glass i solen med Mattias och abbe


I will tell your story and keep you alive.



Godmorgon sunshines! Idag är det söndag (no shit), detta är nog första gången jag längtar till måndag.. morgonen i alla fall, så himla spänd! Anyway, tillbaka till söndag.. Ska strax åka iväg till Höllviken för att se min syster spela match och sen efter det ska jag träffa Mattias, that's it! Kram på er.

Today's


It's time for my star to shine


Vad kan vi dra för slutsatser utav denna bilden?


Sommaren 2010

2012-03-24



Lördag idag! Det började med att jag vaknade upp och började läsa ur en bok jag har fastnat helt i. Efter en stund traskade jag ner och åt frukost sedan började jag städa hela ovanvåningen samt rensa min garderob och fixade så vår/sommarkläderna syns lite mer än vanligt. Strax ska jag göra vid mig för att se Abbe spela match. Ikväll träffar jag förmodligen Mattias, vet inte exakt än eftersom han är på konfirmation men hoppas. Hoppas ni har en bra lördag, kram.

Massa sol, fika med en vän, helg som väntar.

 


him


Du är så himla välkommen in i garderoben.


Myser med världens finaste vovve.


But you fit me better than my favorite sweater




Efter skolan idag drog jag ner till stan med Sara och Hanna, hade det jättemysigt med fika,shopping och prat! Därefter cyklade jag och sara sprang hem till Mattias och sen hem till mig. Sara sprang vidare medans jag och Mattias drog in till mig och började plugga som ni såg på inlägget nedan. Nu ska jag strax duscha och sedan sova! Puss

pluggar med mattias. skriver om dagen senare!


f.r.i.e.n.d.s



Skoldagen gick hyffsat snabbt för att vara en tisdag (för mig är tisdagar värre än måndagar) .. Är inte på humör och mår inte bra idag så när jag kom hem gjorde jag läxan snabbt så jag slipper den, ikväll gäller det bara till att ta det lugnt.. När pappa har tagit bort världens fetaste spindel dvs. Hoppas ni haft en bra dag, kram.

Nu taggar jag första fotbollsträningen på två år!!


But you did'nt have to cut me off.

 



Två inställda lektioner på en måndag, inget att klaga över!! Mer än att vi fick hemläxa men äh, en halvtimme kan jag faktiskt ägna mig åt en film! Sitter just nu med en påskmust i handen och snackar med Erika i den andra (miss that girl like hell) (och ja, lista ur hur jag kan göra tre saker samtidigt. Tips: jag är inte kille) (no offense guys). Puss!

Vill ha sommar så himla mycket just nu.


Sometimes i feel like I'm a stranger in my own life.




Ja, här har ni min söndag.. + en hel hög med filmer, duschande och en hel annan hög med mat hehe. Lagom sliten efter igår, och inte för att klaga men... mina fötter är fortfarande döda! Så klagar jag ändå :pPPpppPpPP

music

För att lyssna så klickar ni på låtarna, ganska obvious va? Förutom trean som inte funkar, don't know why. Men jag är säker på att ni hittar in till youtube/spotify själv. Bloggar mer sen..kram.

1. Laleh - some die young.
 
2. Fun. Feat Janelle Monaé - we are young.
3. Lana del rey - born to die.
4. Gotye Feat Kimbra - somebody that i used to know.


Will you run with this dream, or will you run alone.

image description

Hey babes! Var iväg med mamma imorse och handlade sen kom mattias hit och är här fortfarande.. Ska äta om lite mer än en timme sen möter jag upp Lina och Felicia. Senare drar vi till strandbaden, sjukt taggad!! Vi hörs mer imorn eftersom jag inte kommer ha mer tid till bloggen idag. Ha en bra lördag, kram.

lol

 

 


We can burn brighter than the sun.



Då börjar vi väl så smått igen då, har faktiskt saknat det en del! Dem senaste veckorna har varit lite berg och dalbana, vissa dagar var väldigt bra medans andra var piss rent ut sagt.
Jag och Mattias hade en månad officiellt, det firade vi genom att bara ligga och mysa. Jag har varit på begravning. Jag har hunnit göra nationella i både svenska och no. Jag har avbokat min resa till malta, trist nog. Men nu till det allra bästa: Jag har beställt biljetter till min dröm, literally speaking.. Jag, Mattias och Johanna ska in till Köpenhamn för att se Simple plan!! Dock är det annat planerat och andra händelser som jag väljer att lägga utanför bloggen. Fast ni kommer få veta en superrolig sak... om ungefär tre månader haha! Bli inte för förväntansfulla nu, det är en superrolig sak för mig och inte för er hehe.

Helg nu då, så himla skönt. Är så skoltrött nu att jag bara suktar efter helg hela tiden, vill bort från alla människor/lärare/elever.. hela fula skolan. Vill börja gymnasie nu direkt.. Om jag ens kommer in - positiva jag!!!
Anyway, hade tänkt plocka undan lite nu eftersom jag inte har något bättre för mig, så är det gjort. Sen ska jag väl ta och äta och senare får jag förhoppningsvis skjuts till Johanna sen så spenderar jag min kväll med henne, mys osv. Imorgon ska jag träffa min pojke på dagen och sen på kvällen blir det strandbaden!! På söndag blir det väl som vanligt plugg, har för mig att min bror också spelar match. Kommer väl förmodligen träffa Mattias då också. Hoppas ni alla som fortfarande hängt kvar här (jag pratar som jag varit borta ett år), har en trevlig helg. Puss.

Såhär ser jag ut idag förresten *pil upp*

Cause in my castle I'm the freaking man.

Funderar på att sluta blogga helt, saknar bloggen lite då och då, saknar att skriva av mig men har verkligen ingen energi åt bilder längre, tragiskt nog. Tycker ni att jag borde börja lite smått igen eller bara lägga ner helt?.. Hade varit kul om någon hade svarat för det är för er jag gör det, om nu någon fortfarande är här inne d.v.s

Pixlr-o-matic, effektprogrammet till dig som fråga.

Är inte alls på humör för att blogga, det får ni ta. Jag är kanske tillbaks imorn, eller nästa vecka! Håll ut.

isn't it obvious that i need you?

 

godkväll världen (ja för hela världen läser ju min blogg). kortfattat om lör och sön: igår träffa jag Mattias och idag va jag,syster och mamma på en liten shoppingrunda senare hämtade jag och mamms upp Mattias för att kolla Idas fotbollsmatch. jag och Mattias frös ihjäl så nu sitter vi i bilen och väntar på att matchen ska sluta. hör av mig senare eller imorn, hoppas ni haft en bra helg! puss


2 mars

Fredag idag! Sitter och har bild nu, tror detta inlägget kommer bli det enda idag. Eftersom jag ska hem och städa snabbt sen dra ner mot övre för att möta upp vera. Sen mot kvällen ska jag träffa lina så kör vi på en romantisk middag tillsammans och ägnar vår kväll tillsammans. How romantic! Ni får ha en bra kväll, xx.

reasons to smile



Kom nyss på att jag inte bloggat idag, ojdå. Börjar bli lite trött på det! Samma vardag dag in och dag ut, är så himla skoltrött och ingenting händer. Förutom typ på måndag och mange med lina den 17, eftersom jag är such a good friend. Mer händer inte, kommer få IG i matte imorn. Lovely! Nu ska jag duscha sen sova.