemma förrän ikväll så vi hörs antingen då eller imorn. Puss!

Här har jag blickat framåt, men ofta tittat ner.



Och jag gillar inte ens Melissa Horn, tycker hon är överskattad (som allt annat jag inte gillar).. Men denna låten är faktiskt fin. Precis som "Du är nog den" och "Jag saknar dig mindre och mindre". Texterna är för bra!!

I will do my best to keep you.

Wazzup med mitt vänstra ögonbryn här? haha.Mormor hade alltid varit i affären och handlat när jag kom hem ifrån jobb.
En ledig dag, drog vi till Tosselilla. Där jag träffade min kåmpiz Råbin<3, se så glad jag var haha!
Midsommar 2010 haha.
Sitter hemma hos mormor nu, åkte in här runt 11 imorse. Alltid lika mysigt att vara här. Jag bodde ju här under en månad sommaren 2010 och hittade nu en massa bilder på mig sen dess. Sjukt hur jag faktiskt förändrats utan att själv lägga märke till det, som både person och utseendemässigt.

Hello dreamboy, how you doin'?


As we grow up we learn more and more about responsibility


Du som liten
1. Vad hette din första bästa vän? Fredrika och Lykke.
2. Vad hette din första kärlek? William,
3. Vilken var din favorit rätt? Har ingen aning, säkert hamburgare eller något.
4. Vilken var din favorit färg? Rosa (oh gosh)
5. Vart bodde du? Trelleborg, like always.
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? Ingen aning, förmodligen mina husdjur eller min födelsedag.
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När jag och William gjorde slut......
8. Ville du bli när du blev stor? Jobba i affär haha, värsta drömyrket ju!!!
9. Vilket godis tyckte du bäst om? Jag var sånt barn som satt och åt gurka och drack vatten på helgerna..


Nu
1. Vad heter din bästa vän? Saris.
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Fredrik hette den senaste.. men ja..
3. Vilken är din favorit rätt? Är allätare.. nej vem försöker jag lura. Är sjukt kräsen. Men vet inte.. kinamat och thailänskmat är gott!
4. Vilken är din favorit färg? mörkblå!!
5. Vart bor du? Trelleborg, like always.
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? När man kan bevisa motsatsen för dom som inte tror på en!
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? När man förväntat sig så mycket av andra människor- men man lär ju sig av sina misstag.. Lärdom: lita inte på andra.
8. Vad vill du bli? Socionom eller något i den stilen.
9. Vilket godis tycker du bäst om? Ehm.. allätare här också.. nej men bubbliz, LOVE.

Vad vill du känna när någon tagit din makt?



Haha detta var en av alla julklappar jag fick, och gud så glad jag blev för varenda en. Så istället för att ringa runt och tacka alla så skriver jag det här eftersom jag vet att i alla fall farmor och "faster" läser min blogg: Tack så jätte mycket!

Du behövde nån större, och jag behövde nån att längta till.




Detta köpte jag idag på rean, dock var inte det på första bilden på rea utan det köpte jag nu till nyår.. skinshorts (snyggare på) och nylonstrumpor. Men kängorna var det 50 % rea på så dom kostade bara 350 kr, sjukt nöjd!! Tack mamsie ♥

Drar mig mot stan med mamma och syster för att kolla läget på mellandagsrean. Happyface.

.

For as long as I've got you, I'll be alright



Idag firar vi mina föräldrar. Idag firar vi att det var exakt 19 år sen dom träffades för första gången. 19 år sen dom blev tillsammans.
I love you!

I close my eyes


.




I wouldn't know what to say if I had you.



Min lilla tomtenisse! Har precis slagit in Saras julklappar haha woops, men hon kommer om en stund i alla fall så vi bytar våra julklappar.. jag kommer få aviciibiljetter som är i februari, tagga!! Men sen resten av kvällen blir det god mat (inte julmat!!) och spela spel med familjen.

