Laserdome



Lagom svettiga? Men haha fyfan vad roligt vi hade.. en drös med bilder ifrån hela dagen i Malmö kommer någon annan gång. Nu har jag jätte bråttom, ska åka och äta någonstans och sen spenderar jag min kväll med en fin kille. Puss

09:00




Ska vara på övre om en timme för att ta bussen till Malmö med klassen, där ska vi se show/musikal/teater sen myser vi på kinarestaurang och därefter krigar vi killarna mot tjejerna på laserdome.. stannar kvar i Malmö några timmar sen åker jag med pappsie hem. Ha en bra helg mina fina läsare

Såklart blir stillbilden lika ful som alltid på mig haha.



Den kanske inte är så rolig att kolla på, men jag och pontus hade i alla fall skit roligt på rasten när vi gjorde dessa haha. Lägger mest ut den för utfyllnadens skull och för att ja, vi inte är normala tillsammans! (jag flippar när jag dansar så)

väntar på något som kan rädda mig och ta mig härifrån.



Skolan idag gick bra, stannade över på läxhjälpen..det slutade med att jag, erik, hanna och en lärare spelade wordfeud haha. Sen drog jag hem till hanna för hennes pappa hade köpt något till mig som var en överraskning... snacka om att jag blev glad. Fick en peak performance jacka, den nyaste höstmodellen!! DOG AV LYCKA. Har inte mycket mer att berätta, vill göra något ikväll eftersom jag inte kan imorn så hör av er om ni vill träffas.

för vem har den finaste och underbaraste hunden? jo, jag.




You had a lot of crooks tryna steal your heart



Dagens planer:
Äta något gott nu (som vanligt, vad annars liksom), sätta mig med matteboken en stund och sen dra mig ner mot stan eftersom det är tjejkväll på Valen gallerian som det heter nu, haha orkar inte med min humor idag iheller.  Ohhh, btw.. ni kan aldrig gissa vad jag gjorde idag! GISSA, GIIIISSSSAAA.OKEJ, jag säger.. HOPPA IFRÅN TREANS TRAMPOLIN.. jävlar i hoppet vad kul det var (hahah fatta ni sammanhanget? jävlar i HOPPET) Okej, i admit. jag behöver träffa mina vänner, är för uttråkad och hyper idag. Vi hörs väl ikväll när jag kommer hem därifrån skulle jag gissa, eller inte. Kanske imorgon. Over and fucking out, Ciao.

Don't want this to stop, you're so damn keepable. Feel your magic touch, it's unbelieveable. I gotta have ya.




this is not good, not good at all.

herre min gud, försov mig till tjugo i åtta idag, hade bestämt med anton att han skulle vara här åtta och hämta mig..och jag skulle hinna med lite läxa idag hmm. Sitter och äter nu iaf, vi ska till badhuset.....kul när man har "den dära" veckan. Wooops, nu hörde jag en moppe här utanför. Hörs, puss.

Klicka på bilden för att komma till en jävligt grym låt.


Lil Wayne- How to love.



Har precis druckit upp min varmchocklad och ska snart påbörja min läxa, måste skriva ett cv och förbereda inför imorgon då jag har muntlig redovisning med powerpoint (värsta som finns typ) Annars då? Livet rullar på som det ska, sitter här och tänker för mig själv för som vanligt är jag osäker på vad jag själv vill. Men det löser väl sig till slut, bara jag gör rätt så. Snackar bullshit som ni inte ens kommer få reda på så därför avslutar jag här. Hejdå mina miljontals läsare!

.


wihoooo

jag klarade det, fan vad awesome jag är. stephanie&sara stoltaaaa? /skrivet på mobilen.i'm the bezt..hejdå, nu ska jag noppra min systers ögonbryn. I know you care.

Svar på tal.



1.Jätte söt bild! Jag undra bara hur du sminka dej, använder du eyliner? och gärna vilka märke på sminken!
2.Jävel vad snygg brud!!!
3.menar du att du har redigerat ögonbrynen i vekrligeten eller på bild? :)

1. Tack så jätte mycket! Jag använder tre olika mascaror, men bara typ två drag med dom två första sen "matar jag på" med volume million lashes och sen använder jag eyeliner japp, har ingen aning vad det är för någon eftersom jag köpte den på ullared hehehe.
2. Du är snygg snäckan!!
3. Haha förlååt, men jag tänkte på Stephanie direkt när jag läste denna frågan, varför? För det är en riktigt korkad fråga, inget illa menat..eller? Nej men, hur fan redigerar man ögonbryn i verkligheten? Det är självklart på bild, ps!

(frågor härifrån)

Känner mig såhär idag... (mot allt,alla och läxor..fast mest mot hanna)


bokstavligt talat dör för denna fede snygga/sexiga/fina killen


Babes? you light up my world like nobody else.

