Rhodos stad


Vi åkte taxi in till Rhodos stad och gick runt i old town..påväg in!

Abbe var helt galen när han såg alla riddare! Han trodde att alla människor som gick förbi var riddarnas fiender.... (plus, man får inte ta på riddarens snopp, kolla själv. En stoppskylt och allt!)


shopping och a lot of people.

Min pappa skulle såklart ha den största ölen man kunde hitta!

På restaurangen där en lunch för 5 personer blev 650 spänn! så jävla dyrt.

helt plötsligt var min bror borta och då hittar vi han under bordet där han sitter och matar en vildhund, sötaste någonsin! Såg nästan exakt likadan ut som milton.

if i could change your mind


ikväll saknar jag dig...och jag vet inte varför men, då är denna låten den enda jag kan lyssna på! kanske för den stämmer in så bra, vad vet jag.

sänker volymen och låter alla sjunga medSka dra och hämta Abbe nu på dagis, sen ska vi på vårfest..köpa lotto och handla teckningar han ritat. Kul va?
Mamma jobbar till halv sju, hoppas fan på att hon kommer hem med en kebab till mig då som hon sa!! Sen väntar läxa på mig så fint! Hörs ikväll, amigos. (heter det så?)

Fikar med mig själv på studsemattan. Härligt väder!


i think it means i love youJust nu:
sitter nyduschad och allt där emellan! Är hemma själv,min syster tränar och dom andra är ute för en powerwalk..själv ska jag sätta på en film och fylla min mage med godis. fint ska det va.

ni är guld

Ni läsare gömmer er så mycket bakom datorn.. jag vill se kommentarer!
Känns lite meningslöst att skriva och lägga in bilder till mig själv, och eftersom jag inte kan se statistiken hade det varit lite roligt med ett livstecken av er!

fight for this love
För 10 dagar sen var jag där, i en solstol eller nere vid havet..eller större sannolikhet..åt pizza/pommes/tzatsiki/glass. Jag saknar det redan.

svar på tal

Fråga: Var fotades ni? Vill också ta bilder vid såna blommor! Vilken kamera använder du? Några tillbehör? Jättefina bilder! KRAM
Svar: Vi gick ut på en åker utanför mig och fotade där, när vi fotade oss tillsammans så använde vi av oss ett stativ. Vi använde Hannas kamera och bytade objektiv då och då så undrar du mer om det får du fråga henne på hennes blogg: http://www.hannajosefinlarsson.blogg.se . Kramis.


Fråga: Kan du inte förklara om din närmaste släkt och familj?de hade varit kul! för man förstår inte direkt när du skriver "och respektive" heller :P
Svar: det kan jag väl göra då.. Min familj består av fem personer och en hund hihi. Jag har då mina föräldrar Fredrik och Ulrika, som är gifta. Sen har jag två syskon, min syster Ida som är 17 år och min lillebror Abbe som ska bli 6 år. Och min vovve Milton som blir 2 år om en vecka! Alla i vår familj är olika, jag tror vi alla är stämplade för något. Min syster för den duktiga jag den bortskämda och min bror för den respektlösa haha.typ.

På mammas sida
har jag min mormor som jag älskar! Men jag har ingen morfar eftersom han gick bort för några år sedan! Min mamma har en storasyster  Monika, Monna kallas hon för. Och det är då min moster, hon har fyra barn som är mina kusiner. Och hon är gift med Jörgen. Mina kusiner på mammas sida:
Malin som bor i U.S.A, hon är uppväxt här såklart men sen flyttade hon dit för att gå i skolan sen träffade hon Alejandro (Allehanda kallar man han för här i Sweden haha!) och sen dess har hon bott kvar där.
Mattias som nyss blivit pappa för andra gången, han har alltså två barn som heter Lykke och Viggo. Världens sötaste ungar!Sen har han då en sambo som heter Emma.
My som bor här i Trelleborg, hon har nästan precis blivit sambo med hennes pojkvän då! Och nyss fyllt 23 år.
Julia, hon är ett år yngre än mig! Vi träffas kanske inte så ofta utan det är bara på släktkalas och sånt, men hon är så jävla störd. Bilden: Mattias, Allehanda, My, Malin och Julia.


På pappas sida har jag min farmor och farfar, finns inga som är bättre än dom! Min pappa har två brödrar som är yngre än honom. Först Henrik sen Johannes, som då är mina farbrödrar.
Henrik jobbar som kock, har två "små" barn som är mina kusiner Elias och Venla (min syster är gudmor till Elias och jag till Venla!) och är sambo med Lotta!
Johannes jobbar som polis och är gift med Lizette. Jag och Lizette var även extra duktiga som gick på Yoga& styrkepass när vi var nere i Rhodos.
Bilden: Hade inte bilder på alla så det fick bli dom jag hade på: Venla, Elias, Johannes och Lizette.


loving you isn't the hardest part..


