And it's all because I'll never get enough, He's the sweetest drug.



Tänk om jag fortfarande hade varit lika brun som jag blev i Italien, daydream. Hela dagen har jag bara tränat på svenskan till imorn och So till fredag. Ska snart stänga ner allting och säga hejdå till en fin kille jag snackat med hela kvällen, snart. Godnatt på er!

Vad skulle jag gjort utan er? mina egna solstrålar.

Liknade dynamit Harry ifrån Jönssonligan idag när mitt hår var ofixat och stod åt alla håll, men k bry.


Utan en överdrift så var det detta som fick mig att klara av dagen.

Tusen tack hanna! Massa kramar till dig.


This is not good, you're not good. And these feelings is not good.



Jag hatar denna tiden på året, när allt blir så mörkt kallt och tråkigt. Det är då jag vill ha en pojkvän att dela alla mörka nätter med, som kan göra så mitt deprimerande humör går bort. Men jag lyckas ändå alltid föra bort den första killen som försöker kommer mig nära, för den killen är inte du. Det finns ingen annan som kommer lyckas få mitt hjärta att hoppa över ett slag,få mig att skratta och få min insida att blomma, på en och samma gång.

How can i love when i'm afraid to fall?



En fågel viskade i mitt öra att ni ville ha en bild på vad jag sitter och äter precis just nu! Och jag gör ju såklart som ni säger hihiihhi <33333 nä,skojade är så jävla trött att jag skrattar åt allting. Ska snart hoppa i ett varmt jävla badkar med en bok eller läxa, sen fortsätter jag med läxa resten av kvällen! Looking forward to it.

Don't try to fall in love. Love will find you, and make you fall. That's why it called fall in love.

.

I won't ever let you go.



Har suttit med svenska nu, som egentligen är ett grupparbete men jag ska tydligen göra allt eftersom jag är gruppledare så nu är den skiten klar. Ska ta något att äta sen gå och lägga mig, allting har gått emot mig idag så jag är så jävla frustrerad på allt. Till och med min data sviker mig... detta tog mig 30 minuter att skriva.

Jag är kär i hans leende, hans charm och hans röst.


vi alla har varit i den perioden då vi tyckt vi är snygga men varit den absoluta raka motsatsen. (ida döda inte mig!)

qv3L_f on Make A Gif, Animated Gifs


Love actually



Alltså vad det tjatas om denna Berit, mitt tak lyfter och hela min jävla vägg skakar men inte gnäller jag för det. Nej, nu ska jag istället bege mig ut mot soffan med kudde och täcke för att se en film som går på tv.. love actually! Sen blir det bedtime. Natti.
Update: okey, now i'm scared.

Det kommer alltid vara du och jag, det vet jag.








Börjar känna lite kärringvarning (no offense mamma) om mina kläder: Pälsvästen är mammas men vi besluta att dela på den, tredje bilden (cardigan, mitt eget skärp) hade mamma också tydligen köpt fast i svart och min vita blus hade mamma kollat på fast inte hittat sin egna storlek.Vafan liksom?.. Jeans ifrån Gina Tricot.Sorry för kvalitén på bilderna.

Cause there'll be no sunlight if i lose you baby.



Idag har jag haft fullt upp även om det har varit söndag, vaknade hos Ida sen låg vi bara kvar och snackade.. sjukt skönt! Men sen drog jag hem och då fixade jag mig lite sen åkte jag mamsie och abbe ner till julskyltningen i stan.. sämsta på länge alltså. fick med mig två par jeans i alla fall! Nu resten av dagen kommer bestå av maxi,hemmalagad pizza,julbak och plugg! Sen ska jag förresten också fotografera det jag köpte i ullared (även om det bara var typ 5 saker)

Det finns ingen som du, jag älskar dig mini-me.



Idag börjar man räkna ner - första.


you're everything in my dreams, everywhere and every night.

Sitter hos Ida nu, kom hem ifrån ullared vid typ tio tiden.. sen drog jag direkt och mötte upp Ida och Julia sen träffade vi ett par andra grabbar, sjukt lyckad kväll!! Nu ska jag nanna kudden eftersom det har varit en jävligt lång dag och Ida ska iväg imorn så det blir upp tidigt. Lägger in de småsaker jag handlade imorgon så kolla in då. Kram!