It's a merry merry christmas











Lite såhär såg min mysiga julafton ut, efter många om och men så fick min syster äran att vara tomte haha. Sista bilden: Jöjje, jag, abbe,ida och mamma badade balja/tunna.. (egentligen Julia och pappa också men dom pallade väl inte värmen). Sjukt härligt var det i alla fall. Och fråga mig inte hur min mamma gör piecetecken.

Don't know where we going, it seems like we're stuck here.



Hemkommen ifrån kyrkan för en kvart sen, hur mysigt som helst! Resten av min julafton har också varit himla mysig, snö hade varit pricken över i:et men jag klagar inte. Har fått fira med min släkt där alla är lyckliga och glada! If they're happy, I'm happy!

Nu är det jul igen, j-j-j-juul igen. God jul!


älskade du, vad skulle jag gjort utan dig?


Ni gör Vannhög-tiden värd att minnas, finaste vänner.








1. Jag ser ut som en köttbulle på alla bilder! 2. Jag har samma leende och ansiktsuttryck på alla bilder! 3. Det är okej att skratta åt den sista bilden (såklart biter jag på allt..luktar också för den delen) 4. Jag kommer sakna er.

I don't have the strength to fight for you anymore.

Godmorgon! Klockan är tio just nu, ska dra till Maxi med mamma och sen vidare mot stan för att handla in de sista julklapparna.. inte alls sista minuten. När vi kommer hem, ska vi fika sen drar vi och hämtar mormor (ska tvinga henne att ta med sin symaskin så jag kan få lite gjort senare). Och ikväll blir det bingolotto med familjen och mormor som har varit en tradition nu sen innan jag föddes!! Ha en bra fredag

Fick nyss detta av min lillebror. Min gulleplutt!!


Love does not keep locked inside.


Ligga Och Vila - LOV


Okej under jullovet: fota mer!
Vaknade halv nio idag, halv nio?!? självklart ska jag vakna så tidigt för att vi har lov. Lyckades bli dunderförkyld igårkväll så jag antar att det va därför jag vaknade. Nog om det, har precis plockat undan på hela ovanvåningen så nu sitter jag bara och väntar på städhjälp hehe. Sen resten av dagen ska jag poppa popcorn, göra varmchoklad och kolla två filmer som jag nyss laddat ner!

You don't have to save me, I just need you to follow.



Kom hem tidigare än vad jag trodde ifrån Malmö så sitter här och chillar lite, mamma kör mig om tio minuter ungefär så borde byta om nu..pallar inte kavaj och kilklackat mera eftersom vi säkert  kommer dra vidare sen när vi ätit! Men ha en bra onsdagskväll alla ni som gått på jullov. Puss

tog ut några av frågorna och besvarade dom

Har du någon speciell smak på killar? Nej, bara dom inte luktar svett så.

Vad tycker du om estet killar? Borde döda dig just nu sara..men jorå, någon estetare har ju sin charm.

Föredrar du kanal 1 eller 2? Jag föredrar 3an, 5an eller 6an, där är roligast tv.

vad för typ av kille gillar du? Alltså vet inte, faller inte för enkla killar jag vill ha mer svårfångade. Men när jag fått killen vill jag också bli bevisad att han var värd att kämpa för. Och ingen bodybuilder som har/tror han har flera tjejer efter sig. Jag är mer den typen som hellre ligger hemma och bara tar det lugnt en kväll än är ute och festar.

är du på g med någon nu? Vet inte direkt om jag kan kalla det på g, det finns en kille jag är intresserad av som jag snackar riktigt mycket med.. men vi har inte direkt träffats osv. Så på F före G kanske haha.hoppas jag..

hur ska din kille vara? Vet inte, har inga riktiga krav på min pojkvän mer än att han ska vara säker på valet han gör när han blir min pojkvän och veta vad innebörden av vad ett seriöst förhållande är. Alltså att spendera mycket tid tillsammans.Sen är det alltid plus att få gulliga sms. Min kille ska också vara som min bästavän, jag ska kunna öppna upp mig helt och hållet för honom och veta att det stannar där.

