Fjordfestivalen 2011



Ni får en bild på mig Hanna och Maja. Fjorden va en sån besvikelse! Fallens dagar är 10 gånger bättre, lätt. Fast det hade sina stunder! Speciellt Maja.. Haha hon gjorde min kväll så mycket bättre. Idag ska jag bara relaxa och imorgon får vi se vad som händer!

Erika

Who's ready to let the dogs out?!



Haha söt bild på mig från innan vi drog till Fallens som Ebba tog på mig när jag blev lite.. dansgalen. Vet verkligen inte vad som hände med min andra arm dock? Nu sitter jag och käkar ett äpple och ska sen fixa mig och efter det rullar Tilda Maja Hanna och Lina till mig. Och efter det tar vi tåget till Uddevalla och går runt på fjordenfestivalen! Är så himla taggad. VAD GÖÖÖÖR VI???? NUUUU KÖÖÖÖÖÖR VI!!!!!

Erika

Q/A

Anonym om That akward moment..:
När avslutar du frågestunden? Gått några dagar nu..


Jag kommer avsluta frågestunden några dagar innan Ebba kommer hem! För hur värt är det med en frågestund man har i typ.. fyra dagar och så får man typ tre frågor. Haha förstår du hur jag menar? Plus att det var Ebba som har lite bestämt hur frågestunden ska gå till! After all it is her blog!

That akward moment...



När jag går in på Ebbas blogg för att kolla om hon uppdaterat.. flera gånger.. om dagen.

Erika

Perfection of your face slows me down



Har verkligen noll bilder, och eftersom vi sket i Fjorden idag och satsar på lördag istället, så har jag inte dom bilderna jag förväntade mig haha. Så ni får en gammal bild på mig sen förra sommaren istället (tror t.o.m den är tagen för ett år sedan och 1½ vecka precis haha).

Erika

"liknar en röd fet uppblåst ballong."

 

Fick ett sms av Ebba häromdagen, och det sms:et förstärker bara min kärlek till henne. Garvade ihjäl verkligen! Inte skriver hon om hur hon har det Italien inte, bara massa intern skämt. Hahahaha gjorde mitt år. Glad att hon lever iallfall! Saknar ihjäl henne. När är nästa lov? Ska ba såååååååååååååå rulla ner till trelle då. Och ang. frågestunden får ni självklart ställa frågor till mig också! Och om allt random egentligen.

 

Erika


I ♥ YOU



Tänkte skriva värsta inlägget om vad min och Ebbas vänskap betyder för mig. Och vad hon betyder för mig. Men kan inte sätta ord på det. Nu går jag och lägger mig för att gå upp irriterande tidigt för att dra till göteborg för att shoppa lite med modern min. Och om ni undrar under mitt lockiga hår? Svar: Flumeride.

btw, glöm inte frågestunden!

Erika

I've got the moves like jagger




Är helt hooked på den här låten! Lovar att ni kommer tycka den suger efter första gången, men efter två gånger så är den allt man har i huvudet. Maroon 5 levererar ännu en gång och denna gången med Christina Aguilera! Den här låten kommer spelas på repeat om jag får bestämma i helgen. Nä, men nu blir det en snabb fastforward film i någon halvtimme (kan inte sitta och kolla på en film på datorn utan att spola fram lite hela tiden, har inte tålamod haha).  Och come on, kan ni inte läsa inlägget innan ni frågar någonting i frågestunden? Det är fortfarande inte Ebba som svarar utan jag. Erika Alsteberg. Capish?! Och eftersom vissta verkar lite sega så är det jag på bilden, Erika och Ebba som tagit bilderna.