Haft två superbra dagar med mina finaste vänner, as usual (hannibanni står bakom kameran). Igår somnade jag framför tvn medans hanna ritade på min rygg haha, så jävla trött.. När vi vaknade idag drog vi direkt till Arena och handlade vars en kebabtallrik, sa någon tjock? Nu: Läxa,hem, hämta bror och lämna han på träning.

Love me?Great. Hate me?Even better. Think I'm ugly? Don't look at me. Don't know me?Don't judge me. Think you know me?You have no idea.

.

You shot me down but i won't fall. I'm titanium.



(ja jag har redigerat mina ögonbryn, end of discussion)

When I'm with him I'm thinking of you



Fick en fråga om vart jag hittar min inspiration till att skriva.. och jag har bara ett svar vilket är: låtar! Texter i en låt kan beskriva så mycket för mig. Som t.ex den senaste texten jag skrev för er för några dagar sen (klicka här) under tiden jag skrev den texten så lyssnade jag på låten här ovanför, varje dag. Så om ni jämför med min text och denna låtens text så ser ni ett samband..man måste bara göra om det till sina egna tankar, sin egna speciella text helt enkelt. Och nej jag leker inte att jag är värsta poeten, men jag lovar att när man mår dåligt så finns det inget bättre än att skriva av sig.. verkligen inget bättre.

There you go, making my heart beating again.



Det finns ändå en positiv sak att man inte kan se ens statistik och det är som nu när man inte har bloggat på ett tag.. Men vet inte vad ni vill läsa om och jag har inte direkt några intressanta bilder att visa er, hatar att bara visa bilder på mig själv. Men annars? Jag mår superbra, jag är lycklig, hade inte kunnat bli en bättre helg, och än är den inte slut eftersom vi har studiedag på måndag. Puuss

London i mitt hjeerta




Saknar redan hannibanni haha.. nu när jag väl vant mig vid henne bredvid mig så åker hon bara ifrån mig helt plötsligt.. känner mig övergiven! Nä, nog om den svikaren (ironi för er som inte förstår) .. Ska ut med milton nu, känner bara för att ta det lugnt idag hostar som en jävla gnu att det är pinsamt (och gråter hehe)                                                             - Kisses and hugs.

You make me wanna stay



fyyyfan som jag ser ut haha, känner mig riktigt sliten..men anyway cyklar snart ner mot stan för att hämta praolapp och sen ska jag träffa min filur (skit fult ord men orkar inte komma på något annat!) Hörs ikväll, puss!

I may have failed but i have loved you from the start.




So breath in so deep breath me in, I'm yours to keep. And hold on to your words cause talk is cheap. And remember me tonight when you're asleep. Because tonight will be the night that I will fall for you, over again don't make me change my mind. - Finaste låten

Every teardrop is a waterfall





(varför blir ens lår dubbelt så feta när man tar bild? får ju inte direkt mitt självförtroende att bli bättre)
Vaknade idag av att det pissregnade ute, men det kan vara mysigt det också. Nu ska jag ta tag i mitt hår och bestämma lite med Hanna om hur vi ska göra idag.

A little part of my room



Där har jag mina finaste, hanna erika och min syster. Visst blev det fint?! Jag blev jätte nöjd.. fast tycker faktiskt det ser bättre ut i verkligheten! Hela mitt rum får ni se någon annan gång eftersom jag inte är 100 % klar. Ska förmodligen köpa in det sista idag.

David Guetta

David Guetta feat. Sia- Titanium.

David Guetta feat. Usher- Without you.

du

Du vet att jag träffar andra.. men varför egentligen det vet du inte. Och det kan nog inte ens jag själv riktigt svara på. Den känslan du gav mig när du kysste mig, jag ville hitta den känslan igen, jag ville plocka upp den ifrån djupet så jag kunde känna tryggheten igen. Tills jag fick banka in sanningen i mitt huvud. Du går inte att ersättas. Du är inte som dom andra. Den känslan av dina kyssar, den känslan kommer jag inte hitta hos någon annan. För dom andra, dom är inte du. För du, du är inte dom andra. Du är du. Och det kvittar hur långt ner på djupet jag än kommer, så är det bara du som kan dra upp mig därifrån igen. Du och dina kyssar.
/Skrivet av mig, - april 2011.

Det bästa med att vara sjuk: ha sin bästavän bredvid sig som får en att skratta.



he has god damn right




:)

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Ja, det brukar jag väl..till skolan i alla fall hehe.

HAR DU BRA KONDITION:
Pass? haha..skäms så dålig jag har jämfört med vad jag hade när jag spelade fotboll.Åh fotboll, miss it.

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
Ingen aning, helgen antar jag..

HUR KÄNNER DU DIG NU:
Ensam

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Blått i guess.

KAN DU LAGA MAT:
Jag totalt suger på det, följer jag recept blir det väl bra.. sålänge det inte är kött (smakar bränt) osv..

VAD PLUGGAR DU:
läxor...16 ämnen, yey.

BLIR DU BRA PÅ KORT:
Inte specielt.. ser man bra ut blir man ju bra.

