I do not know where i should be. (förprg.)


Mina lår är extrema..

Detta hade jag på mig häromdagen, avklippta levisjeans och planet halv/t-shirt- JC och baslinne- VM.

Just nu befinner jag mig någonstans i Sverige, är nämligen på en resetur runt trakterna till Skåne med familjen.. Vi ska vara lite överallt och jag har förhoppningsvis hittat ett internetcafe så jag kan publicera detta inlägg som har leggat i utkast sen tisdags, då jag även var på Tosselilla med tre underbara vänner. Dom tre vännerna och Jerry (Pontus) heheh.

Jag är hemma på söndag igen och jag hoppas på en kamera full med bilder, right?

Du är rätt söt ändå, ibland.

 
@, Abbe.

one hundred procent

 
 

Nä, alltså.. om ni undrar så är det ingen som har vågat säga till oss om hur normala vi är. Därför fortsätter vi leka muslimer och lite annat. HUR KUL?KUL!!

out of reach


Byxor- gt, Linne- gt och schal (?)- secondhand!

Såhär såg jag ut för några dagar sen, ojdå börjar se att klockan är halv tolv.. Ida och Pontus kommer om cirkus en kvart och jag sitter i pyjamas.. får skylla på att det är sommarlov så lat som jag är!
Imorgon sticker jag till Tosselilla med Ida och Olivia- andra gången för i år men det är så jädra kul där hehe. Ni får ha det så bra, njut nu till slutet. Puss!

Hennes och mau

 
I behov av att kunna lära mig hur man gör collagebilder, orkar inte faila eller lyckas mer nu.. den blev liten ser jag nu också. Va stolta över mig att jag klara klistra in skiten överhuvudtaget..

Jag känner att jag behöver fylla på min garderob med nytt (som alltid?) och det hade inte vart fel att fylla den med detta, dreglar lite smått.

viljan av att sluta existera

 
@ Tagen av Ida på mig.

Han med stort H har lämnat mig. Han är inte kär i mig längre. Inte kär i mig. Hans känslor har försvunnit trots att mina finns kvar. Jag dög inte. Räckte inte till. Jag gjorde allt jag kunde. Skulle ha gjort allt han bett om, men det spelade ingen roll. Han vill fortfarande inte ha mig. Jag lyckades inte behålla honom, hade inget som fick honom att stanna. Inte hos mig. Med mig. Han vet saker om mig som ingen annan vän vet. Han fick mig att lita på honom. Tro på honom och hans känslor. Sedan lämnade han mig i ett mörker. I ett ingenting.

Jag skulle ha gett honom allt. Allt jag möjligtvis kunde ge honom. Skulle ha gett honom solen om den var min att ge. Men det var den inte och kanske är det just solen han behövde. Det var i alla fall något jag inte kunde ge. För jag gav honom allt av mig. Hela mig. Satsade helhjärtat med hela min själ. Men för honom var det inte tillräckligt. Jag var inte tillräcklig. Han är den ende jag har skrivit ett kärleksbrev till. Den ende som fått äga mitt hjärta fullständigt. Den ende som jag vågade berätta allt för. Den ende…

 


I miss the smile on your face before you kiss me.

 
@ Utanför Liseberg.

-

Postat av: Matilda
Sötis! Vilken blev det?:)
Svar: Det blev en HP mer än så vet jag inte hehe. Webb, Windows 7.,15,6 skärm och 4 GB- helt perfekt för mig!

Postat av: Hannah
Du passar bäst som blond :)
Härligt med ny dator :)
Svar: Tack så mycket, har faktiskt hört det från rätt många. Dom i släkten tycker jag ser smalare ut i blond?
Det är härligt som in i gatan, nu kan jag äntligen ha spotify igång (den andra lagga när jag hade det!) Så kom gärna med förslag på bra låtar- tacksam!

Postat av: Roxy
Vad har du jobbat med?:)
Svar: Jag har jobbat med grönsaker och Jordgubbsplockning, inget jag rekommenderar men vill ni tjäna pengar är det ett bra sätt att göra det på! Har dessutom fått två fina vänner därifrån också.