she is alive

tänkte bara säga att jag fick ett sms av ebba i morse och de har inte haft något bra väder hitentills! Molnigt och sånt precis som här i Sverige! Tänkte bara säga det och att jag berättar mer när hon ringer mig någon dag (eftersom vi har väldigt svårt att vara ifrån varandra så pass länge) + att hon lever!!
/Hanna

me and you together.. nothing is better



Kommer få my ass whooped för den här bilden då Ebba är perfektionist ang. bloggen. Men orkar inte koppla in min externa hårddisk och jag saknar Ebba enormt. Umgicks hela dagen med Tilda Hanna Maja Sandra och Ebba. Förstår ni som jag saknade henne? Varje gång jag sa Ebba. Bajs. Ignorera att mitt face ser helt.. köttbulligt ut. Vad som händer i mitt liv då? Jag taggar Fjordfestivalen på torsdag och lördag!! Och tills dess.. så kommer jag troligtvis typ.. sova. Kommer väl upp några bilder från Fjordfestivalen också, så inte hela bloggen tas över av "I ♥ Ebba" bilder.

Hört att Ebba är rätt söt?



Haha älskar den här bilden, Ebba ser så himla lycklig ut och Maja ser ju inte direkt deprimerad ut hon heller. Medans jag är för lång för att ens komma med på kortet helt, oh well life goes on. Glöm inte frågestunden!

Erika

I don't care about anything if I have you



Frågestund:



Fråga ALLT och då menar jag verkligen ALLT ni vill veta om Ebba och jag lovar att svara 100% ärligt! Vet allting om Ebba, såååå.. vad vill ni veta? hehe.. Kommer upp en video om någon dag eller så också om mitt internet är såpass snällt så det inte tar hundra år att ladda upp på youtube!

Måste bara klämma in det här med terrordådet i Oslo, är helt chockad. I oslo? Liksom 25 mil härifrån? Mindre än vad det är från mig ner till Trelleborg vilket är 40 mil någonting. Och nu har ju någon som var utklädd till polis gått all apeshit på någon ö i Norge och skjutit massa ungdomar. Seriöst, vafan händer med världen? Kommer ihåg när man fick höra om ett mord när man typ var 6 år, man blev helt "WHAT?! ETT MORD?!" Nu blinkar man inte ens. Och nu kommer allt fler terror skit hit, helt sjukt.

Erika

UPDATE: Ni tror visst att det är Ebba själv som svarar? Eftersom ni frågar "Vilken är DIN favorit affär?" osv. Men för att göra det klart så är det JAG Erika som svarar på frågor ang. Ebba (som hon säkerligen aldrig skulle svarat på själv). Och ja, jag har kollat med Ebba om det är okej och vilka frågor som är okej. Så det är en av hennes bästavän som skriver och svarar. INTE Ebba som vissa tror.

Italien. Bibione. Paradiset. Lyckan.


(tog den gladaste bilden jag hittade..) Nuuuuu fellows är klockan inte mer än 05:00 på morgonen (?) vilket betyder att jag drar till Italien om ca. en halvtimme, eftersom vi kör ner där så är jag inte nere i Italien förrän imorgon så vi har en lång bilresa framför oss!! Ni får hålla tummarna för Erika eftersom jag inte har några inställda inlägg så det kommer bli hon som sköter den under tiden jag är borta.
Ni får ha det så bra som möjligt här i Sverige så ska jag leva lyckligt i 16 dagar framåt. Puss <3

If the boat is sinking I know you won't let me drown



Hej alla Ebbas läsare! Det är Erika här (och om ni inte är nya så vet ni förmodligen vem jag är). Eftersom Ebba sticker till italien (och vi kan ju låtsas att jag inte alls är avundsjuk och så..) så bad Ebba mig gästblogga i två veckor ungefär medans hon då inte kommer ha tillgång till någon dator speciellt ofta. Om det är några nya läsare så kanske jag borde presentera mig? Och hur jag och Ebba träffades eftersom jag bor i Vänersborg och hon Trelleborg.