Är du inte vän med hanna eller stephanie? Nej det är jag ikke.

om inte, varför?? tänker inte ens lägga ner min energi på att skriva varför eftersom det är så pass patetiskt.

har du rökt någon gång? & vad tyckte du om det isf? Ja det har jag.. Jag har absolut ingenting emot rökare eftersom jag är medveten om hur fast man faktiskt kan bli. Men jag slutade innan jag riktigt började på allvar (rökte nog bara i 1 månad) vilket jag är glad över. Det som fick mig att sluta var faktiskt när en kille frågade mig varför jag gjorde det, då jag inte ens hade ett bra svar till varför. Det är dumt. Man luktar illa. Man tappar sin kondition. Man riskerar att dö i förtid. Mer än hälften som rökar vill inte röka.

vem är den första personen du vänder dig till om något är fel? Sara eller min mamma.

Beskriv dig själv med ett ord? Fan vad svårt.. bad sara hon skrev omogen men sen skrev hon faktiskt spontan vild och galen..so i guess that's me.

Vem var din allra första kyss och allra senaste kyss? Min dagiskyss var nog william haha, men "riktiga" var Jacob, och senaste var Robin..

Vad är ditt senaste meddelande och ifrån vem? " Haha joodå ;)" - ifrån Mr.know it all!

Har du något "missbruk"? Har jag något missbruk är det isåfall sara.

Är det någon som just nu äger ditt hjärta? Jag själv äger mitt hjärta, helt otrasigt. Slår bättre än vad det någonsin gjort förrut. Och lite snabbare när jag smsar med Mr. know it all.

Vem har du flest sjuka minnen med? Erika haha, vi har så jävla sjuka minnen tillsammans!

vilken av dina killkompisar är sexigast tycker du? Alltså, känns fel att säga det så pass..

vem är du på g med ? Läs en av de första frågorna, det står där!

är du kär nu? Inte än iaf

hur går det med kärleken? Det går bra på kärleksfronten.. eller, hoppas jag.

vill du ha ditt ex tillbaka? Nej, inte ens om grisar hade kunnat flyga.


A real man won't have to take off your shirt to get a better look at your heart.

.

you're the only one I'm dreaming of.



Liknar en bäver men what the hell! Julavslutning idag då, som säkert alla har fått klart för sig på facebook. Jag ska ha på mig det på bilden, vet dock inte om jag ska byta kavajen mot något annat.. orkar inte gå runt med kavaj hela dagen. Eftersom efter avslutningen så drar jag direkt till Malmö sen direkt efter Malmö till restaurang för att äta där med 7 andra tjejer i klassen. Mys! Hoppas ert lov börjar bra, puss.

Under hösten i september/oktober 2011

Haha hittade denna bilden nu när jag rensade, så små vi var! Och det var precis när Julia börjat umgås med oss, så söt.

"Vi drar till donkan, vi drar till donkaaaan"




Har haft fotbollsturnering, sjukt tråkigt eftersom där finns så respektlösa tjejer men vafan.. hade ändå inte planerat att vara med så mycket eftersom jag precis haft maginfluensa! Nu sitter vi hemma hos mig och ska snart ta bussen för att äta mat på mc donalds.. sen drar vi tillbaka till södan för att se final. Puss!

Just for once, I want someone to be afraid of losing me.



Har ingen inspiration till bloggen tyvärr, har suttit här nu i snart en timme och försökt hitta en "frågelista" men har inte hittat någon rolig.. Det var inte så längesen sist men.. ställ frågor till mig här i kommentarer så väljer jag ut några styckna!! Lovar att försöka svara på allting nu, privat?oprivat?ointressant? Bara fråga!!

The only thing i know is that you make me smile through a screen.

Sista skoldagen på detta året, avklarad! Sjukt chill dag men riktigt onödig men what to do. Nu har jag precis ätit, ska gå upp och göra vid mig sen drar jag mig mot stan och möter upp Sara och J (?) .. Vi ska först hämta min mobil som varit på lagning nu i 3 veckor snart sen drar vi mot ssg!! Kram

finaste filmen


Cause' I can't make you love me.