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Igår, kollade på något tv program.

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Haha nä, antar att dom som känner mig inte blev förvånade av svaret.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Inte bra kväll alls, jag hade ju hanna vid min sida men annars gick allt annat åt fel håll.

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Juice.

ÄR DU NYTTIG:
in my ass.. Nej alltså, nyttigaste jag ätit är subway.

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:
Om sommarjobb räknas som jobb? så ja, hehe

ÄR DU BLYG:
Beror på vilken situation jag sitter i.. med mina vänner? Inte alls. Men "nya" människor? Ibland.. Med Erikas vänner? JA, haha.. känner mig onormal med min skånska då. Men jag jobbar på de.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
Blev väckt vid kvart över sju av mamma som ringde mig.

VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Kommer inte ens ihåg sist jag spelade tv-spel, fast tycker det är rätt kul ändå när jag väl spelar haha.

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Bilspel!

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
heheheheh

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Nix.

JAG SOVER:
alltid på sidan eller på magen, på magen mest..med benen över hela sängen, lider lite med hanna.

VAD SA DU SENAST?
"Hälsa farfar! Hejdå" Till min farmor som jag nyss snackade i telefon med.. hon och farfar har precis kommit hem ifrån två veckor i Frankrike, fuskigt!

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Nej, det var jag ikke.. eller jo förresten, det va jag ju. Om Fallens är en festival?Och Malmöfestivalen, och Palm haha.

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Min mamma, Stephanie eller Hanna.

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Kärlek.

HAR DU SNYGGA SKOR:
Converse i mitt hjärta.. bokstavligen! Använder dom vilket väder det än är.. sen har jag kilklackar osv också.

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
"Mmmh" .. när mamma ringde mig haha.

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Yes i have.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Yees, Hannibanni.

HAR DU KÖRKORT:
Ja, på symaskin.. höhö. Så torr.

ÄR DU ENSAM NU:
Civilstånd? I guess.. Hemma? Ja.

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Vet inte riktigt, hoppas på att träffa honom..dont know. Sen ser jag framemot helgen som alltid. Och fredag då Hannibanni flyttar ut igen.. haha nä, skoja.


*


Hur man gör en bild med stjärnor.

Eftersom det var ett par styckna som skrev till mig igår och frågade hur man gjorde den bilden med stjärnorna på (ett par inlägg ner) så tänkte jag göra ett inlägg om det nu så kan ni lära er, bra va? Eftersom jag suger på att förklara blir det nog mest bilder.. Men först och främst laddar ni ner ett gratis redigeringsprogram genom att klicka här.

När ni laddat ner programet och trycker på det kommer där fram en cirkel med olika material, där klickar ni på redigerare.

1.Välj en bild i vänster i sida och tryck sedan på objekt (som jag har ringat in med rött)


2. Sen finns där en minibild med ett berg eller något (inringat med rött), där klickar ni och sedan på foto.. (inringat med blått)


3. När ni då har klickat in på foto ska ni välja en bild, här kan ni spara bilden jag hade till min bild om ni vill ha den. Välj fotot du vill ha!

4.Det du nu ska göra på det röda inringade området är att välja synligheten för bilden du valt.


5. Sen är det bara till att rotera och vinkla den så den hamnar över hela bilden..eller, så som du vill ha det! Nöjd och klar? Då klickar du bara på spara nere i högra hörn.. (också markerat med rött)


6. Resultatet!


(Hittar ni inte bilden är den sparad där bild nummer ett var ifrån början, och ni kan vara lugna. Orginalet sparas i en egen mapp som görs av photoscape när man sparar bilden!) Hoppas nu ni blev nöjda med min beskrivning och om där är några frågor på allting så är det bara att säga till.

I just wanna hear your voice.




Jag och Hannibanni var ute och gick med Milton en runda innan, tänkte att jag skulle fota så jag hade lite bilder till bloggen..tog två bilder! haha..fett värt. Nu: filmmys,smsa och sen nanna kudden.

You give me that kind of feeling that people write novels about.

.

Just look up at the stars and believe how you are.


Texter som beskriver sånt man vanligtvis inte själv kan sätta ord på.

"Sometimes we put up walls. Not to keep people out, but to see how cares enough to knock them down."

"When i was little, 'I'm gonna tell your mum' was the scariest sentence ever"

"You can spend minutes,hours,days,weeks or even months over-analyzing a situation: trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happend..or you can leave the pieces on the floor and move the fuck on"

"When a girl tells you about her problems, it does'nt mean she complains. It means she trusts you"

"I fucking miss you, all day, everyday. And can you even imagine how pathetic it makes me feel because, I don't even know if you miss me back"

"Everyone wants happiness. No one wants pain. But you can't have your rainbow. Without a little rain."

"I believe that every little thing happens for a reason"


"Everything in life is temporary. So if things going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry. It can't last forever either."

You turn my life upside down.