Postat av: ?
varför??
Svar: Förstod inte om du frågade om min rubrik 'My mom ask: How is your heart my darling?' eller varför jag vill gå runt i dom kläderna? Jag vill gå runt i dom kläderna för jag tycker det är en grymt snygg outfit och jag trivs i det. Och för att min mamma frågade mig så behöver vi inte gå in på..

Postat av: det är jag som är jesus
För att det är sjukt fint, vad fan tror du ?
Ebba har en grym klädstil men jag tänker inte säga
vem jag är till henne, utan avguda den på avstånd ;)
Även om jag bor närmare än vad hon tror :D
Svar: Jag blir tokig. Jag måste få reda på vem detta är? Jag är nyfiken, jag är en sån person. DU SOM SKRIVIT DETTA BERÄTTAR FÖR MIG DIREKT! Msn, facebook eller mobilen- nu!
Och jag vill bara säga tack, det värmer djupt. Blir jätte glad när jag ser någon skriva såhär till mig.

SKRIV TILL MIG VEM DU NU ÄN ÄR.

Postat av: Jasmina
Kan du vissa vad du fick i födelsedags present?:)<3
Svar: Av mina föräldrar fick jag pengar och av släkt pengar så där har jag inget att visa. Men självklart kan jag visa lite saker jag fick av mina kompisar (blev superglad för allt,verkligen!) Det kommer inom kort.

Postat av: sandra majid
vad heter låten som spelades till videon?
otroligt gullig va den också :)
skit bra blogg också!<3
Svar: Låten heter Danish- Le igen. Visst är den gullig? hihi. Tusen tack Sandra, du ska bara veta så glad jag blir. * sitter och ler*

Postat av: Ijda
Fan vad du är fin hjärtat!
Postat av: sofie
shit vad söt du är ;o<3333
Postat av: josefine
du är så himla vacker!
Postat av: caroline
du är så otroligt jävla fin tjejen!
Postat av:
SÖÖTTEE!!!!!!!!!!!!!!!
Svar: Tusen tack, allihopa. Blev barnsligt glad när jag såg så många kommentera att jag var fin.Tack!


Puh, jag har varit så otroligt dålig på att svara på kommentarer (även om jag respekterar och läser mina kommentarer direkt när jag fått dom). Så jag tänkte lösa problemet och gjorde det nu.Direkt! Här har ni lite svar på frågor!

Update: ÄR DET BARA JAG SOM TYCKER SOMMARLOVET ÄR MENINGSLÖST MED DETTA VÄDERT?ÅRH.

JUST NU..

 

sitter jag och skriver på min nya dator. THUMBS UP! (Och för er som undrar är jag inte en sån bortskämd unge som fått ännu en ny dator utan jag betalade faktiskt i största delen denna själv, nästan hela hehe)

Kanin-staden

 
 


Liseberg (Kanin-staden, mitt nya ord.OK?) var riktigt awesome! Nu ska jag sova och imorgon ska vi till Smögen, ha det bra.

vbg


En nyvaken Ebba..

Gles uppdatering men så är det, är här bara ett par dagar så jag njuter i fulla drag. Självklart kommer här komma upp bilder senare men nu får ni nöja er med denna heta bilden!! Idag har Erikas och mina ben rört sig från soffan till toan och från toan till köket- vår kondition är on the top.

.

Nu drar jag till Erika, puss.

i will not go down.

 

Jag kommer faktiskt att sakna att vara här hos mormor, trodde aldrig att jag skulle överleva en dag men nu.. vill jag inte att det ska ta slut. Det är så skönt här, allt är så himla..perfekt? Fridfullt, lugnt, tyst (så tyst att man nästan blir rädd!)
Men samtidigt, vill jag hem till Trelleborg.. det är mitt hem. Det har jag fattat nu. I många år har jag velat flytta ifrån 'fattiga-Trelleborg'. Men det är faktiskt en bra stad, förrutom människorna i den. Min stad. Det är där jag har vuxit upp och det är där jag ska se mina egna barn växa upp.
Jag saknar min familj och för varje sekund som går tänker jag på dom.
Nu när jag har varit här hos mormor har jag faktiskt börjat tänka om, nyttiga tankar- vilket är bra,hoppas jag... Min familj har skapat mig, dom har skapat mig till den jag är. Det finns inget bättre än dom människorna, förlorar jag någon av dom fem i min familj.. rasar min värld ner,den rasar totalt!
Tack mamma och pappa för allt ni gjort för mig! Och tack Ida, för att du faktiskt ställer upp för mig och är en stor förebild för mig. Tack Abbe.. för att du lyser upp min dag. Och min Milton, du är min stjärna <3<3<3

Ta emot mig nu när jag fallar för dig, hårt.