Håller på att rensa bort lite (än sålänge 3500 bilder) så vet inte var jag har alla, fick bli första bästa.. bild. Men nu är jag hyffsat frisk tack och lov, behöver bara få tillbaka all min energi sen är jag på topp. Så imorgon blir det sista skoldagen på detta året som gäller! Fan vad bra det kändes att säga..Puss

Sara, du måste klicka på länken!! Alla andra också självklart.

http://elfyourself.jibjab.com/view/7ePB2A5NTGCvB7W1?cmpid=ey_url - GOD JUL!

Ebba? Du är stjärnan på den mörkaste himlen för mig. Jag hade plockat ner månen åt dig.


Trevlig helg!

Igårkväll mådde jag inte alls bra, och inte min syster iheller. Inatt visade det sig att både jag, hon och pappa hade fått maginfluensa (även min hund spydde imorse haha) .. min sovplats inatt var hängande över toalettkanten bokstavligt talat. Så ni kommer inte se mycket i bloggen framöver ska jag säga er! Jag SKA bli frisk till måndag så ni får ha en bra helg.

4 bilder ifrån lucian i tisdags:






[1] Den finaste lucian, min Lizzan. [2] Emma, Johanna, Hanna, Sara, Nadia och Sandra som sjöng. [3] nästan halva luciatåget! [4] Julklappar haha, och pepparkakor. Och en jävligt glad Ebba med hållning som en vakt i bakgrunden. Olivia står för bilderna, tack vännen!!

Seventh Wonder- The great escape.


Detta är inte hela låten men vill ni lyssna på hela så sök bara på youtube! Den är bara 30 minuter lång..

Behind every bitch, there's a boy who made her that way.


There's a fire starting in my heart.



I skolan idag kom halva SSG och snackade om linjer, FML säger jag bara.. är så jävla osäker! Så nu har jag varit deppig resten av dagen pga det haha, och dom kommer förstöra min fredag också eftersom där kommer ännu fler linjer imorgon. Nu sitter jag och lyssnar på när mormor och mamma disskuterar, alltid lika kul. Pussl

All i want for christmas is you - classic



Väldigt söta tomtar igår, bad Olivia fota också så kommer förmodligen få bilder av henne någon gång nu i veckan. Sounds good huh? .. Nu: Sitter som ett svullo efter mat ifrån mc donalds och efterrätt som min bror har fått välja. Han planerade att göra mig fet och han har kommit på god väg.

When a girl tells you about her problems it does not mean that she's complaining. It means she trust you.

.

14 december 2011.







(detta ser jätte fel ut, jag vet.. men vi hade jävligt roligt nere vid garagen i Italien)




Bilder ifrån Italien/Kroatien.. Idag firar vi att min lillebror funnits till liv i 6 år. Han är solstrålen i vår familj. Och pain in the ass.. Men jag älskar han ändå!

Kollar tv, på twilight. Dör för Robert Pattinsons käkben haha!


Min finaste ängel, du skulle bara veta hur mycket jag uppskattar dig.


Min humor i ett nötskal, typ.


Joanna? Det är Ok att kalla mig härmis...

Today is just not my day.



Jag hatar min mage, hatar att den alltid ska förstöra när jag gör "viktiga" saker. Nu sitter jag hemma, klarade i alla fall av lucian men efter det blev jag skakig,vit i huvudet och fick kramper.. resten av the nasty things vill ni inte veta. Nu ska jag dricka varm oboy, sätta mig med en film bredvid min lillebror som har maginfluensa, gull.

Boys, be the type of guy you would want your daughter to be with.


Har precis snackat skype med Ida lite och Einstein. Det är fan roligare än vad jag trott, har alltid tyckt det är överskattat haha. Men inte fan var det tråkigt! Kan vara för att jag skratta åt allt ida sa, men nejdå. Nu ska jag nanna kudden eftersom jag måste vara på skolan 08:00 imorgon för att förbereda inför lucian. Puss!