Ligger i soffan och tycker synd om mig själv (nä,inte riktigt) ..vaknade i alla fall upp med hög feber och sen måste jag ha svalt ett jävla eldklot eller något inatt! Har nyss laddat ner filmen friends with benefits.. har hört att den är bra så jag tänkte att jag och hannibanni kan se den ikväll men vet inte om jag orkar vänta..eller så får jag se den två gånger helt enkelt! Nä, nu skriver jag bara onödigt skit.. ska gå och ta en macka kanske. Har inte ätit idag, får alltid för mig att jag inte kan äta när jag är sjuk haha. Okej, avslut nu dåå.. puss!

HAHAHAHAHA, DOG.


I need somebody who needs me back



Lever ni? Jag gör iaf..livet hohoh (lever livet alltså, särskrivning till dom som inte förstod..hrm steffi). Nej men, sitter inne på hannas toalett och hon packar..fråga mig inte hur jag hamna här. Men anledningen till att Hanna packar är eftersom hon ska bo hos mig nu i en vecka, mys med sällskap hihi. Vi hörs senare när vi är hemma hos mig antar jag väl, får se om jag orkar för jag ska nog dra ut och träffa några roliga figurer sen. Puss sålänge


I love you dude

Jag älskar dig nu,då,föralltid. Min fina bebis. Du är underbar just the way you are.


Everything feels empty when you're not around.



Åh, kvällen har blivit ändrad..alla planer crashade! Så jag får se vafan jag ska göra idag.. men nu följer jag med mamma till Ikea, så får jag se senare mot kvällen om jag hittar något jag kan göra!

Så jävla fin text och så jävla vacker röst.


you.me.bed.NOW.


You're prettiest when you're happy..(ja jävlar vad pretty jag är då)



*

Vad är den äckligaste mat du vet?
prickigkorv!!! Om man räknar det som mat? annars vet jag inte..spenat väl haha.
Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i jobbet (hela livet)
Har inget jobb..
Vad ångrar du i livet (om något)?
Ångrar faktiskt inte mycket jag gjort, utan lär mig av det istället. Men det finns en sak jag har ångrat riktigt mycket, så jävla dumt att jag aldrig kommer säga det ens.
Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?
Att jag har varit gravid och puffat (knarkat!) och ja, dessa ryktena gick samtidigt! Förstår inte vart folk får sin luft ifrån?haha.
Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Stickat tror jag, och tjocktröjor haha.. finns inget bättre!
Vilket är
ditt dyraste klädesplagg?
Don't know, don't care.
Har du någon oanad talang?
Haha nä.
Vad gjorde du i helgen?
Förra helgen hade jag myskväll med mina tjejer och sen på lördagskvällen träffa jag ja..någon hehe.
Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?
Vara lycklig är min everyday 2do.
Vad har du på dig just nu?

Jeans och stickad tröja hehe.
Senaste låt du lyssnade på?

Flipsyde- Someday.
Bästa skönhetsknep?

Stop smoking, haha nä..vet faktiskt inte. Är skit dålig på sånt.
Vilken klädstil tycker du är hetast på män?

Vet faktiskt inte, inget jag lägger märke till direkt.
Och fulast?
Skiter i vilket
Vem saknar du?
vill ni veta vem? ...*trumvirvel*.... det får ni inte!
Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?

Att alla betydelsefulla människor i mitt liv ska få ett rättvist och bra liv.
Vilka tre personer inspirerar dig mest?
Tyra banks, Jessie J och min syster!
Bästa filmen nånsin?
Någonsin? puuh, the notebook får ta den platsen tror jag.
Bästa boken nånsin?

Så dumt!
Vilka tidningar läser du?
Inga, mamma köper alltid hänt extra så det är väl den isåfall.
Vad önskar du att du var bättre på?
Lägga ner energi på rätt saker. (skolan)
Är du religiös?
Firar ju jul,påsk osv.. men nä, inte.
Vad är din största rädsla?
Prickigkorv, ärligt alltså haha. Eller snurrkaruseller.
Vad är det elakaste någon sagt till dig?
Sånt åker in i vänstra örat och ut i högra för mig.. förträngar det skitet direkt!
Vilka personer betyder mest i ditt liv?
Vänner, och familj.
Om du får barn vad ska du döpa dom till?
Min pojke ska heta Dante eller Isac , Tjej? Nellie, Isa eller typ Agnes.
Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
Kalla mig sjuk men jag har alltid velat ha en skitful saab som är röd haha.
De tre finaste sms du fått i år?
Det är såna spontana sms som man får helt plötsligt och som beskriver hur mycket man betyder för en person utan att veta om det! Älskar såna.

Because it's us against the world baby, the whole world.


Baby you gotta watch your hands.