(Ni som vet hur vi träffades behöver inte läsa, 'cuz it's a long story bro): Allt började med att jag var 10 år och året var 2005 och skulle på min första utomlandsresa någonsin. Första dagen var allt så nytt, såg ingen annan svensk what so ever och räknade med att jag skulle vara själv hela veckan ut. Jag och min pappa drog ut på stan samma kväll och såg en tant göra såna där "flätor" (ni kommer säkert ihåg? såna flätor alla kom hem med efter dom varit utomlands). Vi stannade och kolla och 1, 2, 3 så står det en äldre dam och börjar prata med min pappa. Jag ser direkt att hon har med sig två småtjejor som såg ut att vara i min ålder.. Och helt plötsligt ur ingenstans frågade Ebbas farmor oss om vi ville följa med och äta glass nere vid stranden, och liksom vem säger nej till glass? Inte jag iallfall. Så efter vi hade ätit glass i all tystnad jag Ebba och Ida så frågade vi om vi fick gå till stranden själva. = When it all starts.

Vi frågar direkt efter varandras ålder, Ebba var 9 jag var 10 och Ida 11. Kommer ihåg att vi kallade oss "Tripp, trapp, trull" och vi alla klickade direkt. Sen kommer jag inte ihåg mer än att jag vaknar upp nästa dag och springer ner till poolen för att se dom komma ner från deras trappa och jag skriker "Ida, Ebba!!!" Och vi bara helt random börjar "leka" tillsammans. Sen lämnade inte vi varandras sida under hela vistelsen. Och vi har hållt kontakten sedan dess. Och nu i efterhand har Ebba berättat att hon hade velat gå fram till mig hela första dagen (då jag inte hade sett dom) och hennes farmor hade pushat henne till att gå fram med hon hade inte vågat.

Och här är vi nu.. Sex år in på våran vänskap som inte ens går att förklara. Även om vi bara träffas ungefär varje/varannat lov så känns det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Vi är helt galet lika. Och jag vet att vi kommer hålla ihop livet ut. För jag kommer aldrig lämna hennes sida.

Så nu vet ni typ 1% av våran historia tillsammans för er som aldrig riktigt fattat hurfan vi känner varandra.
Åter kommer tomorrow med gamla bilder, en frågestund om Ebba - där jag kommer svara på ALLTING ärligt och några videosar. Stay tuned..

HAHAHAHAHA


22:52



Har varit i full gång hela kvällen med att packa, så nu är nästan allting färdigt (förutom det som ligger i tvätten!). Nu ligger jag i alla fall med min bror här i sängen,  han ska sova hos mig inatt så jag har lovat han att vi ska spela lite på min dator nu innan vi går och lägger oss..sen har vi fullt upp imorgon med att städa och packa det sista. Ska hinna träffa saknade Hannibanni också!

you're my apple to my pie


Hemma ifrån Erika, skönt att få världens mysigaste kram av mina fina syskon och föräldrar. Vill tillbaka till Erika igen, det va nog dom bästa dagarna på hela sommarlovet. Men på fredag är det 4-5 länder som ska besökas inom 16 dagar så nu ska det packas om, städas och tagga!!!

Om sanningen ska fram, vill du ligga med oss då?



Söta tjejer i spegelhuset efter några åk i Flumeride (bäst!!). Ikväll drar vi in till Göteborg ännu en gång för att avsluta våra dagar tillsammans med Club Gothia. Vi ska shaka röven av oss all night long! Sen att vi ska upp runt 06:00 imorgon är en annan sak... Puss

you're the best thing i ever had


Ser ut som någon gett mig en rejäl handflata på kinden, men nä...det är inte sant!
Det var i alla fall grymt kul igår på Fallens dagar..ikväll drar vi dit igen (om det inte regnar, som det gör nu) sen väntar Liseberg på oss imorgon!