Note to myself:


+/-



Allt negativa om denna måndagen: Att det är måndag. Att jag inte hann äta imorse och det var skitmat i skolan. Att jag fick IG på mitt matteprov, 2 poäng ifrån G. Att jag inte kan några av låtarna till lucian imorgon. Att jag hade/har haft mensvärk hela jävla dagen. Att jag inte va hemma förrän halv fem ifrån skolan. Att jag liknar en kines på bilden utan smink.

Allt positiva om denna måndagen:
Att jag fick VG på mitt noprov. Att jag fick ett gott skratt när Sara sjöng. Att vi ska ha ett inlämningsarbete inom SO som jag ser fram emot?? Att jag förmodligen har något att se fram emot denna veckan. Att vi fick reda på att vi ska se film dom sista lektionerna på tyskan. Att jag fick skratta med sara och träffa alla mina andra fina vänner. Att le för att jag smsa med han.

Söndag

Anonym:
ebba skit i dom idioterna, dom vet inte vad dom snackar om!
du är perfekt som du är för du är inte som någon annan!
jag älskar din kropp haha låter fel,
men ja du fattar!
du är riktigt snygg, fortsätt som du gör!
du är grym och lätt en förebild för mig.
puss på dig!

Sara:

Du har så rätt, så rätt min vän. Media världen trycker ner naturligt och "normalt" folk. Vem vill inte se ut som den där ursnygga bruden i ELLE typ? Bilden må va bra, men hennes väg dit, kan jag garantera har inte varit bra, hälsomsam eller enkel.. Vad får oss att tro att vi har t.ex. fula ben, ful näsa, för mycket fett på magen? De tre idioterna här i världen som säger det? Ja, men resten då? Alla de som säger hur vackra vi är? Räknas inte dem? Nej, för vi tar åt oss av det negativa. Vilket är ett fel vi som individer gör.
Go natural. All i'm sayin.
Love to you hooney. Och du? Du är världen vackraste, and so are your legs.

Anonym:

Ska jag va ärlig? Så älskar jag din kropp.
Seriously, din kropp är sjukt fin! (ta åt dig!!!)
Och alla som klagar osv, avundsjuka jävlar..
Men jag menar, vem är inte avundsjuk på ditt utseénde. Grymt fin ebba! Go girl


Joanna:
Du är grym Ebba!

SVAR: Detta var inte hälften av dom kommentarerna jag fick, och ni anar inte som jag satt och log över alla kommentarer som ramlade in här på min blogg. Ni är så guldvärda och jag är så tacksam över er som skrev och kommenterade. ALLA av er som skrev och kommenterade. Tack fina ni!
Klicka här för att förstå vilket inlägg jag snackar om.

The two only guys that won my heart without giving me some roses.




Vaknde för tio minuter sen och om två timmar, klockan ett alltså så är det kalas för min lillebror på kulhuset, och jag hade lovat att hjälpa till (till mig själv: varför?). Så nu är det bara till att hoppa in i duschen, ta på sig och gå ner för att äta! Kram

Tre bilder på hur mitt rum ser ut:




Skillet- Yours to hold.


I hope you wanna stay, cause my heart starting to like you.


5 saker om mig.

1. jag verkligen hatar när folk skickar :p - smailisen! 2. Tycker aldrig det är fel med komplimanger, det bästa som finns och självförtroende höjning! 3. Kan inte hantera stress! 4. Jag luktar på typ allting haha, utan överdrift! 5. I skolan måste jag ha mina fötter någonstans får panik annars, sen måste jag hålla på med något hela tiden när läraren pratar. Blir rastlös jättelätt!

That lovely feeling when someone makes an effort 2 make you smile.


"No, I'm not single. I am in a long distance relationship because my boyfriend lives in the future."

.

Jag saknar sommaren, värmen, friheten och mitt hår.


Min underbara vän Erika har tagit och redigerat bilden. Finn ett fel på bilden...