Sitter i skolan nu och har no, jag gör ett arbete om människan på månen.
Tur man hittade massa gamla bilder här sen sexan som jag inte ens visste fanns, läskigt ful man har varit. Annars då?Ikväll träffar jag mina homies, that's it! Puss

want some medicine?laugh until your stomach hurts







Idag lagade jag och Hanna mat hemma hos henne och om ni undrar varför dem sista bilderna har rätt dålig kvalite är det pga. vi stekte hamburgare..vilket sluta med att brandlarmet sattes igång haha! (sista bilden: vi var uppsvällda så mycket vi ätit,hannas mage var extrem!!)

Hey baby, i think i wanna marry you


(du hade varit perfekt om du inte haft så feta ögonbryn, Jon)

Jag är sur, hejdå.

Tänkte visa er en jävligt nasty film (alltså riktigt nasty..me like). Men inte fan samarbetar min dator och mobil så det blev ingenting med det, nu langar sara lite bilder sen fredags så får se om dom kommer upp.Guldvärt! Och bättre sent än aldrig.

even when the world is falling apart


Har precis haft catfight med Hanna om vem som hade rätt, vem tror ni hade rätt? Moi. Menmen, den jäveln ska snart in i duschen och jag ska redigera en bild till henne.. sen ska jag försöka tvinga henne till affären och handla hehehe. Puss på ljumsken.

What if we fuck it up again honey, wouldn't that be a shame?



Det är fan deprimerande att kolla tillbaka i bilder (note to myself: never do that again!) Sitter hemma och äter, har lunch nu i skolan, vi har haft skoljoggen..perfekt väder för det. Ska tillbaka till skolan nu, (tack gud att mamma kör mig.) Har fullt upp idag, måste hem och packa osv eftersom jag ska sova hos Hannibanni inatt..hon ville inte vara forever alone nu när hennes pappa är iväg så jag är hennes hero. (varför har jag skrivit så mycket på engelska? haha, orkar inte)

I will do my best to keep you.



Kom hem för typ lite mindre än en timme sen kanske, och någon undrade vem jag "alltid" träffade ute.. i won't tell mohaha (livet är tufft) Ska sova nu, är så jävla trött! Imorn händer massa, men det bästa: sovmorgon!

Pain for you two, is pain for me.




Ser ut som jag-vet-inte-vad på sista bilden men skitsamma! Sitter här och tycker synd om mina syskon, min lillebror har hög feber och min storasyster är nyopererad (inget allvarligt, i hope) Annars då? Ska börja träna på ett prov vi har på fredag sen drar jag ut, fast det blir nog inte förrän senare.. men ändå.

Dagens:



DAGENS KLÄDER:
Har inte bestämt mig än hehe.
DAGENS FRISYR: plattat, nersläppt.
DAGENS SMINK: Gamla vanliga: Mascara,kajal och eyeliner
DAGENS VILL HA: hihihih
DAGENS KÖP: tror coca kommer ta den äran, som alla andra dagar. Addicted.
DAGENS PLANER: skola-iväg med steffi-plugga-kanske ut sen på kvällen.
DAGENS BÄSTA: det jag ska göra efter skolan i guess, om det blir bra resultat
DAGENS SÄMSTA: att det är tisdag.
DAGENS ROLIGASTE: Stephanie makes my days, always.
DAGENS TRÅKIGASTE: Skola och plugg senare idag
DAGENS MISSLYCKANDE: misslyckas aldrig..(iaf inte 07:00 på morgonen)
DAGENS HUMÖR: Happiest girl
DAGENS SJUKA: -
DAGENS LÄNGTAN: se det leendet.
DAGENS FUNDERING: hur fan jag ska klara av att höja mina betyg
DAGENS BEROENDE: sömn
DAGENS SAKNAD: (som varje dag) Pengar!
DAGENS LÅT: Ken ring- jag skriver för er
DAGENS FILM/PROGRAM/SERIE: really don't know
DAGENS MÅSTEN: fixa en sak efter skolan.
DAGENS MOTION: trampa på cykeln till och från skolan.
DAGENS VÄDER: Går inte att avgöra nu
DAGENS GODIS: äter inte godis på vardagar (vem försöker jag lura?)

Ibland är jag förjävla rolig alltså


'

1. Jag hatar tårta, hate it..really really hate it. 2. Dem värsta någonsin i musikbranschen är M.Jackson och Madonna! 3. Jag "faller" så lätt för ord, har fortfarande inte kommit på om det är positivt eller negativt! 4. Har världens finaste vänner,familj och allt.. är alltså äckligt lycklig! 5. Hade kunnat leva på minitomater.

Have to do before i die:


Come over here baby, let me feel something again.



Lika bra jag gör alla mina bilder svartvita eftersom de är det enda jag lägger in på bloggen! Anywaay, har ingenting att blogga om. I'm fine, or not..vem försöker jag lura?

04:00




Åhhh, hatar dessa nätterna.. somnade inte förrän ett och klockan tre vaknar jag igen med värsta feta urinvägsinfektionen, har sprungit emellan toan,sängen och köket för att fylla mig med vatten&juice men inte fan hjälper det! Säger bara en sak, var glada över att ni inte har problem med sånt hära. Riktigt frustrerande!

