LOL


You're a tiger who earned her stripes.


Två bilder ifrån igår och idag! Idag är det riktigt skönt väder och inte så blåsigt så vi får hoppas på att det håller sig till ikväll eftersom jag kommer vara på stranden och grilla under valborg! Har väl ingenting annat än att berätta, har bara varit iväg och solat sen varit hos polisen idag.. nu sitter jag hos Anton och vi/han kollar på Beck. Ha en bra valborg och ta det lugnt, kram.

Mer update, välkomnar så varmt en iPhone i mitt liv.

 


Fredagsmys



Idag är det fredag och gud så skönt det är! Mest efter uppsatsen på engelska nationella vi hade idag. Dessutom har man inte bara en helt vanlig helg framför sig utan en långhelg, det ska förstås firas, senare ikväll åker jag min syster och mina två kusiner Malin och My in till Malmö för att äta gott på restaurang och senare se biopremiären på The lucky one, känner att det inte är lönt att ha smink på mig... Detta är en typisk film som jag gråter åt. Men samtidigt, vilken film är inte en sån film för mig? haha. Ha en bra fredag snyggon, kram.

Dricker varmchoklad och myser framför tv:n



Hej babes! Idag är det onsdag och halva veckan har gått, har faktiskt haft en riktigt bra onsdag.. roligare än annars i skolan. Vädert idag kan man ju faktiskt ingenting annat än klaga på eftersom det har regnat exakt hela jäkla dagen, ge mig vårtecken. Tycker det känns sjukt meningslöst att sitta här och skriva sånt andra inte bryr sig om så avrundar väl här då. Kram!

Vi är yin och yang, allt eller inget alls.



I see your blue eyes everytime I close mine.



Har nog använt alla ursäkter för mina pauser i bloggandet att jag inte har flera.. har sjuklig damp på telenor som gav tillbaka min mobil helt orörd, den gick alltså inte att laga ??? idioti. Så nu mera lever jag med en mobil då fjortistiderna började, nämligen året 2008. Har alltså inga bilder eller något alls att visa.

Catch up time:
Skolan går faktiskt hyffsat snabbt men ändå trögt eftersom man bara längtar bort. Vi har avslutat både svenska och no nationella och påbörjat engelskan.. självklart har dom det bästa till sist, matte. Jätte kul, verkligen.. är inte alls nervös eller orolig över att få IG, inte ett dugg faktiskt (gillar att vara ironisk). Antar väl att jag får trösta mig själv med att jag har en del att se fram emot som..
valborg, trycket (dans för alla som går ut nian i trelleborg), spex, förmodligen (alla nior på skolan klär ut sig), och sen slutar jag lite mer än en vecka innan alla andra... surprise!!! Det hade ni såklart ingen aning om, and we keep it that way.

Något annat jag såg väldigt mycket fram emot var dagen jag väntat på i över tre år, dvs. att se simple plan.. vilket jag gjorde i onsdags. Och det var den, bokstavligt talat, bästa dagen i hela mitt liv. Bara jag såg Pierre (sångaren) komma ut på scenen så föll tårarna och jag flippa ur totalt haha, låt oss säga att jag knappt hade röst kvar efteråt.

Sen har inte mycket mer hänt i mitt liv och i min vardag, i fredags grillade jag med anton,bengan,nille och tobbe.. och med dom har man det alltid grymt bra så det finns inget att klaga på, senare på fredagen sov anton här och när vi vakna på lördagen mådde vi båda dåligt (nä ingen bakfylla). Antar att min bror eller syster smittat mig för hela lördagkvällen och min söndag har bestått av och kommer bestå utav att vila eftersom jag inte vill missa något i skolan nu den sista månaden! Annars mår jag super bra, hoppas någon hänger kvar på min blogg och kikar.. ni som gör det. Ni är bäst! Hoppas ni haft en underbar helg, kram.