Fotovägg




Detta var min sysselsättning igårkväll, så säger ni något illa/negativt om det så.. ja då vet jag inte vad jag gör! Resten av min fredagkväll spendera jag med idol och min kusin. Mys! Idag är det kalas för hela slanten.

Idag ska vi fira min älskling som blir 6 år på onsdag!!


200 dagar kvar till Malta med mitt hjärta. GALET


Tog silverschampo, nu är mitt hår grönt/silvrigt också. How great?


Jag älskar dig ditt lilla mongobarn. Bigsister ♥



Everybody scream your heart out.



Har haft dans nu, skiter i att dra tillbaka till skolan för det är helt onödigt. Så istället börjar jag städa här hemma eftersom det ska hållas två kalas här under helgen och mitt rum är som på bilden fast tre gånger värre på golvet. Hörs sen antar jag, puss.

Själv tycker jag att jag är supersöt på morgonen..............

4on0vJ on Make A Gif, Animated Gifs

Nu ska jag bara ta något att äta sen drar jag till södan för att dansa zumba hela jävla dagen.. yeah go ahead and shot me please.

Jag var tvungen att skriva av mig.

Måste få ur mig något jag har gått och bara samlat ihopa ångest över så sjukt länge nu att jag inte klarar av att hantera ångesten längre. Ångesten över mina lår, som ni alla säkert har läst så har alltid mina lår varit den kroppsdel jag varit minst nöjd över. Och vet ni ens varför? Det är pga. den dumma idealen som alla går efter att tjejer ska vara smala (inte för tunna och inte för tjocka, dom ska ha stora bröst, fina läppar, långt hår,platt mage och långa ben).. och vart har man fått detta ifrån? Jo, modeller... att alla modeller ska se ut så så och så, vilket har orsakat till att den perfekta tjejen ska se ut som just en modell. Så nu för att jag är waaay to far away ifrån modell-ben, med längden osv så ska folk få klaga på mig, dom ska få slänga ur sig att jag liknar en dvärg, en jävla tax, att jag har lår feta som elefantben. Frågan är då, ska jag klaga på alla överredigerade modeller som har kort överkropp? För det är just samma sak fast i en annan synvinkel, man bara gör det tvärtom med kroppen. För det finns ingenting som är fel och det finns ingenting som är rätt. Det är ingen som har sagt att man är perfekt för att man har kort överkropp och lång underkropp, och det är ingen som har sagt att man är operfekt för att man har liten underkropp och lång överkropp. Det är bara en slutsats vi alla har tagit.

Vet inte om ni ser vilket budskap jag vill få fram. Jag förstår bara inte hur alla kan leva med bilden i huvudet om att man har en perfekt kropp och det perfekta utseendet om man ser ut som en modell.Fuck no, säger jag. För det finns inte en person här i världen som är perfekt. Lägger ni bara märke till det så kommer ni alltid hitta ett ynka litet fel som inte följer idealen. Och det är bara så sjukt att man ska bli hånad över de sakerna som gör en unik, som gör en som ingen annan här i världen.

Så alla ni som är på den punkten nu då ni hatar att kolla er själv i spegeln för ni ser bara ert komplex (i mitt fall: mina lår) .. kolla runt omkring er i omgivningen, lägg märke till varenda person och så lovar jag dig att du kommer hitta ett fel på någon.. som ingen egentligen lägger märke till. Som bara du lägger märke till. Sen finns det idioter som försöker trycka ner en med ord (i mitt fall: elefantben, taxjävel,dvärg) men det är bara till att le åt idioten och tänka efter själv varför du är som du är. Och anledningen till varför du är som du är, är eftersom det inte finns någon annan på denna planet som är som du. Du är lyckligt lottad. Så skit i det dära, att gömma dina lår under handduken på stranden, på gympan. Försök inte gå utbrett som en riktig man för att dina lår inte ska gå ihopa. Det gör ingen nytta. Det som gör nytta är att älska ditt inre, så kommer ditt inre ge ditt yttre en chans. Och när tiden är inne och ditt inre kommer älska ditt yttre, då kommer du bara skratta åt dig själv för att du varit så patetisk över det komplex, eftersom du jämfört dig själv med något som inte existerar. Med något som har fått operera sina bröst för att dom ska bli stora, någon som har fått köra barnmats-dieten för att bli smala, någon som har fått skaffa botox i hela ansiktet- en modell. En modell som inte har lyckats älska sitt inre, som inte har insett det att.. du är speciell, så du borde älska dig själv precis så som du är.