(bilderna: Jag älskar er tjejer, ni är det bästa jag har!)

500 days of summer



"I love how i hear this song every- everytime i think about her. I love how she makes me feel. Like anything is possible, or like -i don't know. Like- Like life is worth it."

Take me as i am or watch me as i go.




Orkar inte lägga in fler bilder haha, kommer fler så småningom..Dessa är alltså sen fredags då vi hade det mys på högsta grad, vi satt på köksgolvet i timmar och snacka, sooft!

.

Mår inte super idag, tror det blir bara filmmys och sen får jag sätta igång med första världskriget och matte! Sjukt att jag fortfarande är trött även om jag sov 11 timmar fredag-lördag sen lördag-söndag sov jag i 10 timmar. Ikväll drar jag kanske ut, får se om jag har ork till det! Spännande liv jag har.

The script ♥


Förstår verkligen varför jag var eftertraktad som 11 åring.


Wanna know who your real friends are? fuck up and see how's still there.




"Sometimes, two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together"

.

I love you like a love song baby

Har haft supermysigt ikväll med mina girls, natten har vi kvar nu som kommer bestå av fotboll och film med massa godis och annat! Ville bara uppdatera lite kort så vi hörs imorgon, shhuuu.

Vilket skal tycker ni att jag ska beställa hem?


I can change, but not for you.



Skit seg dag i skolan, men nu är det helg så jag klagar inte ett dugg! Jag ska städa lite på mitt rum, gå ner och snacka med mamma som nyss vakna och sen drar jag hem till Hanna. Senare vid sextiden sticker vi hem till Sara där Stephanie också är, så ska vi fyra laga tacos och ha det allmänt mys ikväll! Tror jag stannar där över natten också. Ha en bra helg mina fränd'z

HAHAHAHAHAHA


När inspirationen är som högst.



Denna tjejen har så otroligt fin personlighet att det är sjukt! Och sen ska man ju inte snacka om hennes utseende, man blir ju avundsjuk bara man kollar på henne. Det bästa med allt är att man kan avguda henne genom internet (mohaha) eftersom hon har en sjukt fin och underbar blogg där hon bjuder på allt ifrån vardag till inspiration.. En av Trelleborgs bästa blogg faktiskt! Sjukt fina texter och grymt bra "fotograf". Sen som sagt ,får man aldrig nog av hennes skönhet. www.matildaborgstrom.blogg.se - se till att ni är frusna för annars smälter ni direkt av avundsjuka. (där var jag lite rolig!)

The greatest pleasure in life is when someone tells you that you can't do something and you prove them wrong.



Sometimes i need somebody who can make me feel safe.



Det kommer bli webbego i framtiden, har tusen finnar i huvudet (liknar en prickigkorv)..
Idag börjar jag halv nio, slutar egentligen tre men stannar kvar på studietorget och pluggar till fyra.. sen drar jag och Hanna till stan för att keekka på subway.

Baby listen to your voice, all i want is the right choice.





Känner mig som en frusen sten just nu, kan knappt röra fingrar och tår! Hade gjort vad som helst för att åka tillbaka till bilderna, fyfan vad härligt det var i Rhodos.

Sötare går ju inte att hitta



Nu drar jag och möter upp Hanna sen drar vi och möter upp våra girlzz sen mot köpinge för att kolla mirzas fotbollsmatch! Puss

För det finns ingen bättre än dig, det kan jag svära på.



Words can't bring us down, cause we're beautiful in every single way.



Haha, alltså orkar inte med mig själv idag! Har inte kunnat vara seriös en enda gång, dagen började med idrott/orientering med Pontus..slutar aldrig bra med honom. Antar att min oseriösa sida har hållt i sig hela dagen.

Grattis din lilla skunkis



(bilder sen sommaren 2010)

Det är fan deprimerande att kolla i gammalt arkiv.


ge.mig.mitt.hår.tillbaka.

Fuck the distance, you should be here. Always.

Sommaren 2010:

Sommaren 2011:


(På liseberg där vi satt på exakt samma bänk med en Ben&Jerry's i handen, fast ett år senare)

Smile


Är det såhär det känns att vara lycklig så stanna tiden.




jag har ett mål.. och det har jag gett mig fan på att jag ska klara. Jag har hittat mig själv i allt det dåliga och pga. det så kommer alla pusselbitar som har fattats på plats. Jag känner mig hel, fullständigt hel..inte ens en liten spricka som är fel.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

.

Because when you're by my side, everything is alright.


*


Om jag tappar fästet och trillar ner så ska jag klättra upp igen.






Haha alltså kolla mina ögon, vilka svullnader/påsar jag fick efter filmen!!! SJUKT.



Tack för igår vännen, jag älskar dig min fina vän.
(Fick en fråga om vad filmen hette och jag saknar dig hette den!!)

The more you can't have it, the more you want it.