Linnea Henriksson- väldigt kär/obegripligt ensam


Lyckas alltid "råka" ta med Saras superdupersköna tjocktröja med mig hem efter att jag har varit hos henne.
Nu drar vi till Ullared i alla fall! (lyssna på låten jag har som rubrik)

sjukt unik och häftig röst har hon som sjunger, grym brud!


Vilket skal ska jag beställa och klicka hem tycker ni?


började verkligen inte sakna kille när jag träffade sara&hennes prins...


photo: we♥it

sålänge vi är tillsammans så faller resten på plats

Sitter hos mitt hjärta nu, hennes prins är här också..världens gulligaste par utan överdrift. Anledningen till att jag inte bloggade innan idag var eftersom jag somnade halv tre och vaknade halv åtta, trött?haha.. sen började jag och mamma städa hela ovanvåningen sen direkt hit! Spenderar min kväll här, imornbitti drar jag till ullared!!

Love isn't everything.



Sitter i skolan just nu och letar efter någon artikel om dödsstraff! Musiken börjar om ca. 5 minuter sen går jag på lunch. Vi får höras när jag är hemma sen igen. Puss

FOR HATING YOU, I BLAME MYSELF. SEEING YOU, IT KILLS ME NOW. NO I DON'T CRY ON THE OUTSIDE ANYMORE

.

Bikini? - No problem! Underwear? - OMG, don't look!


Ska nog börja blogga igen.. lite smått i alla fall, har tappat intresset lite för det. Fotar nästan aldrig mer och egobilder är skit tråkigt tycker jag, medans att skriva vad jag gör om dagarna är ännu tråkigare. Men puss sålänge!

before i die

5XZ1YW on Make A Gif, Animated Gifs

To realize what we used to have, we don't have it anymore.


And if you kissed me now i know you'd fool me again.



Färgade mitt hår igår, ljusare..fast det är fortfarande gult tycker jag men jag orkar inte bry mig. Ville bara blogga lite så jag i alla fall kan hålla något uppe vid liv. Idag blir förresten min blogg två år också, jag har bloggat i två år! Nu: Back to doing nothing.

vet inte om jag överreagerar, men detta är inte normalt.

Jag mår psykiskt dåligt, vetifan vad det blivit av mig, vetifan varför jag reagerar som jag gör. Jag insåg väl inte vad som kunde hända förrän det hänt. Jag kommer inte uppdatera förrän jag mår bra igen, ganska uppenbart va?

you don't deserve my tears, i guess that's why they ain't there.

Sitter hos Ida just nu (på en mac, tufft va?). Väntar på att hon ska fixa klart sig sen går vi ner till stan och möter upp Lizzan för att käka på Wook house, om dom ens har öppet. Ha en bra söndag (mest ni som ska till skolan/jobb imorgon)

you're the straw to my berry

Lördagen blev sjukt olyckad, jag och ida stack därifrån och var inte hemma förrän halv tre. Nu har vi chillat pung i sängen en lång stund så vi ska snart gå ner och äta. Senare ikväll blir det förmodligen (?) ut och äta med ett par klasskompisar sen hem till lizzan för sleepover. Imorgon har vi studiedag- jag kommer utnyttja den på bästa sätt!

fick ärligt talat hjärtattack när jag såg denna bilden. damn he's hot.


I'm so lost without you.

Jag och Ida har gått runt i huset nu så det blir bra kvalite på bilderna men inte fan lyckas vi så det blir inte bättre än såhär. Grabbarna planerar på att stanna uppe hela natten så vi får väl se hur det går med det! Ja, vi ska sova här.

lights will guide you home.



ett år gammal bild.. det är sinnessjukt vad vi har förändrats. but still, we stick together. Ska börja göra vid mig nu snart, sen träffar jag Ida en stund och bara snackar eller något. Ikväll drar jag hem till Anton!

Megan Fox


Domino

Min fredag började ju bra med att vakna klockan åtta (vi börjar halv nio) .. men sedan flöt det på i skolan. Fick lämnat in mitt musikarbete och redovisat det, känns skönt och rätt så bra eftersom jag fick så bra respons ifrån dom i klassen (gull!!) När jag kom hem somnade jag en stund, är så sjukt sliten efter denna veckan i skolan så jag ska stanna hemma och kolla Idol med familjen dvs ifall jag inte slår ner abbe. Nu börjar Jessie J sjunga i Idol, lite komiskt att jag precis skrivit om henne och hon nu är i Sverige. Ha en bra fredag!

jag älskar henne..