everything feels so right

Helluu, sitter hos Erika nu! Hon är i duschen och när hon blir klar ska jag hoppa in i duschen, vi ska dra till Smögen idag och senare mot kvällen drar vi till fallens för att se Veronica Maggio och Erik Hassle, taggad!!!! Tror inte ni hör så mycket av mig nu under denna tiden, ni får njuta av alla bilder Erika kommer lägga in nästa vecka då jag åker till Italien istället. Puss

'

Fick en fråga om vart engångskameran är köpt och den köpte jag på Clas Ohlson för 59 kronor, men där finns dock bara 27 bilder på den och ISO är på 400!

destination: Göteborg C



Nu mina vänner är det dax för mig att lämna fula äckliga tråkiga Trelleborg i hela 5 dagar...vilket jag gör med nöje eftersom dessa 5 dagar kommer bestå av Gothia,Fallens (Veronica Maggio, Eric Hassle, Rix Fm osv.),Liseberg och Smögen med min underbara vän Erika ofc! Haaare gött, puss.

I want you to crawl down in my suitcase and go with me.





Ser ut som abbe har skurit av mitt huvud på första bilden haha men skit i det! Antar att jag skriver föör mycket om Abbe, men skit i det också! Cause i do, really love you..babybooo. haha,nöff.

stay with me

nGfgLN on Make A Gif, Animated Gifs

Drog ner till stan en liten stund med Hanna, fick med mig ett linne,halsband som blir nerpackad till Erika och en Engångskamera som blir nerpackad till Italien. Hanna stack precis hem och åt, vi ska träffas senare en stund och njuta av varandras sällskap! För imorgon då draaaar jag.

så dumt!


Tror nog att en stor del av detta samhället redan läst denna boken, men har ni inte gjort det så gör det!!! Har suttit i stort sett hela dagen och läst boken, är på slutet nu. Ska sen påbörja en annan bok som heter Bokhandlaren i Kabul. Att läsa böcker är något jag verkligen älskar att göra, läsa och skriva. Det visste ni inte va?!?! hoho.

we♥it


/ E.

Det finns människor jag älskat som jag lärt mig hata.



Jag kan störa mig på att folk tror att.. gråter man inte då är man okej! Det finns dagar då jag vill skrika ut alla mina känslor för jag inte känner något på riktigt. Då jag blir så förbannad när ingen förstår mig. Då jag kan skrika på min mamma för hon tror att jag strävar efter ett liv som alla andra har. När jag strävar efter målet av att bli behandlad med respekt, tillit och jämnlikhet. Mamma får skiten, när jag egentligen också vill skrika ut till hela världen.
Till dom som inte inser att man växer varje dag till en vuxen människa. Och till dom som inte accepterar att folk förändras varje dag. Till någon man vill vara, för man bygger upp sitt eget liv så man vill ha det.

"tänk alla gånger som man märker att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls. Tänk alla gånger som vänner sagt, att du bara du är dem bästa du haft dom vill det bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls."

I never ever felt like this before



Okej, kan inte låta bli att blogga.. men är så trött på mig själv att jag är sån perfektionist över bloggen..skriver som om jag är 20 år och har massa regler hur bilderna ska vara osv.. och att jag är beroende av minst 2 inlägg om dagen.. kommer inte sluta blogga (för det kommer jag inte klara av) men kommer inte direkt vara så aktiv här. Så nu är ni medvetna om det! Bilderna är ifrån nu ikväll när vi drog till smygehuk och åt glass, jag behövde frisk luft kan jag säga er.

Min mamma har rätt, bara så att ni vet!