We talked about the future like we had a clue



Hade en svinbra lördag! Men idag är det söndag och jag kom väl inte hem förrän tre, sen har det inte hänt så mycket mer.. har ätit skräpmat (det hör väl ändå till söndagen lite) och jag låg nyss i badet i mer än en timme, hade hårinpackning, sen rakade jag benen och noppra mina ögonbryn! Ikväll ska jag nog se en bra film, är så sugen på att bara gosa mig ner i täcket. Kram!

Hahahahaha


You know exactly what to do

Hade jätte mysig kväll igår med tjejerna, sen kom även Pontus, Vigge och Jalle också. Mysmys! Vi somnade ganska sent och vaknade i hyffsad tid. Millie stack tidigt imorse för att jobba, nu springer sara runt och städar och jag och hanna sitter och chillar. Min pappsie kommer halv två och hämtar mig sen får jag se vad som händer idag/ikväll.. obestämt än. Ha en bra helg, puss.

Livshändelse på facebook. My girl ♥


Fields of gold



Har en enorm bildbrist, ååh vad jag vill ha min mobil tillbaka ifrån lagning (instagram <333333333).
Fredag i blodet igen, tur att denna veckan har gått supersnabbt! Idag ska jag äta tacos hos min babe med henne, hanna och millie, vi ska gå ner på hemmakväll senare och handla massa gottis och skräckisar. Hoppas ni har en bra fredag och härlig helg. Kramisar!

My babygirl is happier than ever, well.. me too.



Torsdag idag, brukar faktiskt gilla torsdagar konstigt nog! Även fast fredagar och lördagar är bättre, vilket är imorgon, finally! Men nu ska vi inte bringa lycka i förskott.. nej nu ska jag bara ligga och ha tråkigt framför tv:n resten av kvällen, ska faktiskt ta ett bad snart och ringa någon som kan underhålla mig, seeen ska jag ha tråkigt.

Till en kanske kul grej nu då: Frågestund med videobloggs-svar, vad säger vi om detta förslag?