Bitch please, your vagina has been used more than google.


He ended things and moved one like nothing ever happened, like we never happened.

.

Drar till söderslättsgymnasiets öppet hus nu med mor och Börje


damn


I'll never forgive myself for leaving you.

sitter som sagt hos min oemotståndliga brud, gjort läxor och druckit en jävla massa powerking - that's just how we do it! Nu ska jag förhöra henne på kemi, och jon.. Kram!

En varning till er för när jag är ute och cyklar, borde ni stanna inne.



Haha måste berätta vad som hänt idag, efter idrotten imorse så skulle jag och ett par andra cykla tillbaka till skolan. Jag cyklar sist och kommer i en jävla kurva i fullfart, ärligt talat fullfart. Självklart glider hela cykeln samtidigt som jag försöker bromsa vilket gör det ännu sämre eftersom dom hade grusat där, så lilla jag flyger en bra bit på marken och skrapar upp både mina armbågar rejält, på min vänstra höft har ett blodådra spräckt så har en fet lila/blå/röd bula där som sticker ut, mitt högra ytterlår är uppskrapat och mitt knä är paj. Jag gillade livet där på marken!

They say i'm better off now, than i ever was with him.




Kort dag i skolan, hade luciaträningen under sista tiden..detta året ska jag vara tomte haha (mest för att jag redan varit lucia och tärna så tomte it is).. Nu: väntar på att mamma ska komma hem så sticker jag och möter upp sara, vi ska sätta oss på en restaurang, äta gott och snacka en massa. Sen drallar vi vidare till biografen och ser premiären på Breaking dawn. Sover hos Sara inatt så kanske uppdaterar ikväll får se, vi ska nämnligen plugga en stund när vi kommer hem också!

Jag kan inte neka att det plågar mig.

Jag kan stolt säga att jag inte saknar dig längre. Den stora klumpen när någon frågar mig om jag saknar dig är borta, den har slutat växa i halsen på mig. Och när någon numera frågar hur jag mår så behöver jag inte tvinga mig själv till att visa ett leende och säga bra bara för att smälta bort det som plågar mig som mest. Det värsta är att dom gångerna då jag stolt säger att jag inte saknar dig längre är när mer än två ögon strävar efter ett svar utav mig. När saknaden står i vägen är det så jävla svårt att vara stolt. Det är svårt att tvinga fram ett leende när det inte vill sitta där. Det är svårt. För när jag i min ensamhet säger att jag inte saknar dig längre är jag inte så stolt.
Då ljuger jag bara för mig själv.

känner på mig att jag kommer hata Jessie J efter detta musikarbetet


laugh out loud



I wanna leave this world little better just because, i was here.




Det är tisdag och jag är redan så jävla trött. Läxor denna veckan: imorgon- no läxa. torsdag- tyska och so. fredag-lämna in mitt skriftliga och redovisa mitt muntliga musikarbete . Fick i alla fall tillbaka en inlämning ifrån svenskan, VG. Heja mig (typ). Nu står plugga på schemat, tills mamma kommer hem med mat och ikväll drar jag ut på powerwalk med Ida.
Och Rasmus? jag tänker på dig, ditt lilla peddosmile♥

Jag vill skriva "Jag saknar dig" på en sten och kasta den hårt i ditt ansikte så du får känna hur ont det gör att sakna dig.

.

*


En liten lista

Är du romantisk? Jag tror att är en kille romantisk mot mig så är jag det tillbaka, men i början kan jag vara rätt tillbaka dragen.. är den typen som inte vågar visa utan berättar/skriver hellre.

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Han skulle ha blåa ögon eller bruna, vara brunhårig och komma ifrån Italien (med blåa ögon hm..).Hans kropp ska vara vältränad men inte biffig, och hans andrahem ska inte vara på gymmet. Han ska ha världens finaste leende och få mig att skratta som bara Johan Glans kan. Empati är viktigt och han ska vara en riktig planerare..alltså: räkna med att jag tar en stor del av hans liv. Han ska kunna ta med mig till sina kompisars fester och kunna visa upp mig stolt. Han ska vara en bra lyssnare,en trygghet och en spontan romantiker.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Vet faktiskt inte, förlåter rätt lätt vilket inte är så bra i alla lägen.. sätter liksom aldrig ner foten när jag egentligen borde. Men annars, svartsjuk kan jag bli japp men ingenting jag hänger mig upp på.