..knowing i once had you, breaks my heart.

Grekisk aftonEftersom det var farmor och farfar som bjöd oss på denna resan när dom fyllde 60 år så fick dom en gemensam present av oss (min pappa,hans brödrar som då är mina farbrödrar och respektiva) och då gav vi dom en grekisk afton på hotellet! Det såg ut lite såhär som på bilderna. God mat, underhållning och dans.

För 5 år sedan...
Var det inte långt kvar tills jag skulle bli 10 år, jag hade nästan precis fått en lillebror och jag har inte så mycket minnen ifrån den tiden. Jag var lycklig!

För 3 år sedan...
Bodde jag i en lägenhet med min familj, och vi hade precis varit i Stockholm tillsammans, där gifte mina föräldrar sig i hemlighet. Jag skulle börja på högstadiet efter denna sommaren och jag kände mig så jävla vuxen.

För 1 år sedan...

var jag inte lika lycklig som jag är nu, livet var som en berg och dalbana då.. vissa dagar mådde jag jävligt bra medans folk tryckte ner mig som fan andra dagar!

För 3 månader sedan...
var det slutet av februari, eller första mars eftersom februari bara har 28 dagar? ingen aning. Jag hade iaf precis avslutat mitt absolut bästa förhållande och jag var ganska krossad,splittrad och mådde kasst. Det enda bra den månaden var att min bihåleinflammation gick bort som jag hade levt med sen december månad!

Igår...
spenderade jag med Hanna, vi hade det allmänt mysigt..mest mot kvällen då vi skrattade tills vi grät och nästan lyfte taket!

Imorgon...
ser jag verkligen inte fram emot eftersom det är måndag! behöver inte säga mer än så.

Om ett år...
är det bara några veckor tills jag blir frisläppt ifrån fängelset, Vannhög. Jag går alltså ut nian,  har en sommar att se fram emot innan jag börjar en helt ny skola med helt nya människor och förhoppningsvis helt rätt linje!

Men innan dess...
Blir jag hela 15 år då jag ska leva så jävla enkelt denna sommaren, leva för dagen och inte låta några problem stå i vägen! Göra misstag, och lära mig av det. Men jag ska även åka till mitt hemland, Italien.

du är det bästa jag har
Hej älskling, jag börjar med att säga tack för du är mitt ljus över dagen du är mitt lugn varje natt. Du är min livsglädje du är min medicin, du är min och jag är din..du är hela mitt jävla liv! Du är en ängel, ena halvan av min kropp och du är den bästavännen jag någonsin kunnat fått. Du är min styrka att överleva, du ger mig inre kraft.
Jag är jävligt glad för du är tryggheten jag bär på, att jag aldrig kommer lämna dig det är någonting jag kan svära på. Man ska aldrig säga aldrig men jag kommer stanna med dig och om du skulle falla så lovar jag att jag bär dig.
Utan dig bredvid mig älskling så tappar jag balans.

kan inte tänka jag står bara här och ler


Hade lite för tråkigt för en stund sen! Idag händer inte så mycket, vi ska äta grillat senare..tredje dagen i rad! haha..fint ska det va. Får se ikväll om jag drar ut, är inte helt säker på om jag orkar.
Nu ska jag bara fortsätta att lyssna på Veronica Maggio's nya skiva, grym är den! Tröttnar aldrig.

'

Sitter hos mormor för att fira lite morsdag, saknar att vara här. Under mer än halva mitt sommarlov förra året så sov jag här, kärlek till mormors crib!

without you, I have nothing to live for.(jag vet att ni inte tröttnat på våra ansikten än här i bloggen, så därför får ni två bilder till på oss!)

love is just overrated


Har nyss varit ute och fotat med Hanna, fler bilder kommer sen när jag har redigerat dom hade inte lust till det nu. Vi ska dra ner till stan och handla mjukglass sen får vi se vad som händer. Puss

there's a million ways to say i love you.Sitter som sagt hos Hanna nu, vi gick ut en runda innan och efter det blev vi helt döda så nu ska vi snart sova..eller typ, efter detta inlägget hehe! Vi har redan planer för imorgon så vi ses då väl, puss.