 

@

MY NIGHT

 
 
 
 
 
 
 
 
1,2- när vi var påväg. 3,4- outfit. 5,6,7 och 8- pizzerian och påväg hem!

för ca. 5 minuter sen..


Hade det jättemysigt idag/ikväll, just nu har jag precis käkat upp mitt kexchoklad och dricker coca.. Tack för en mysig kväll mormor <3

Jag behöver mer fastän du förstör mig helt.

 
Bild på mig tagen av Ida och redigerad av Erika.

Idag är dagens sista kväll hos mormor och det tyckte vi att det självklart skulle firas, så ikväll befinner vi oss på en restaurang och äter gott (förmodligen pizza) och har det allmänt mysigt, som alltid. Kameran gör oss också sällskap så lite bilder kan ni nog vänta er.
Nu ska jag göra mig lite fräsch, känner mig dirty dirty dirty när jag har jobbat och svettats ute i solen. Vi hörs, puss.

2010

Kommentar: Vad härligt för dej. Vad väntas nu i sommar då när du är fri?? härlig blogg

Svar: Riktigt härligt, 3 h kvar av jobbet (countdown) Åh herregud nu när jag är fri.. ska jag framför allt ta det lugnt och bara leva livet, på söndag åker jag upp till Erika, hur länge jag stannar där är en tidsfråga. När jag kommer hem väntas det fest för min närmaste vän Ida som blir 14 och fest hos André, i ett hörn ska jag klämma in att åka till sjöbo och träffa underbara Sara och Robin- förhoppningsvis. Min bästa killkompis som flyttade upp till Sandviken efter skolavslutningen ska komma ner till skåne och hälsa på, kommer spendera mycket tid till denna killen alltså! Jag ska åka till Astrid Lindgrens värld (yey,not!) och Ullared på en och samma tur med familjen. Sen är det inte så mycket mer bestämt, sen ska jag bara njuta i fulla drag och ta varenda dag som den kommer! Jag älskar sommaren.
& tack för att du tycker min blogg är härlig <3

My mom ask: How is your heart my darling?

 


Okej, stor risk att ni kommer se mig gå i dessa kläderna typ såhära 1/2 av hela sommaren- jag älskar det!

Gilla, med stort G.

Nu jobbar jag bara onsdag,torsdag,fredag och lördag sen är jag fri!!!! Puss.

badland

Äntligen var vi framme.
Min syster och Jasmin. I väntan på att få komma in och sätta sig i skuggan haha..
Sötare kusin får man leta efter.. Stolt gudmor!
Sen började det lekas i timmar.

Korvpause, ja..alltså.. korv man äter då..

Ett måste när man är i tosselilla. En
fet jävla polkagrisklubba.

Såhär såg min lördag ut, 3vlig!

Photograph



Dagen bestod av jobb och fotografering och än är det inte slut. Ikväll drar vi ut igen och senare tar nattdopp i min pool, spelar kubb och sover i tält. riktigt härlig dag och ännu bättre: man är ledig imorgon!

Här har ni iaf ett smakprov av fotograferingen, mer kommer.

Update: Vi skiter i tältet och kör på bar himmel. Så jävla mycket grymmare!

Darling


Mega dålig kvaliteé. Hösten 09!

VEM ÄR DET SOM SKA TILL VÄNERSBORG OCH TRÄFFA VÄRLDENS FINASTE VÄN VID NAMNET ERIKA (EN SNEL ELG!!) PÅ SÖNDAG? JO, JAG !!!!!!!! FYFAN VAD LYCKLIG JAG ÄR, KAN INTE BLI BÄTTRE.