I'm ready when you're ready for me.



Jag saknar mitt bruna hår riktigt mycket, hade jag bara haft pengar till det så hade jag skaffat brunt hår direkt. Men nu har jag ju inte det.. FML

You make me feel so alive


Vi är sjukt jävla söta på bilden, det vet vi redan om.



Chill skoldag, förutom att jag var dödstrött.. Har nyss duschat ska börja fixa mig nu, det är tänkt att jag ska vara klar om en timme... vi får väl se hur det går med det! Går ner till södan för att kolla TA-cupen med Sara, sen vet jag inte om hon sover här inatt. Får väl tjata till mig min vilja, är sällskapssjuk okej?

Smiling like an idiot when you text me.


älskar denna bilden!!! (mest för att jag dränker min syster). Drog i alla fall till stan efter skolan med min babe sara, hur mysigt som helst. Känner mig febrig nu och eftersom min syster ligger hemma sjuk så är det väl lika bra att gå ner och ta tempen.. har inte mer och säga, har ingen läxa riktigt skönt. Fast fått lite tyska gjort ändå haha. Puss

Svar på tal:


Fråga: hej! kollade i ditt gamla arkiv, juli 2010 och såg din mamma med en cigg - röker dina föräldrar?
Svar: Jaså minsann. Och ja helt rätt, min mamma röker men inte pappa.. han snusar. That's it.

And I'm waiting for the right time for the day I catch your eye, to let you know that I'm yours to hold.

hihi

Mina köp i ullared:





På bilderna: Skjorta, strumpor,trosor,skärp och öronhängen. + två 2012 kalendrar, en mörkblå tröja,ett svart linne, presenter till Alma och en annan hemlis hehe.

har inget annat att skriva om..

Vilken svordom använder du mest? Alla möjliga, svär typ hela jävla (haha) tiden.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.30, x snoozeknappen 10 gånger!
Var köper du dina matvaror ifrån? tycker det är mammas bit att fixa, men brukar väl oftast vara Maxi eller Skotten.
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Spara dom till Malta.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Yepp.
Vad åt du till middag senast? äckligt mög (förlåt mamma)
Kan du vissla? Japp!
Tittade du på tecknat när du var liten? Antar jag att jag gjorde.
Äger du några popband t-shirts? Nej.. simple plan räknas nog inte som popband!
När flög du senast? I maj, till Rhodos.
Pratar du några andra språk? Engelska och typ..tre ord på tyska (Ich heisse Ebba)
Har du gråtit offentligt? Nej det tror jag ikke, hatar att visa mig svag för andra.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Piercing egentligen.
Vad har du med dig in på bion? Bra sällskap!
Vad har du för väder? Kallt,vinter.
När sov du senast på golvet? vafan är det för fråga? haha.. inte fan vet jag
Gillar du din boendesituation? Nej.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 10,that's my beautysleep.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Antingen är dom hem-sova-data, eller riktigt fullbokade.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Hehe, alltså..nej faktiskt inte.eller?
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16 år!
Tror du på liv på andra planeter? Nej,
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Om jag ska!
Tycker du om att krama folk? Inte min hobby direkt men, det gör jag väl.
Äger du en digitalkamera? Nej.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Katherine heigl av min kusin? Och hayden panettiere av 118 800.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja, som fan!!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Haha nej, inte ett skit.
Är du mörkrädd? Så in i helvete.
Tre saker du alltid har med dig? Mobil.. haha? nycklar oftas, och pengar oftast också.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Snackade med min fina.
Hur många kuddar sover du med: 7-8 styckna
Det senaste någon sa till dig: Varsegod! När jag hade sagt tack för maten.
När tränade du senast: okej vänta..låt mig bara få.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAAH ...
Vad har du druckit idag: Vatten och juice.
Vad var det senaste du köpte: Ullared igår, kommer säkert in bilder på det sen.
Humör just nu: Trött, hyper.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag.