-



11-14 juli - vila,sova,droga tabletter,packa,passa abbe.
15-20 juli - tåg till erika,festa,festa,fota,liseberg,smögen,festa,tåg hem.
20-21 juli - sova med hanna,hinna träffa mina homies,tvätta,packa om.
22-7 augusti - Itaaaaaalien <3

Här har ni min almenacka för ca. en månad framöver, tror dock inte jag kommer blogga så bra under denna tiden. Har tappat glöden helt för att blogga. Dock har jag och Erika en överenskommelse att hon ska lägga in bilder ifrån min visit hos henne (15-20 juli) under tiden jag är i Italien. Bra va?



just in time

Som ni vet skrev jag i början av veckan att jag fått feber osv, trodde bara det va något virus jag fick så två dagar efter sänghäng var jag på topp igen. Trodde jag ja. Blev bara värre igår så idag blev det doktorn.. Det visade sig att jag hade halsfluss. Dryg jävla medicin har jag fått också som jag ska ta i 10 dagar! Men bara jag blir frisk till Erika så är jag glad.

you're the biggest part of my life.


Behövde ta ett snack om privata saker med hanna igår så vi gick en promenad. Som sen slutade med anton,sebbe,elliot och tim. Som sen slutade med att vi låg i en husvagn. Som sen slutade med att vi var vakna hela natten. Som sen slutade med att vi stod på entré prick 05:00 för att köpa bullar. Som sen sluta med nybakade bullar och coca till frukost utanför huses. Som avslut är jag och Hanna nu hemma hos mig, Hanna sover och jag..vill inte sova. Vill inte uppdatera mer här, har ingen lust. Så lite lust att jag vill ta bort bloggen! Älskar livet just nu..fast ändå inte.

jag älskar dig mamma, över hela mitt hjärta


gårdagens äventyr




The team! Fast man ser inte tim bakom hanna!

Sen badade vi en jävligt lång stund, riktigt roligt var det!

Vid halv nio åkte vi hem.

Fast vi hade bara två mopeder så jag och anton tog bussen hem! Gick lika bra det haha.

'

Har du pojkvän/flickvän? - Nej!
Har du kramat någon 2011? - Ja.
Har du hatat någon 2011? - Hata är ett starkt ord (haha sebbe) Men, ja.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2011? - Japp.
Är du kär nu? - Vet inte, it's complicated.
I vem? - Nä så långt ska vi inte gå
Kan du vissla? - Japp.
Har du en dildo? Nai.
Äger du mer än 10 par string? - Nej.
Äger du mer än 15 par string? - Nae
Äger du en mascara? - Ja.
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - usch nej.
Är du en fjortis? - Nej!
Är du emo? - Nej
Är du brat? - Nej
Gillar du vältränade killar? - Ja, men inga jävla bodybuilders eller biffar.
Gillar du nörd-killar som pluggar? - trodde inte man va nörd för att man plugga.

Gillar du tjejer? - Jag är så homo man bara kan bli.
Är du bisexuell? - Nä-
Har du över 10 bhar? onödigt ju.
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - Ja.
Kan du köra skoter? - Hur ska jag veta när jag aldrig provat?
Kan du leka apa? - hahaha.ingen aning.
Är du brunett? - been there, done that!
Är du blond? - Yes indeed.
Har du haft svart hår/har du just nu? - har funderat på det, men nej.
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - kan man spy om man gör det?... tänker aldrig försöka.

HELT SERIÖST
Vad har du på dig för underkläder - trosor bara haha (fortfarande pyjamas)
Har du runkat/pullat av någon? - mamma läs inte!!.... ja.
Vet du vad oral/anal sex är? - Ja!

SENASTE
Vem fick du sms av senast? - Alex
Vem skickade du sms till senast? - Alex
Vem ringde dig senast? - Mamma
Vem kramade du senast? Alexis som åker hem idaaag..
Vad drack du senast? - Har faktiskt inte druckit ett skit idag.
Vem var ditt senaste KK? - No one.
Är du allergisk mot någoting? - mjölkprotein allergisk..och prickigkorv, typ.
Är du sexmonster?- frågar man mina kompisar så ja, frågar man mig så nej hah.
Pinsamma frågor för dig nu? - Nä