Vad är viktigt i ett förhållande? Det absolut viktigaste är att lita på varandra, sen ska man alltid ha kul.. det mesta bygger väl på det.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Kille? nej.. gråter aldrig framför folk.

Har du lekt med någons känslor? Ja, dock var det inte med meningen.

Hur många har du varit ihop med? 4

Hur länge höll ditt längsta förhållande? 6-7 månader.

Hur länge var ditt kortaste? av mina "mogna förhållande" så var det 2 månader.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Både och, vet inte.

Är du en bra pojk/flickvän? Är singel dude.. nej men ja det är jag väl.


Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Kommer inte ihåg tror dom var 20 år.

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Aldrig.

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Lika tror jag.

Hatar du ditt ex? Har absolut ingen anledning till det så nej.

Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja

När du vill ha någon, vad gör du? Säger det, som sagt.. är sjukt dålig på att visa känslor.

Bästa raggningsrepliken? Har ingen, föredrar att bli uppraggad haha.

Hur skulle den perfekta dejten se ut? Inte ut och äta, eftersom jag aldrig snackar när jag äter (och jag äter som en oförskämd jävel utan hyss), men typ..  man ska märka direkt om det är något att satsa på eller inte, om killen är lätt att snacka med.

Om mannen i ditt liv skulle vara otrogen, vad skulle du göra då? Letat upp bitchen som inte inser att ett förhållande innehåller två personer och inte tre.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Jaaaa, höjdpunkten av livet haha

Blir du lätt kär? Nej! Men när jag skriver med en kille försöker jag hela tiden övertala mig själv att jag är kär, eftersom jag saknar den närheten och tryggheten jag fick av min första kärlek. Vilket aldrig slutar bra eftersom jag aldrig tänker långsiktigt utan bara i nutid, ungefär.

Vad faller du för? Leende, charm och en kille som tar för sig.. då menar jag inte en kille som tror han är störst bäst och vackrast och vill ha all uppmärksamhet. Utan en kille som kan bjuda på sig själv utan att skämma ut sig och ha ett sinne för humor så han drar åt sig uppmärksamhet utan att ens försöka.

Vad är det mest avtändande du vet? Hår under armarna på killar, haha förlåt till alla er killar som tycker det är manligt.. men det tycker fan ikke jag,äckligt. (och en kille som är över 15 år och inte kan stava, bitch please)

Hur viktigt är det att man har något gemensamt? Man ska kunna ha olika åsikter om allting, man kanske inte tycker samma om kläder,inredning osv. So what, det hör till ett förhållande och man hittar lösningar till allt. Det jag tycker är viktigt att ha gemensamt är isåfall humor.

Har du fått ditt hjärta krossat? Ja.


Har du en ”utseendetyp” hos killar? Ett stort fint leende som lyser upp hans bruna/blåa ögon. Mörkt hår och kindben som Robert Pattinson eller Jon Kortajarena. Att klä sig lite extra snyggt är också alltid ett plus i kanten. 

Vem var din första kärlek? Jag har alltid ansett att min första kärlek var Jacob. Men den enda gången då jag verkligen varit kär och fått mitt hjärta krossat har varit med Fredrik. Så vet ej riktigt.

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Det blir aldrig rätt, allting går för snabbt och då vet man vad killen är ute efter om han inte ens kan vänta efter en dejt. Not a gentleman.

Vad tycker du om one night stands? Om det får dig att må bra och inte tvärtom så kör på det!

Är kärlek allt i livet? Kärlek allmänt är allt i livet, kärlek ifrån en kille är inte allt i livet.. men det är klart man vill falla sådär hopplöst förälskad i en kille och känna den kärleken.


That girl knows how to make me happy, and how to make me smile.




Min söndag:
anton stack vid typ ett och då körde vi hem till farmor och farfar, åt som vanligt farmors gudomliga mat och pratade en massa, bl.a resor. Sen hände en rolig sak när vi åkte hem, jag fes i bilen så mamma bara "oh, var det jag som fick sms?" jag bara "eh.. jag fes?" och mamma bara, " jaha...." hahaha. Nu ska jag bara packa ihop mina saker och sen cykla till sara så sover jag där inatt, behöver snacka ut sen får man hennes närhet och trygghet på köpet, bra bättre bäst.