Slutar jobba helt på lördag, alltså min sista vecka nu sen åker jag upp direkt dagen efter på söndagen och strandsätter mig hos Erika ett tag, taggad?ja!

pms

Jag får anfall!!!!! Bilderna går inte att lägga in på datorn, vet inte vad problemet är. Nu ska jag äta sen sova. Hejdå

strawberry in my heart

 
 
 
Äckliga,osminkade,smutsiga bilder på mig!

Sitter just nu ute på mormors framsida och äter goda jordgubbar.. Jobbet idag var chill och lite senare idag kommer pappi och hämtar mig (hem ljuva hem!). Ikväll ska jag träffa Ida <3
Imorgon händer det saker, jag åker upp till tosselilla med Lykke och badar som idiot och åker karuseller tills jag mår så illa att jag hade kunnat spy, i like it- or not.

 

Jag vet inte hur många gånger jag har gråtit till denna? Älskling, jag saknar dig! Du är bra du.
(Erika som gjort den till mig för er som inte förstod det)

viktigt,hehe.

NADIA, HÖR AV DIG SÅ SNABBT DU KAN NÄR DU SER DETTA!!!!!!!!!!!!!

What's the point.

 
(Feta lår,jag vet..) Klicka på bilden för att komma till en grym och då menar jag en grym låt!

IQ

I Måndagskväll när jag skulle packa för att bo hos mormor gick det runt i mitt huvud hela tiden 'glöm nu inte kamerasladden Ebba'. Gissa vad jag glömde? KAMERAN!!! inte smart..Så därför har jag tyvärr inget att visa er nu *ledsen gubbe*

I ask n' you answer.

Har en stor fett fundering om jag ska gå över till devote igen? trivs bättre där. Jag är deppig!

Meningen med livet är att göra avtryck.

"Jag skulle vilja bli ihågkommen efter min död. Ha gjort skillnad och inte bara gått runt här på jorden som ett spöke under min livstid. Jag vill att det ska ha varit en mening med att jag har levt, att jag har haft ett syfte och att världen ska ha påverkats av att jag har funnits."
- Tagen ur; Söndag NR 26. Skriven av; Sofia Stridsman.

Jag blev så jäkla tagen av vad hon skrev, jag fick rysningar så bra det va!! Detta kommer lätt vara något jag kommer bära med mig när jag börjar åttan, är så otroligt orolig för att jag ska förlora och få dåliga betyg men detta numret...hjälpte nog mig lite på traven!

Nu ska jag fortsätta på min bränna, ha det bra!

Bild från igår..iskallt!


I just try 2 be happy.

 


Utgång,mat,klädsel,såhär: Kavaj, vitt linne instoppat i shorts,solglasögon. Ciao!

red

 
 

Skabbig bild i mitten..

Jag älskar rött nagellack, detta köpte jag på rea för bara 20 kronor!! (har glömt visa,hehe)
Nu ska jag fortsätta sola, behöver bli brun är kritvit. Ikväll blir det utemat med mamma och syskon, mysigt.


.

Nu sticker jag ut i solen, puss!

Smygehuk, Sveriges sydligaste udde

 
 
 
 
 
 
 
 

Tack för en fin kväll älskade mormor ♥

Mot: Hamnen med mormor..


playlist


Petter ft. Veronica Maggio- Längesen.

B.o.B ft. eminem and Hayley Williams- Airplanes.

Eminem ft. Kobe - Talkin 2 myself.

Mest spelade låtarna just nu är dessa!

Det bara e så.

 


Jag hör fortfarande ditt skratt i mina öron, jag känner fortfarande dina läppar mot mina, jag har fortfarande din doft runt min hals, jag känner fortfarande pirret i magen från när jag ser dig, jag ser fortfarande mina egna ögon lysa för dig, jag hör fortfarande mitt hjärta slå slag för slag för dig, jag ligger fortfarande sömnlös på nätterna för jag tänker på dig, jag hör och ser fortfarande min hjärna bläddra i videoklipp som innehåller minnen med dig. Jag saknar dig.

Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så.

Talkin 2 myself

 
 
 
 
 
Random pictures från idag..

Dagens bilder,åkte till jobbet först, stan med fin vän, hittade rea-kläder som blev betalt av mitt presentkort,åkte bussresa till mormor,åt lax och nu,jordgubbar med denna låten, som jag har drogat nu sen i tisdags (skyller på Oskar..)