Never a failure, always a lesson.



vi försöker göra ett hjärta på bilden.. och just nu försöker jag få min lillebror att skynda sig eftersom vi ska cykla till skolan om tio minuter då klockan är åtta. Dagen börjar med hemkunskap (lussebullar, love life) .. Efter skolan måste jag verkligen plugga eftersom jag har matteprov och något slags läxförhör inom no till på onsdag. Och anledningen till varför jag inte blogga mer igår var eftersom jag hade sovit 4 timmar innan det och var dödstrött. Puss

Vad gör vi? Jo nu åker vi till Ullared och shoppar!

Hoppas ni har det skit tråkigt i skolan och på jobb!

02:30 ?

Fråga inte mig vad jag gör uppe, kan inte somna. Kan inte sluta tänka på hans leende, kolla på hans sms och framför allt kan jag inte sluta tänka på han. Och pga han kan jag inte sova. Kommer förmodligen ta bort detta imorgon igen. To much feelings.

Bilder ifrån julbaket idag med mina fina närmaste.


I wanna feel, all the chemicals inside, i wanna feel.



Är nog lika lycklig som på denna bilden just nu, undra vems förtjänst det är.. Min söndag: Julbaka med mina kusiner,mormor,syster och mamma.. Senare mot kvällen kör mamma mig hem till Sara så sover jag där över natten!

Eventually... You are going to realize what a fucked up person I am and stop loving me.

.

Yes, I'm smiling. But you're not the reason anymore.







Lite bilder ifrån min lillebrors fotbollsmatch igår mot Gislöv, dom vann med 8-1 och abbskie var överlycklig över att han gjorde mål (no shit!). Glömde mitt ena objektiv så det blev inte så bra bilder, men man ser väl ändå!

Seventh Wonder- Tears for a father.


Juletid




Jag har för mycket fritid, och ett konstigt fuck u finger.


Don't tell me where the road ends, cause i just don't wanna know.



Blev väckt av att My, min fina kusse ringde på dörren haha.. Så nu har vi suttit ett par timmar nere i köket och snackat. Alltid lika härligt att ha en "extramamma" som man kan berätta allt för och få råd av. Nu ska jag börja fixa mig eftersom min lillebror ska spela cup idag, och jag har lovat honom att kolla. Ikväll blir det utgång!!!

Checka denna bruden'z blogg

Genom att klicka på bilden här ovan på denna sötnosen så kommer ni samtidigt till hennes blogg. Hon är en grymt fin tjej, både på utsidan och insidan det kan jag lova er! Så det är verkligen värt att klicka in. Puss


I wish that all my memories of you would just burn away.


Känner du lyckan genom sorgen, jag har inget mer än mina tankar

Mamma hämtade mig efter skolan sen passade jag och min syster Abbe nere i stan ett par timmar.. senare kom pappa och hämtade upp oss, han körde mig hem till Sara så nu sitter jag här med henne och hennes prins. Ikväll har vi Twilightmarathon! Ha en bra helg,

första december tvåtusenelva

Försov mig idag, igen. Slutade lite tidigare idag, alltid skönt. Orkar inte börja plugga nu så ska sitta här ett tag till sen ska jag ta tag i ekonomin som jag har prov på imorgon. Annars då? Känns som man bara slösar alla dagar på att ligga hemma och chilla pung, men jag själv känner mig helt död i kroppen så jag orkar faktiskt inte göra något. Helgen är planerad och klar så nu ska jag bara överleva provet imorgon sen är det frid och fröjd!

Fick en fråga också förresten om vart jag köpt pälsvästen.. trodde det var lite obvious eftersom jag skrivit några inlägg innan att jag vart på ullared. Så alltså, den är ifrån ullared!