can't sleep

Lovar du att vara ärlig? Yes! Du heter: Ebba Smeknamn: Ebskie, ebbsi, ebbisen,ebbsan osv. Låt som när du är ledsen sörjer till? Det beror nog på vad jag är ledsen över,en låt med någon text som alltid passar in blir det alltid i alla fall Vad tror folk om dig? Tror nog det är väldigt olika, så det kan kanske ni svara på? som inte känner mig sådär riktigt bra. Stämmer det? Kan jag ju inte säga. Vad får du oftast komplimanger för? öhh, får inte komplimanger... haha Vad säger du för att imponera på någon? Alltså jag är nog helt ärligt inte den personen som vill imponera på andra..Det jag isåfall "imponerar" om det är när jag "skryter" om t.ex min bror pga jag är stolt över honom. Hur imponerar man på dig? Definitivt inte skryter om saker man äger eller leker rik, isåfall humor.. inte så stel utan verkligen vågar skämta om allt möjligt. Brukar du skratta för dig själv? Varje dag. Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Gissa vem som puffa mig idag förresten? Äger du några Converse? Äger nog sammanlagt 4 styckna. Var bor du? I den fula äckliga staden Trelleborg, längst ner i Sverige där det luktar mög. Trivs du där? Lät det så eller?
Brukar du bli för full? Nej det kan jag inte påstå. Är du allergisk i mot något? All slags mjölk, men det stoppar ju inte mig om vi säger så. Har du haft sex idag? Nej. Hur svarar du i mobilen? Hej de e ebba eller hallå? Antal timmar sömn inatt? 6. Sov du ensam? ja. Brukar du komma i tid? Alltså vill så himla gärna svara ja men...nej.. jag är den som kommer i sista sekunden eller några minuter försent. När mår du bra? När hela familjen är samlad och mina vänner mår bra. När blev du fotad senast? har faktiskt ingen aning.. Hur känner du dig nu? sliten Vanligaste färg på dina kläder? svart,vit,blått Vad tycker du om fötter? har inget att säga om fötter direkt haha, älskar när andra knakar/drar i mina tår och älskar att riva av tånaglar, nasty girl. Vad saknar du? Erika, så in i helvetes mycket. Hade du en bra dag igår? Inte direkt, första skoldagen och spenderade min morgon hos doktorn.
Favoritdryck på morgonen? Får man säga cola här? haha.. annars juice. Rakar du benen? Inte lönt nu när jag går runt i jeans och när jag inte har någon kille som taffsar på mig.. nä, skoja.. Men jag rakar benen när det behövs. När brukar du oftast gå och lägga dig? elva-tolv, men det är segt nu efter loven. Är du blyg? Riktigt.. Sysslar du med någon idrott? Har ju börjat smått på fotboll, vill börja igång rejält.
Vill du hellre ha mail än brev? Nej, kollar aldrig mail, och ett brev kan förgylla ens dag. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Tror på det när jag gått igenom det. So far, no. Vad skulle du göra om du vore kille för en dag? Om jag ska vara riktigt grov, knulla. Är du nöjd med ditt liv? Jag är aldrig nöjd. Är du bortskämd? Kan inte säga nej, men verkligen inte jättejätte bortskämd.
Vad gör du i morgon? går i skolan, sen vet jag inte mer än det. Spännande vardag! Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Beror helt på. Vad längtar du till? 18 april, 6 juni.. sommaren! . Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har dom finaste vännerna man kan tänka sig! Vad använder du för shampoo? Det som finns, oftast Wella (?) Vad är det finaste du fått? Himla svårt, första cykeln kanske? eller min kamera.  Hur gammal är du? 15, snart 16. Tycker du om någon just nu? tycker om väldigt många just nu. Om fem månader: har jag nyss börjat på en ny skola.  Du samlar på: pengar, så det är bara till att skänka!  Gröna eller röda äppeln? äter inte frukt haha.... (ananas är ett undantag, och jordgubbar, men det klassas som bär väl? Vem ringer du när du är arg/ledsen? Mamma,sara eller Anton. Gillar du golf? tycker väl det är kul sålänge jag inte kommer sist..
Vilken tid gick du upp idag: 07:25 för att vara specifik. Har du strumpor på dig nu? hatar strumpor Är det okej att gråta? Mer än okej.
När grät du senast? så fort jag ser ett tv program, så igår. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Bokat min Malta resa igen, sparat, skänkt till en massa olika fonder (Röda korset, Läkare utan gränser, Unicef osv) Bär du glasögon eller linser? Nej! Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Hatar märkeskläder, spyr på det! Det mest oviktigaste jag kan tänka mig. När går du upp ur sängen en helgmorgon? Beror ju på om dom håller tyst där nere eller ej. Vill du gifta dig? Ja det vill jag verkligen! Vill du ha barn? Kan tänka mig. Solar du ofta? Solar aldrig solarium utan bara under våren/sommaren Är du bra på att laga mat? Jag kan laga lax.. Hur vig är du? Måste vi verkligen ta upp detta? haha.. Är du musikalisk? Njä,mjä,njä.mhh ehh, vet inte. Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten eller coca. Tror du på ett liv efter döden? Ja Tycker du om sushi? Inte äckligt men ingen favorit direkt, måste väl lära mig helt enkelt först.
Bor dina föräldrar tillsammans? Yes they do. Vi konstaterade häromdagen att dom har spenderat 20 år utan varandra och 20 år med varandra, dom har alltså varit tillsammans halva deras liv. Har du tandläkarskräck? Nej inte så, är mest nervös pga hål i tänderna osv när jag ska dit, eller att dom ska skälla på mig..haha Har du någon gång gråtit dej till sömns? More than once.

She said "Hello, Mister Pleased to meet you"



Gör ett försök till att blogga för andra gången nu efter skolan, första gången somnade jag medans bilden laddade upp, alltså inom loppet av ca. 15 sekunder.. det är ändå rätt bra gjort tycker jag! Anyway, har nyss ätit och ska snart ta på mig jeans och sen dra ut för att träffa Anton och Nille.. mer händer inte. Kram.