Ingen annan skulle gå en meter för mig. Jag behöver dig.



Kan inte sluta lyssna på denna snubben, typ beroendeframkallande. Har ni spotify så sök också på: Jonathan Johansson - Som om. (den finns inte på youtube, dåligt..)

kom, vi visar dom att det är vi. men det visste alla redan.



Fråga: Vad säger dina föräldrar om att killar sover hos dig, blir dom oroliga?:)


Svar: Alltså det är ju inte så direkt att jag tar hem killar som jag bara träffat under en gång, eller någon kille som jag nyss har träffat och låter dem sova här.. eftersom det hade jag inte ens fått tror jag. Anton och jag har kännt varandra sedan sexan, vi har varit som piff och puff i snart tre år, det är ingen skillnad på han och mina andra tjejvänner så mina föräldrar vet ju vem han är och dom vet att jag litar på honom så därför litar dom på mig. Deras krav av att här får sova en kille är väl att dom ska ha träffat killen innan isåfall så dem vet vem han är. Men oroliga är dom nog allt, ifall det ska hända något sexuellt osv nu när jag är över 15 år. (nu behöver det ju inte hända något för att man är över 15 år, verkligen inte så jag menade). Men min mamma säger alltid åt mig innan haha så oroliga tror jag allt att dom är, tror nog alla föräldrar är det när deras dotter tar hem killar. Hoppas du fick svar på din fråga!

Fars dag




Your heart know's things that your mind can't explain

Kom hem för typ tio minuter sen ifrån Odde, där även Ida,Ijda,Lizzan,Anton,Sebbe var. Vi kollade mest film,snackade osv.. (och somna heheh). Nu sitter jag här med Anton eftersom han ska sova här inatt, så vi ska väl snart stänga av datorn. Hörs imorn!


Hur är Ebba utanför bloggen?

Hur är du som person utanför bloggen/ i verkligheten? För du verkar vara en sån blyg som inte vågar skämma ut sig direkt..

Hur är Ebba utanför bloggen? Hon är den galnaste brud jag någonsin mött. Blyg skulle jag tippa på att det är det sista hon är, iallafall med oss, sina vänner. Hon svär, rapar, fiser - you name it! Hon är solskenet i varje grupp alltså. Hon kan helt random komma med en jävla grimas som man skrattar åt i flera år.
Så uppfattningen om att hon är blyg, lägg den åt sidan! Hon är en crazy chey, med en helt amazing humor! Ebba är Ebba helt enkelt. Ebba är grym!
/S


This is why i love Ellen DeGeneres hahaha.






awesome


If assholes could fly, this place would be a big fucking airport.

.

Things change and friends leave. But life don't stop for anybody.



Idag träffar jag min Börje, vi har en del att snacka om eftersom vi inte fick snackat klart om allt igår efter skolan! Senare idag träffar jag Ida, Ijda, Lizzan och massa andra trevliga pågar. Nu måste jag hoppa in i duschen, börja fixa mig och plocka undan lite.

Jag saknar den dära glöden av att vilja bli något inom fotografi








ur mitt arkiv "photos by me"

Lyckan som uppstår när man håller en Ipad i handen.



det första jag sa när jag höll den i handen "lizzan lizzan, fota mig!! känner mig rik" .. så bilderna står lizzan för.

datum man längtar till under denna månaden:

16 november - breaking dawn premiär på bian med världens bästa (sara då ofc!) 17 november - öppet hus på SSG (söderslättsgymnasium här i trelleborg) 20 november - planerat in en del med mina fina klasskamrater. 21 november - studiedag!! 26 november - ullared med mamma,pappa,syster och Jasmin förmodligen!!

11-11-11




detta är nog det mest använda/skrivna datum detta året, well.. skolan gick sjukt snabbt idag fast egentligen inte bara idag utan hela veckan har gått jävligt snabbt. Men klagar gör jag inte! Idag då? drar ut och äter med Ijda och Ida, står mellan wookhouse och mc donalds haha. Sen träffar vi annat roligt folk, och drar hem till Ida senare mot kvällen. Ha en bra helg mina fina läsare.

Hon är den enda tjejen som kan få mig att må bra när jag vill dränka mig i mina egna tårar. Hon är min.