Namn: Ebba
- Smeknamn: oftast ebba men ibland ebbsie
- Födelseplats: Trelleborg..............................
- Ögonfärg: Blå!
- Hårfärg: Blond
- Längd: 1.59 "lång"
- Skostorlek: 38-39
- Vikt: ...
- Höger- eller vänsterhänt: höger
- Skor som du bar idag: inga, hohoho
- Rädsla: fastna i trelleborg.
- Din första tanke när du vaknade imorse: vem har smsat

- När somnade du: två
- Pepsi eller Coca Cola: Coca cola!!!!
- McDonalds, Max eller Frasse: frasse? ... Mc donalds.
- Singel- eller dubbeldejt: Singel!
- Adidas eller Nike: Adidas
- Choklad eller vanilj: Tål inget av det? men choklad.
- Svär du: ibland.när jag är sur.
- Sjunger du: överallt.
- Duschar du varje dag: Varje dag eller varannan.
- Röker du: Nej.
- Tror du att du någonsin varit kär: Trodde jag var kär, men man blir blind i ett förhållande.
- Gillar du skolan: går inte i skolan, går i ett fängelse.
- Tror du på dej själv: Ja.
- Blir du åksjuk: blir åksjuk av att sitta på en gunga haha.
- Tycker du att du är hälsosam: idag har jag ätit godis till frukost... räkna ut själv.
- Gillar du åska: Mysigt ibland.
- Spelar du något instrument: har inte tålamod till sånt haha.


Har du under den senaste månad
en..
- Druckit alkohol: Nej!
- Gått på dejt: Nix.
- Shoppat: Japp-
- Ätit en hel ask müsli: Nä
- Ätit sushi: haha jaa!!!
- Stått på scen: uuurh, nej.
- Blivit dumpad: nix!
- Skejtat: haha, noo.
- Färgat håret: Nej!
- Stulit något: nä förfan.

I framtiden..
- Hur gammal vill du vara när du gifter dej: skiter i ålder, bara det känns rätt.
- Namn på barn: Får jag tvillingar (som jag ska ha!) ska dom heta dante och svante. FATTA VAD COOLT.
- Ditt drömbröllop: Inget ni får veta.
- Vad vill du bli när du blir vuxen: Lycklig
- Antal CD skivor du äger: vet inte!
- Antal tatueringar: zero.

- Antal gånger har du varit med i tidningen: Ingen aning, 3-4 gånger kanske.
- Antal saker du ångrar: Ångrar inte något, lär mig av misstagen istället.

Brukar du..
- Titta dej själv i spegeln?: Det händer.
- Gnälla: Ibland.
- Skrika: haha...every day.
- Sova: Ja.
- Ha ångest: inte nu när det är sommarlov. annars har jag alltid det över läxor.
- Skada dej själv med flit: Aldrig
- Vilja dö: Aldrig.
- Drömma mardrömmar: Den enda gången jag drömmer mardrömmar är när jag är sjuk, feber osv. skit konstigt?
- Drömma sexdrömmar: Haha.nej.
- Ta droger: ALDRIG
- Försöka vara annorlunda: Alla är likadana fast annorlunda på sitt eget sätt.
- Klä dig i svart: Händer
- Gå i skolan: SOMMARLOV <3
- Röka: Nej.
- Ljuga: Inte om allvarliga saker.
- Hata folk: Haha, dum fråga.
- Lita på folk: nej.

När..
- Åt du senast: runt 11.
- Läste du en bok senaste: Maj.
- Köpte du något senast: Igår
- Svor du senast: Ett inlägg ner.
- Sjöng du senast: 1 minut sen.
- Klagade du senast: igår.
- Är det sommarlov: NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Vem..
- Saknar du: Malin
- Vill du döda: *Ingen
- Rörde dej sist: vet inte.
- Vill du slå: tar jag inte upp här.
- Vill du kittla: haha
- Vill du prata med: Anotn
- Vill du vara som: Inte en jävel
- Sårade dej senast: tar jag heller inte upp här, för det är samma som "vill du slå" haha
- Vill du bli galet full med: ERIKA haha.