Ps. Har världens största tunga på bilden, men jag saknar mitt långa hår.. det var fint.. Ds.

Utkast: April 10, 2012










Det var ett år sen jag var i London denna månaden, kanske inte exakta datumet men nu i mitten av april någon gång förra året så var jag i London. Jag saknar det lite faktiskt, hade velat spendera lite mer än 3 dagar där. Och ska jag vara ärlig så hade jag kunnat sticka dit igen endast för att shoppa inne på primarket! Detta var absolut en av dom bästa resorna jag varit på.

Det trodde ni inte om mig va, Ha-ha.



1. Jag hade förmodligen inte gjort abort om jag blivit gravid vid denna åldern (don't freak out).

2. Jag har inte alls problem med att presentera muntliga saker osv framför klassen men så fort jag får uppmärksamhet så blir jag tomat i ansiktet, kvittar om det är 5 eller 35 personer.

3. Jag har åsikter om nästan allting, älskar att argumentera och diskutera .. i alla fall om såna saker jag har mycket åsikter om. Jag kan sitta framför en debatt på kanal 1 och diskutera med mig själv.

4. När jag sjunger med i låtar så måste jag göra rörelser samtidigt, som "passar in" i låten.  
Till exempel : I (pekar på mig själv) love (gör ett hjärta)  you (pekar framåt). Haha kan ni se er det framför er?

5. Jag är en sådan person som vill så mycket men aldrig får tummen ur röven för att genomföra det..vilket resonerar till att jag är så jävla rädd för att fastna i denna staden och bo här föralltid.

6. Jag älskar att lära känna nya människor men tycker inte alls om att träffa nytt folk eftersom jag är en sådan person som oftast sitter tyst i början för att avvakta och liksom kolla stämningen och granska hur personen/personerna är, innan jag börjar yttra mig och snacka.

Lisa Miskovsky






Stardust, lady Stardust spread your hair across your universe of magic, Let us in.
Let's fly into the milky-way, Climb these concrete walls and say don't ever close us in.

Like every city needs a distance, Every sky demands a moon, Every winter needs a snowfall, Every summer wants a June. Money is just a piece of paper, Gold is blinding, don't you see. Fame is just our own illusion, Of what life is meant to be. But I don't need a perfect mirror, I don't care for queens and kings. We are free and we are perfect, When Lady Stardust sings

Play on
Oh, Lady Stardust sing. Play on. Lady Stardust sing.
Stardust, Lady Stardust let us cruise around your universe of magic, I'm in.

Let's play this song, on and on, Until the dawn and never let them win. And every minute needs the hour, Every day demands a night, Every giant supernova hits the city with your light.
Movie-stars and grand directors, Silver screens and MTV's, Gods and angels all around me fills the air like little bees. I don't need no superheroes, I don't care for gods with wings, I hear teardrops on the pavement when Lady Stardust sings.

Play on. Lady Stardust sing, play on. Lady Stardust sing.

And I don't need no superheroes, I don't care for gods with wings, I hear teardrops on the pavement when Lady Stardust sings.Oh Lady stardust sing. Lady stardust sing.

Na, na, na, na, na, now she sings
Na, na, na, na, na, now she sings
Na, na, na, na, I'll sing for you.

I'll sing this song, so please hold on, I'll sing this song for you. And say something that matters, And say something that matters. Try to say something that matters to you, So please hold on. Try to say something that matters

Låt dessa åtta dagarna gå superfort.


Dagen började med att följa med mamma till jobb så hon kunde plocka mina stygn i pannan, kom tillbaka till skolan vilket gick ganska snabbt eftersom jag hade tre lektioner och en lunch att gå på! Nu har jag bara chillat, känner för att ta tag i mitt liv och göra något men orkar inte! Jag blir fruktansvärt deppig av detta vädert. Kram!