I won't ever let you go




Fuck vad jag saknar mitt bruna.. har funderat länge nu på om jag ska färga det eller inte. Slutar alltid med att jag blir blond efter några månader igen, men åh.. vill ha förändring! Vill antingen färga det rött/brunt eller mörkblond/ljusbrunt.. men jag ska bara bestämma mig för vilket också.

Kings of leon- pyro.


You're brighter than the sun.



Nu: borsta tänderna och bege mig mot Ida, sen drar vi till något dansställe och dansar zumba i tre timmar (stoppdag- ta igen sånt man ligger bak i.. har man inget att göra så t.ex dansar man). Slutar runt tre tror jag, så får jag se vad som händer sen. Puss sålänge

when i can't explain it on my own.




Honey? don't look back, I've got a new direction.



Lite bilder ifrån dagen, dom två första till vänster: Mina kusinbarn Lykke och Viggo och undertill i stan när jag julia och ida prövade polotröjor haha..skitful. Mittenbilden: jag (no shit), men meningen med denna är att visa blusen jag köpte på gina tricots rea, skitnöjd!! dom två sista till höger: Viggo med världens finaste leende och Abbe och Lykke helt utmattade efter att jag lekt en lång stund med dom!

you make me strong, stronger than ever.

har haft fullt upp hela dagen, drog till stan med ett par vänner efter skolan sen blev jag hämtad av mamma och mina syskon så drog vi direkt till mina kusiner eftersom min ena kusin Malin blir 28 år. Sitter hos dom fortfarande och väntar på efterrätt. Hör av mig senare om jag inte däckar direkt (det är utmattande med små barn okej?)

If you'll get hurt, i would take your pain.

Efter 90 min pw blev det ansiktsmask,hårinpackning och ett varmt bad (ser ut som jag har världens fetaste fot) :




Nu och ett par timmar framåt:

Nu: ut på powerwalk och deeptalk'a med min fina vän Ida.


och du försöker hålla masken, så du kan sväva över marken. men du kan skratta och låtsas som ingenting. men jag vet allt om dig för du har varit min.

.

vi är en enhet, vi är singular



bildbrist? Gick in på min blogg och såg den fina texten som sara skrivit, är hon bäst eller är hon bäst? jävla glädjerus! Resten av dagen? Plugga no till imorgon senare ikväll drar jag ut på en powerwalk!

För en gångs skull, vet jag att jag gör rätt genom att spendera mitt liv med dig

Du har orden, du har meningarna och du har råden. Du ställer alltid upp, när som helst - var som helst. Du är nummer ett, du är den första jag vänder mig till. För ingen förstår mig så som du gör. Ibland tänker jag, undrar jag var i livet jag skulle varit nu om inte du kom in och räddade mig. Räddade mig från att gå under, räddade mig från att falla ännu längre ner än vad jag redan lyckats göra. Du är den ända, som alltid kommer finnas vid min sida. Vilket felsteg jag än tar, vilka beslut jag än tar så vet jag att du är med mig. Min mamma har börjat kalla oss tvillingar, hon ser likheterna. Du är så oerhört älskad, du är en så fantastisk tjej. Vilka hinder du än kommer handskas med, så vet jag att du klarar dem. Jag är med dig, ända in i mål. Ända in till graven. Vi ska bygga vår framtid tillsammans, fast på olika håll. Men på samma gång alltid ha en väg, bara för oss. En sån väg där vi kan bara va, bara leva i nuet och inte behöva oroa oss för något. Ebba&Saras väg. Där vi möts för att dela skratt och glädje, precis som vi gör idag. Jag släpper inte taget, jag tänker inte släppa iväg min själsfrände. Vi är förutbestämda att vara tillsammans. För evigt. Avstånd spelar ingen roll, för vi är starkare än Pippi, bamse med honung och Björn tillsammans. 
Min stjärna, om du bara visste hur bra, fantastik och underbar du är.. Ingen tid med dig är lång nog, men vi börjar med förevigt.


Boy, what are we doing? Our friendship turning into dust.




pallar inte att blogg.se tar bort hela kvalitén på alla bilder.. mitt humör har varit sisådär idag pga. olika anledningar som jag dock inte tar upp här men förövrigt mår jag hur bra som helst. Måsten idag: påbörja mitt feta musikarbete som ska in nästa vecka nu, plugga till hk-provet vi ska ha imorgon och läxförhöret på No:n till onsdag. Märks det att skolan börjat kanske?