Haha hittade denna bilden nu när jag gick igenom lite bilder, abbes mössa och vinterjacka (som jag fick börja använda idag!!) Nu: har legat och vilat en timmes tid, gick hem ifrån skolan eftersom jag mådde piss.. ska vila en stund till, samla kraft och sen påbörja matte&no läxa!

Ta hand om era nära och kära mina vänner.. vad som helst kan hända dom, i vilken minut som helst. Så njut av närheten ni får av dom medans dom är där.. för en dag kan vinden vända.

Babes vad vill ni se mer av i bloggen? Vill bli bättre på att blogga och det är bara ni som kan hjälpa mig att bli bättre eftersom det är ni som läser den! outfits-texter-egobilder-vardagsbilder-saker om mig-"fotografi"?... you tell me.

Just wanna tell you that I love you, sister.




Jag saknar dig.



Jag har nog aldrig gråtit så mycket över en film, och då överdriver jag inte! Varför ska jag vara så känslig över filmer som är baserad på en verklighet? eller filmer överhuvudtaget! Men i alla fall, har ni inte sett denna filmen.. se den!! Hade slått vad om att en kille hade gråtit till denna.

Palla vara snygg

usxwcM on Make A Gif, Animated Gifs

Min söndag: Mys i malmö med Hanna.. shopping,bio och mat! Bussen går om en kvart, måste rusa.

Sammanfattning av sommaren 2011

1. Gjorde du något denna sommaren som du aldrig gjort förut?: Ja faktiskt en del!
2. Ångrar du något ifrån sommaren?: Jag ångrar väl mest att jag inte njöt fullt ut.
3. Lärde du känna någon ny vän?: Japp, en del här med faktiskt, vilket jag är glad över!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej..tur är det!
5. Vilka länder besökte du?: Danmark, Tyskland, Österrike, Italien, Slovenien och Kroatien.


6. Är det något du sakna sommaren 10 som du ville ha sommaren 11? - Tjäna egna pengar kanske..
7. Vilket datum från sommaren kommer du alltid att minnas, varför? Har inget favoritdatum ifrån denna sommaren faktiskt.
8. Vad var din största framgång sommaren 2011?:
Jag hittade mig själv, lärde känna mig själv, acceptera mig själv.
9. Största misstaget?: Palm? Om det räknas som sommaren.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Jag fick halsfluss precis innan jag åkte till Erika, men inget mer än det.. tror jag.


11. Bästa köpet?: Tågbiljetter till Erika!
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Vet inte ens var mina pengar blev av denna sommaren, antar att allt gick på bussresor,mat och kläder!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Like always, mina vänner! &min kära familj såklart.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om sommaren 11?: Veronica Maggios skiva!


15. Var du gladare eller ledsnare denna sommaren jämfört med förra?: Väldigt mycket gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer?:
Fotat!
17. Vad önskar du att du gjort mindre?:
klagat på vädert.
18. Hur tillbringade du midsommar?: Firade den i en husvagn med Hanna&Matilda, haha! Fett ös.
19. Blev du kär i sommar?: Nej det blev jag ikke!
20. Favoritprogram på TV?: tror man kollar på tv när man har datan

21. Bästa boken du läste i sommar?: Så dumt!
22. Största musikaliska upptäckten?: - musikaliska? ingen aning.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Pengar!! haha
25. Något du önskade dig men inte fick?: Fick det jag önskade mig.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?: Eh, firade den med fina vänner!

27. Finns det någonting som skulle gjort din sommar ännu bättre?: Om jag tillbringat den mer med "mitt gäng"
28. Hur skulle du beskriva din stil denna sommaren?: bättre än förra? haha



29. Vad fick dig att må bra?:
Vänner såklart! Men det som gjorde mig extra glad var alla resor med min familj faktiskt.
30. Vem saknade du?: - Ingen person direkt. Tänkte på morfar rätt ofta denna sommaren, vet inte direkt varför.. vill ha svar på alla frågor jag har till honom som jag inte hade vid 10 års åldern.

(min garderob är i min brors rum, alltså: inte mitt rum)




Stephanie&Saris skulle jobba och dom andra grabbarna skulle på fest, så jag och Hanna började rensa min garderob haha (snacka om brist på liv en lördagskväll!) Nu ska vi kolla på film!

Du kan föreställa dig någon annans känsla men du vet inte hur det känns förrän du upplevt det själv.



You give me strength to keep on fighting.



Det är okej att känna



Det är vid dessa tillfällena jag inte kan hålla mina tårar inne.. ni kommer förstå vad jag menar om ni ser den!
"Jag kommer aldrig kunna få barn" , "min bror klarade inte av kampen", "det är inget att oroa sig för, men han har fel"

Svar på tal


Fick en fråga förra veckan om min tro, eftersom jag konfirmerat mig! Så jag tänkte svara lite på det nu.. En del av anledningen till att jag konfirmerade mig var för att jag inte visste alls mycket om Biblen eller vad man ska säga, jag visste inte alls vad min tro var..trodde jag på Gud eller inte?