Collage


Todays: Jeans- Gina tricot, Hoodie- H&M, Halsduk- Stadium, Jeansväst/Jeansjacka- Italien, Only (tror jag), Duckieface- Ebba Fredrika Bengtsson, plåster- centrumkliniken.. oki, enough.

q/a

Question: hej! har lite frågor :)
varför vill du inte trivas med din framtida klass?
är det slut mellan dig och mattias?
VARFÖR HAR DU OPERERATS? :)

Answer
: Hejhej!
1
. Skrev aldrig att jag inte ville trivas med min klass utan att jag förmodligen inte kommer att göra det (om jag nu kommer in dvs), eftersom jag vet vilka som sökt samma linje som jag.  2. Ja tyvärr så är det så! Inga fler frågor om det tack. 3. Kallar inte det för operation men.. jag var tvungen att ta bort en leverfläck på mitt ena bröst och sen bad jag doktorn ta bort min leverfläck i pannan också eftersom jag inte gillar den alls, det var det!

Last day of freedom





Detta var på café annorlunda, jätte mysigt men blev dock lite besviken faktiskt. Och, dom lär älska mig för sista bilden.


Efter ett par km i uppförsbacke, upp för ett berg kommer man till denna utsikten.. Fastna inte hur fint det var på bilder!

Then they took you away- stole you out of my life



Fick gå upp supertidigt idag och var riktigt trött eftersom jag inte kom hem förrän vid ett inatt, men idag har jag haft en supermysig dag med familjen så det var värt det! Vårt mål var att köra ut till österlen och påvägen hann vi göra en del: Köra in om Bo Ohlsson, kolla vart ponnyakuten inspelas.....,stanna på café annorlunda (man betalar en summa sen får man ta hur mycket kakor man vill), gå upp för ett berg för fin utsikt, bli riktigt åksjuk och tillsist åka till farmor och farfar för middag.. Supermysigt!
Kom nyss hem så nu ska jag försöka fixa lite bilder ifrån mamma och redigera lite så kommer dom upp om en stund.. kommer även svar på tal.. för er som ville veta. Kram.

tre år sen jag lyssnade på denna för första gången



And any man who knows a thing knows, He knows not a damn, damn thing at all.


För där är miljontals saker man kan sakna



Direkt när man vaknade så var det dax för att städa, och herregud vad trött jag är nu! Har städat mitt rum, tv-rummet där uppe, toaletten, vardagsrummet och köket. Väntar på att min syster ska dammsuga klart där uppe så ska jag dammsuga här nere. Anledningen till allt detta städande är självklart för att mamma och pappa kommer hem idag! Har saknat dom mer än vad jag trodde faktiskt, världens finaste.

detta är underhållning för flera timmar


Glad påsk mina kära vänner!



Tyckte bilden passade bra eftersom jag liknar ett ägg på den! Dessutom vill jag ha tillbaka min färg, känner mig som ett lik nu. Nä, annars då? Gick inte upp från sängen förräns vid ett.. sinnessjukt trött! Om en halvtimme åker vi (jag,ida,abbe,mormor) hem till min moster och kusiner för att fira påsken där. Tror inte jag blir där hela kvällen, men jag ska också hitta ett sätt att komma ifrån landet! Äh, nuff said. Ha det bra, kramis.

Och Lina? Vad tror du om mig, vavava? Självklart har jag inte glömt våra sommarplaner!

Nyinköpt: Supersöta vardagliga skor inför sommaren.




Don't worry, be happy...



Inte för att vara en person som klagar hela tiden, men detta gjorde fan mer ont än vad jag hade förväntat mig. 20 inåtstygn känns, 5 vanliga stygn känns inte - och jag som trodde helt tvärtom. Men så fel man kan ha då. Klagar ju inte ens.........

'

För 5 år sedan...
Skulle jag fylla elva år gammal, jag hade fått en lillebror och vi skulle flytta in till stan en stund tills vi hittade ett större hus som vi kunde flytta in till. Min fjortis-period började komma då också, (inget jag är stolt över).

För 3 år sedan...
Åkte jag till Italien under sommaren och jag tror det var detta året vi även flyttade in till det stora huset vi hade köpt också, vilket jag inte gillade alls.