-


godnatt lovers


granskning av vad jag har gjort denna veckan då jag inte bloggat:

Måndag: Vaknade upp med Erika, vi gjorde mest ingenting.. sara kom en stund osv. Senare mot kvällen åkte Erika hem och då drog jag ut och träffade Sebbe, Ene och Linus en runda. Mer än så hände det nog inte!

Tisdag: Började göra vid mig så fort jag vaknade, gick och mötte upp Sara senare så drog vi till ett fint ställe och fotade i drygt 2-3 timmar. Sen hade vi ju rätt kul under tiden också (no shit!).. När tårna och händerna började bli till is drog vi istället vidare hem till henne, kollade igenom bilderna och snackade bara. Sen kom min pappa och hämtade mig, så drog vi och handlade sen direkt hem för att äta mat sen gick jag och mötte upp Linapina. Vi drog hem till mig, satt och snackade.. sen ner mot skotten och handla Coca, in på södan en runda sen hem till mig och bakade kladdkaka, satte oss framför tvn men snackade mest tills det blev natt. Sjukt mysigt!

Onsdag: Fixade mig (lönt att jag ens skriver det? en självklarhet att jag gjorde det.DUMBASS), blev helt struligt för jag skulle hämta min cykel och skit men det hann inte jag. Men i alla fall så drog jag och Sara bort ifrån denna staden och gjorde annat skojsigt, när vi sen kom tillbaka till Trelleborg vid sju/åtta gick vi direkt ner på mc donalds för att käka.. vilket sluta med att vi satt där i bokstavligen tre timmar och snackade med trevligt folk. Efter en stund orka vi resa röven därifrån men gick sen till Yalla yalla för att handla energidricka,godis osv. Sen hem till Sara med Daniel där vi satt hela kvällen, provade halva saras garderob som låg på golvet och fick bytat mobil (pallar inte htc).. när Daniel drog så satt jag och sara och snackade, tror klockan hann bli halv sex innan vi slocknade. Hon är för bra för att vara sann den bruden!

Torsdag: Sleept like kings, woke up..still kings! När vi orkade lyfta röven gick vi ner runt hörnet och köpte bullar, åt frulle och snackade med hennes mor (king hon också).. sen var jag tvungen att sticka hem för att hinna med allting som skulle göras, gick till cykelakuten för att hämta min cykel, äntligen förfan. Sen cyklade jag hem, duschade och gjorde vid mig sen drog jag ner till hemmakväll och mötte upp ett par brudar ifrån klassen (Ida,Ijda,Lizzan och Lykke).. vi handlade godis och stod och flabba i affären i minst en timme.. det märktes att vi inte träffats på hela lovet haha. Sen hem till mig för att käka upp det direkt och snacka en massa skit. Sen kom Anton och Elliot också, sen gick vi ut och träffade en jävla massa andra, orkar inte dra upp alla (okej jag erkänner, kommer inte ihåg alla). Efter en stund blev det drygt så vi brudar gick åt ett annat håll och planerade vår fredag istället! Sen hem mot mig.

Fredag: Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde under morgonen, antar att jag vaknade sjukt sent som man gör på lov. Just det! Jag städade mitt rum och mitt tv-rum, sen duschade jag och drog på mig något sen mötte jag upp Ida och Ijda sen Lykke och Nadine så hade vi det mys. Sen vid typ sju/åtta träffade vi en jävla massa pågar igen som vi ägnade resten av kvällen/natten med, eller sov inte med dom men ändå. Sjukt rolig kväll efter några tråkiga/galna/minnesvärda händelser (hahaha).

Lördag: Vaknade av att mamma ringde mig, drog mig hem redan vid tolv för att jag ville följa med familjen till min Farbror Johannes och min "faster" Lizette som nyss flyttat till hus. Där var även farmor och farfar och deras hus var hur fint och mysigt som helst! Åkte hem senare efter några timmar och då började jag fixa mig direkt, skulle egentligen till kyrkogården för att tända ett ljus till morfar men det hann jag inte. När jag fixat klart mig drog jag då hem till Julia där en drös med tjejer var (Ida,Ijda,Lykke,Julia,Julia,Ellinor,Johanna och Olivia) .. först åt vi, och åt, och snackade. Sen förflyttade vi oss mot soffan för att äta en massa skit och kolla massa skit.. skräckfilm och jag gillar inte varandra. Men det var ändå kul haha.. mest när Julia lagt en läskig gubbjävel i badkaret när man skulle kissa (fan ta dig julia haha).. drog sen hem och satte på filmen no strings attached, helt okej faktiskt!