Har du..
- För många vänner: klarar mig med dom har, mycket fint.
- Förföljesemani: du sa vadå?
- Tvångstankar: Massa.
- Någon annan psysik sjukdom: Nej.
- Skadat någon: Ja.
- Färgat håret: Yes.
- Brutit några ben: Nä
- Gjort bort dig rejält: Varje dag.
- Bra självförtroende: Jobbar på det.

åqfskpveflv ölasm ,

FAAAAAAAAAAAN vad sur jag är nu! Jävla HTC skit. Ska aldrig mer ha en sån mobil. Funkar ju inte ens att lägga in bilder på datan. Hade riktigt härlig dag igår, bilder hade jag också. Och nu sitter jag här och whinar för er men det skiter jag i just för tillfället. Har suttit i 90 minuter och försökt men det går fan inte!!!!

i feel so bad about it


Sitter hemma hos Hanna nu, blev lite klydd med planerna idag eftersom Gs har punka på sin moppe. Men vi ska nog snart dra och handla till senare med Anton och Alex sålänge..vi drar dit ändå senare och grillar där och sånt mys. Puss

*

fråga:
vad är det som har hänt med din mamma ? ;/
hoppas allt blir bra men henne ! :D


svar:
Haha, verkligen ingenting har hänt med min mamma? Hon mår hur bra som helst (även om hon inbillar sig att hon har massa sjukdomar!). Det var min bror som blev opererad, för ingenting allvarligt alls.. redan samma dag sprang han runt i huset precis som vanligt. Jag trodde jag skulle få lite lugn och ro men nejnej.

hey happy girl







Passa på att fota lite idag eftersom bloggen är så jävla tråkig nu. Hade sjukt jävla roligt idag, riktig sommarkänsla! (jag,hanna,alex,fredrik och tim badade också hos anton hihi) Nu ska jag sova, big day tomorrow. Eller inte. Men ändå lite. GODNATT.

i don't care, you're here tonight.


har verkligen inga bilder alls, så ni får en bild på anton som jag ska träffa sen (och sebbe,tim,alex,gustav)
Men hade iaf en sjukt trevlig dag med min faster idag i Malmö, mycket snack och sen provade jag på sushi!!!! Det var faktiskt godare än vad jag förväntat mig, så nu kan jag bocka av det ifrån min "to do list".  Och ja som sagt ikväll ska jag träffa dom fem grabbarna, imorgon ska vi också dra och ha roligt eftersom det är sista dagen alex är här innan han åker hem..sadface.

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv



Haha har inte orkat bädda sen en olycka förra natten med Hanna (misstolkning..sanningen: spillde coca över hela min säng!!) Snart ska jag börja gå ner mot bussen, åker in till Malmö och möter upp min faster så ska vi ha en mysdag med fika, skitsnack och lite sånt. Puss (är rätt hyper idag också..kanske ni redan märkte på bilderna.)

bävrarna


Låg och sola innan idag så ringde Anton och sa att han och Alex kom, så fick äntligen träffa Alex hihi.. sen kom Sebbe också. Vi satt mest och snackade, planerade inför torsdag. LÄNGTAR! Dom kommer ikväll också med Tim tror jag.

Italien 2009








Hittade lite fler bilder ifrån Italien, kanske inte lika roliga! Vill påminna er om att det va 2009...jag ser ut som jag-vet-inte-vad.

you saved my life once.