Innan jag tog konfirmationen trodde jag inte på Gud, och det gör jag inte nu iheller! Det jag tror på är ödet. Jag tror helt ärligt att dåliga saker händer mig för att det inte menat att det ska vara så.. och bra saker händer mig för att bara! Allting jag gör, bra eller dåligt är menat för någonting.. bra: då är det meningen att det ska vara så eller, dåligt: då kommer det en dag som blir bra. Som till exempel ett förhållande.. går det inte bra i ett förhållande, är det inte meningen att det ska vara han och jag!
Detta kanske låter jätte konstigt för andra som inte tror på ödet överhuvudtaget, men detta är mina tankar..såhär tänker jag

and tonight, I'll fall asleep with you in my heart.








Går och lägger mig nu med mitt sällskap, längesen man hade det! Hade som alla andra helger, jävligt roligt/mysigt.. yeah you name it. Imorgon blir det bara mysdag med Stephanie och Hanna..synd att Sara är hos hennes pappa denna helgen, hade varit perfekt annars! Nä, nu ska datan stängas av.

And then she turns up the music to drown out her life

.

Hey idiot, i love you!




Min stephanie är här nu, snart drar vi ner till stan och möter förmodligen upp Hanna en stund.. Sen ska jag och Stephanie äta ute och mysa bara, träffar andra ikväll.. bättre fredag kan det inte bli! Ha en bra helg, puss.

9 röd




Alltså vet itne vad jag ska säga om denna klassen, den är så jävla udda att det inte är sant.. men det är lite det som är så roligt! We are who we are.

.


Mitt liv hade inte kunnat bli bättre just nu, eller jo faktiskt..lite. Men har aldrig varit såhär glad! I don't know why i can't stop smile.

Happy girl

Kommentar:
fy bubblan vad du passar i den frisyren! så himla snyggt, blir själv jättesugen på att klippa de så eftersom blir så avundsjuk på dig. jag hoppas verkligen inte du är missnöjd med de eller saknar de långa håret. riktigt snyggt.
men mina frågor angående ditt hår, vad använder du för shampoo och balsam?
använder du inpackning, i så fall vilken och hur ofta?
borstar du de efter duschning?
hur ofta duschar du de?
plattar du de varje dag?
hoppas inte de blev jobbiga frågor.
awesome blogg ebba! :)<3

Svar:
Jag måste bara säga fy bubblan vad jag blev glad av denna kommentaren! Tack så jätte mycket för din kommentar om håret, och aw tack så jätte mycket!
Frågorna angående mitt hår kommer nog inte vara så jätte intressanta eftersom jag inte gör något alls speciellt, jag använder syoss shampoo och balsam (balsamet har jag dock i håret i ca.5 minuter). Inpackning använder jag inte alls ofta, fast jag måste säga att jag blivit bättre på det! Och jag lovar er att kör ni/du med hårinpackning 2-3 gånger i veckan isatt i en timme så gör det skillnad, jävligt stor skillnad! Och nej, jag borstar inte mitt hår efter duschning, låter det självtorka oftast och sen borstar jag det. Varannan/varje dag duschar jag.. har jag en slappdag så skippar jag att duscha ibland eftersom jag hört att håret trivs i otvättat hår ibland (?). Mitt hår plattar jag varje dag, förutom då jag inte sätter upp det..vilket kanske inte är så jätte bra! & Återigen, tack så mycket.. det är kommentarer som dessa som får mig att vilja blogga ännu mera.

Facebook kvalité


Under lektionen då vi hade slöjd!

Åsa, vår favvis..jag är också hennes favvis...det vet jag.

I whip my hair back and forth, I whip my hair back and forth (I just whip it, whip it real good)

Finaste classmates.

Lite bilder ifrån dagen i skolan, men bara en liten..kvallan är inte världens bästa så lägger inte upp flera!
(Om ni vill veta hur det gick på fotot så gick det åt helvete,(vi fotades i gympasalen) och jag vet inte hur jag lyckades men jag ställde mig i duschen och satte på den!!! HELT OMEDVETET, dyngsur med lockigt hår, heja mig!)

5 saker ni (förmodligen) inte visste om mig



1. Jag klarar inte av människor som överdriver/ljuger! 2. Jag hade aldrig velat ha en Iphone! 3. Har jag gett mig fan på att jag ska klara en sak så ska jag det!! 4. Älskar att få gulliga sms hihi! 5. Är jätte rädd för att pröva på ny mat!

Can't stop you from running thru my mind.





Börjar om 40 minuter, brukar sticka om 10 minuter och är inte halvklar! wäähhäähhä. Idag är det fotografering i skolan, låt Gud vara på min sida det sista året efter motgång alla dom andra åren. Efter skolan drar jag direkt till Kunskap med Stephanie och sen stan..ikväll blir det att plugga äcklig fysik. Puss