Söndag: Today.. jag vaknade, hela familjen drog till Vellinge blomman men jag stannade hemma för att plugga.. fick jag något pluggat?nej! Gick istället ner och gjorde frukost, dansa runt i huset, bloggade, tittade film, va inne på fb.. sen kom dom hem så då var det ingen frihet längre haha. Då duschade jag sen började jag göra mitt arbete och lämnade in det (tack syster för hjälpen), sen har jag bara legat i sängen nästan hela dagen, och busat med min bror. Och ätit. För imorgon har jag och sara en deal, oh gud help me. Nu ska jag lägga mig och läsa en stund, både sms och bok hehe. Och så måste jag tagga lite till imorgon.Fan, har ångest.vill inte till skolan.

Don't let go, never give up such a wonderful life.




Dessa två bilderna beskriver min söndag: [1] sänghäng med godis,dator och boken av blondinbella! [2] Busat med min bror nu under kvällen sen busade vi också med min vovve, finaste pojkarna jag haft i mitt liv någonsin.

you


When I leave this world, I'll leave no regrets



Någon frågade om min musiksmak, så därför tänkte jag ge er min senaste spotifylista så har ni lite översikt. Klicka här.
Lite av dom: Beyonce,The fray, Eminem, The script, Veronica Maggio, Kings of Leon, Hurts.

It feels amazing when you finally realize that you no longer need or want the person who walked away from you

.

What defines us is how well we rise after we fall.




Fotat av: Vackraste, S.

:D

idag måste jag påbörja och slutföra ett arbete som skulle varit inne för längesen (inte bra). sen ska jag njuta dom sista timmarna av frihet. och äta en jävla massa godis eftersom jag och sara har en deal som börjar imorgon. sen ska jag också blogga en jävla massa när jag är klar med arbetet. till sist: smsa med en fin pojke, hela dagen.

Visst ser jag jätte läskig ut? (säg ja)

(där är typ rivmärke på min mage och hål i min tröja.. har inte direkt kommit på vad jag ska likna än. En våldtagen/misshandlad hora kanske? plus min blåtira ser faktiskt rätt äkta ut..)

You're crazy, that's just it.



känner mig nästan värdelös för att jag inte uppdaterar men jag har ingen ork till det.. eller ingen tid. Har inte sovit hemma/varit hemma på två nätter/dagar, tills nu.. men drar typ om två timmar igen för tjejkväll at Jullans place. Hade ingen aning om att vi skulle klä ut oss så får väl ta fram min kreativa sida nu i sista minuten (jag har ingen kreativ sida). Imorgon kommer nog det upp detaljerat om hur min vecka har sett ut, fint ska det vara ja.

Nu måste jag gå och pimpa mitt hår,min kropp och mitt huvud (som är min kropp men ni förstår ju)

chilling at lebbish place with her and danneboi


Mitt höstlov

Måndag: Erika åkte hem, drog ut med ett par killar en stund och sen softa jag bara resten av dagen.
Tisdag: Fotodag med sara, sen träffade jag Lina på kvällen.. vi bakade och satt sedan och snackade resten av kvällen. Jätte mys!
Onsdag: Hämta min cykel som är lagad, äventyr med sara, sen sover jag hos henne.
Torsdag: Don't know. Sen på kvällen blir det filmmys med ett par brudar ifrån klassen och kanske sleepover.
Fredag: Malmö med mamma (?) kvällen är inte helt hundra än, men har i alla fall planer på gång.
Lördag: Tjejkväll hemma hos min fina vän Julia.
Söndag: Sova och plugga.

Kommer inte uppdatera så värst mycket, behöver en paus ifrån bloggen nu när jag har paus ifrån allt annat. Ni kommer istället få massa uppdatering och bilder ifrån denna veckan när jag börjar blogga ordentligt nästa vecka igen.

tre höstbilder från idag, 1 november.



Hon är tjejen som får mig att skratta, genom att själv skratta.


No time with you is long enough, but let's start with forever

If you go, I'll go. If you stay, I stay. When you cry I'll try to put a smile on your face. If you fall, we fall. With you baby nothing is impossible

/Din Sara