Vaknade upp riktigt pigg, sovit riktigt härligt inatt! Men spränghuvudvärken sitter kvar och halsen forsätter bränna. Men retar mig riktigt mycket att jag fortfarande inte har den orken till att dra till stranden med Hanna idag, får lägga mig ute på trädäcket istället. Peeeeace.

you're the one that i hate and love at the same time





Vet inte varför jag sitter riktigt jävla nervös och väntar på ett samtal ifrån mamma, du är förmodligen sövd nu men jag är ändå så himla orolig för att något ska gå snett..vilket det inte kommer göra, för det är ju ingenting allvarligt!! I love you broe.

bitch

"So you're the bitch that told the bitch that i'm a bitch, well listen bitch..it takes a bitch to know a bitch, you're bitch"

"Don't like me? Well, have a seat with the rest of the bitches waiting for me to give a fuck!"

"Tired of bitches bitching about other bitches bitching&being bitches"

If u start to miss me remember, i didn't walk away.You let me go.



Om 11 dagar Står vi nog på fallens och sjunger med i Rix FM låtar... falskt som ett par skrikande idioter.
Lyckligare än någonsin för att få vara vid hennes sida.
Om 18 dagar är jag påväg ner till Italien, kanske är vi i Tyskland nu påväg till Österrike..eller på en sovplats. Lyckligare än någonsin för man är påväg till sin favoritplats på hela jorden.

she's on your mind


Fan vad jag hatar när jag mår såhär, när inte ens två panodil och tre ipren hjälper...vafan ska man göra då liksom? Jag skulle göra så mycket denna veckan, idag skulle jag träffa min alex som bor uppe i Norrland..vi hade planerat denna dagen så jävla länge. Resten av veckan skulle jag träffa nytt roligt folk, träffa min farbror&faster i Malmö... hoppas bara på att bli bättre nu. Tur pappa precis kom hem med halstabletter till mig, bäst är han.

har frossat hela natten och vakna med temp...

har frossat hela natten och vakna med tempen över 39 grader!! Självklart händer det mig när jag har en fullspäckad vecka...


learn to make yourself happy




/@ E

Malmö ff




Min farbror och kusin är här om en kvart och hämtar mig och min syster, så åker vi in till Malmö för att se fotbollsmatch! Dom hade två biljetter över så vi fick dom, hur snällt?!?! Och man ser ju inte alls på våra kläder vilket lag vi hejar på haha.

Italien 2009










Hittade en jävla massa bilder ifrån Italien på min systers data som jag inte ens visste vi hade? Här har ni några av dom. Åhhh, vill dit nu nu nu nu!!!!19 dagar kvar.

500 days of summer


Q/A


Fick en fråga om det jag köpt på H&M var på rea och nej, det var dom inte! Hade faktiskt skrivit det isåfall precis som jag gjorde på shortsen. Nu ska jag fortsätta mysa med min onepiece

2 maj


Vädert ville inte att jag skulle träffa hanna så jag stanna hemma och spela med andra ord med familjen, sen gick vi (utan ida) ut och gick med milton, pappa såg en blixt och bara "jävlar, den slog ner!!" och jag bara nädåå, tills vi såg en massa rök... rusa till platsen som va 2 meter ifrån. Så jävla sjukt. När vi kom hem stanna jag och abbe ute och plaska haha, jag är moogen. och såklart hade jag kameran med mig hihi..

dagens shopping




Alla dessa tre är ifrån H&M.

Ser helt allvarlig ut haha... linne ifrån Vero moda.

Rea på shortsen, ifrån Gina tricot.

somewhere with you


Ber inte om ursäkt för dålig uppdatering, för det är jag medveten om..  men dessa två sakerna köpte jag igår (ett överkast till sängen och en "burk".) Idag har jag också shoppat lite med Hanna som kommer upp snart!

baby what if



Har varit med mamsie och mina syskon runt om i vissa inredningsbutiker, ikea och tillslut på maxi. Fick med mig två saker till rummet och på maxi köpte jag en marinblå hoodie haha, rea och allt! Visar bilder på de två andra sakerna sen för jag orkar inte gå ner och ta dom..vet inte vad som händer ikväll, får se!
Känner att min blogg är skit tråkig och allmänt ful just nu, känns bara meningslöst att blogga..vet inte varför.