För 1 år sedan...

var allting likadant som nu fast samtidigt verkligen inte. För ett år sen trodde jag att jag kunde så himla mycket och att jag var så himla mogen, FEL EBBA. För ett år sen var jag brunett också.



För 3 månader sedan...
Startade jag ett fantastiskt år med två av mina favoritbrudar Sara och Lina i Vellinge med en massa annat trevligt folk. Jag var hur lycklig som helst kommer jag ihåg, hade inga bekymmer alls om någonting.

Igår...
Köpte jag min syster och moster present till min mor som fyller år idag, efter en del shopping fikade jag och min moster (bäst är hon!). Och efter det åkte jag och opererades! Resten av dagen gnällde jag, drogade alvedon, smsade och drack monster,åt chips och kolla film under hela natten med min syster.

Imorgon...
är det påskafton, så vi (vi nu mera är jag,syster,bror,mormor) åka hem till min moster för att fira påsk där.. Vill träffa sara också så får se om vi träffas imorgon eller idag. Hon måste hjälpa mig att duscha också..like a retard, i know haha.

Om ett år...
då är det inte länge till jag går ut ettan, förhoppningsvis trivs jag med min linje, förhoppningsvis trivs jag inte med klassen men jag är inte där för dom så.. who the hell cares? .. Mer vet jag inte ett år framåt. Hoppas jag är lycklig.

Men innan dess...
Har jag nu ca. en månad kvar med min underbara klass, även om jag inte kommer sakna klassen ett skit (sorry guys) men jag hatar den jävla skolan, så enda anledningen för mig att komma tillbaka är för att hälsa på Björn. Sen har jag ju ett sommarlov framför mig, åh vad jag ska njuta. Mitt sommarlov börjar ju lite tidigare än alla andras. Sen ska jag träffa Erika som jag saknar så himla mycket att det är sjukt. Jag hoppas jag inte gör mig själv besviken under detta året.

Det är hon som har gjort mig till den jag är idag





För idag är det min mammas dag, fyrtio år gammal. Och nej, detta är inte en av alla dom texterna som handlar om hur mycket jag älskar min mamma, för det vet hon redan. Ville mest bara säga att hon är mer än en mamma för mig, hon är som en bästavän, som en syster.. Så fort jag mår dåligt kan mamma lösningarna till hur jag ska ta väga. Min mamma är mitt allt.

Make love to each other, not war.


Dax för att bli "opererad", snacka om nervös tjej


never without you



Can I take you, take you with me?



En bild på mig och mormor när jag bodde hos henne sommaren 2010. Nu är det dax för min mormor att bo här ett par dagar, eftersom mina föräldrar åka iväg och fira att dom blir 40 år gamla. Så idag vaknade jag av att mormor kom hit, senare ringde min moster så snart hämtar hon och min kusin upp mig och ida (syster) så ska vi göra lite ärende. Efter det åker jag direkt till doktorn, so-fucking-nervous.

Fröken Bengtsson

Hello babes! Har sovit hos sara för fjärde natten i rad, I'm lovin' it. Ska om en stund dralla mig hemåt och bara chilla, ikväll ska jag träffa mina efterlängtade pojkar som jag inte spenderat tid med på evigheter.. vårt crew blir förenat åter igen! Anton snackade något om att hämta upp mig på moppen så vi drar till Tobbe för att grilla, låter supermysigt enligt mig. Ha det bra, kram.

för vi behövde detta lovet mer än något annat


I will never stop loving you, babyboo


Tuesday



Tjena babes! Mitt psykiska Ebba kollapsade förra veckan, därav zero bloggning. Men påsklovet kom precis i tid för mig så jag har återhämtat mig ganska bra tycker jag. Även om jag utnyttjar alla mina lediga timmar åt att bara ta det lugnt så är jag snart finemang igen! Strax kommer pappa hem med en kinabox till moi och sen drar jag till Sara för att stanna där över natten. xx