du är tryggheten jag bär på


Bild ifrån flygplatsen när vi skulle till London, saknar det faktiskt nu när man kollar igenom alla bilder! Meen back to reality, sover hos Hanna inatt. Ska dra dit där om en stund sen vet jag inte vad vi hittar på! Puss

adele <3"When I lay with you I could stay there, close my eyes feel you here forever. You and me together, nothing is better"


i set fire to the rain


Nu jävlar får jag göra mig till en raket, vaknade en halvtimme senare än vad jag brukar göra..så när jag satt och åt vid tiden då jag brukar vara i skolan kom jag på mitt feta so arbete, det låg här på datan och jag har glömt be pappa trycka ut dom till mig!! åh, fick panik. Men nu börjar jag om en kvart/tio minuter och jag måste borsta tänderna, m.m.. vi hörs kanske ikväll annars så får ni ha en riktigt skön fredag. xoxo

*

" It's funny how day by day nothing changes but when you look back everything is different.." A BIG WORD!

Ni är mitt alltImorgon har jag två prov och tre inlämningar...kan ni se er framför mig vad jag har gjort hela dagen? Tänkte det med.

i break the rules so i don't care

Fråga:
du har ju alltid haft problem med att acceptera dina lår..har du innan haft ätstörningar eller något liknande med din kropp?
Svar: Det har faktiskt inte alltid varit så att jag har hatat mina lår men jag har absolut inte haft några ätstörningar eller liknande innan. Men.. jag har varit väldigt väldigt smal! Under sommaren till sexan vägde jag 29-30 kg. Jag skämdes för att jag vägde så lite, vägde mig varje dag och åt som en gris för att gå upp men ingenting hände.. Tills i mitten av sexan då jag började träna riktigt mycket fotboll och jag byggde muskler. Jag gick upp 10 kg och sen har jag bara byggt på och byggt på muskler sen dess (nu kan vi ju disskutera fett och muskler!). Nu har jag ju feta lår eftersom det faktiskt är muskler (ja..en del av det!), sen finns det andra anledningar om mina lår som jag inte tar upp här men det kan ju kvitta! Så som sagt, nej..jag har aldrig haft någon ätstörning.. i love food! Men jag har haft mina moments då jag har varit smal som en pinne och då folk faktiskt trodde att jag hade ätstörningar. I hope you've got your answer!

home is wherever i'm with you.


dog lite smått.

jag behöver mer fastän du förstör mig helt


Detta är nog den bästa medicinen någonsin!!! Sitter här och äter för mig själv och pluggar på lite olika saker.
Och den jävla mässan, där fanns ingenting verkligen ingenting som intresserade mig...nu har jag sån jävla ångest. jag är orolig också dessutom. TACK SÖDERSLÄTTSGYMNASIET!

i don't want any fucking excusesNu måste jag ta på mig och äta (även om jag har mer än en timme på mig!) sen cyklar jag ner till parken och lyssnar på gymnasiemässa..helt onödigt och i förtid,tycker jag. Oroar ju förfan bara mig ännu mer, räcker det inte att höra tjatet i skolan om att det börjar närma sig nian och vi ska välja då?typ såhär..varje dag!

Grekland.Rhodos.Ixia.

Min kusin Elias och farmor.

Min andra kusin, Venla. Gull!

Min syster steker, alltså inte jag..utan min syster (joanna..haha!)


Jag och bästa farfar! (var jätte svullen i ansiktet!)

Tror inte jag behöver kommentera denna ens..det räcker med att glo på henne!

Fortsättning följer! spännande va?..

*

hujedamaj, har aldrig varit med om någon värre menssmärtor.. skulle egentligen haft den när jag tog konfirmationen och i rhodos men sköt upp den med tabletter, mamma påstod att jag skulle ha "lite mer ont" eftersom jag väntat i en vecka mer.. jag skakar, svettas, mår så jävla illa och jag har 100 knivar i magen!! Ligger här och gråter för mig själv så ont jag har.. Så jävla irriterad är jag. Hejdå.

i'm free


Dagen i skolan var toppen, för en gångs skull! Hade 90 minuters sovmorgon och slutade en timme tidigare, imorgon börjar vi också senare eftersom vi ska på gymnasiemässa sen är det tillbaka till skolan för två lektioner. Jag klagar inte! Något jag klagar på är mina jävla menssmärtor, så jävla deppigt. Har legat i min säng sen jag kom hem ifrån skolan. Borde egentligen träna på no, matte, hk och so prov.. sen borde jag göra klart mitt so arbete och svenskarbete, snart..väldigt snart!

our love is like a sunrise without sunset


Detta var nog en av dom finaste kvällarna på Rhodos, tycker inte det är något speciellt när man ser över åkern utanför oss när solen lyser oranget..men att se den gå ner, hela vägen, på bara några minuter. Jäklar vad fint det var!

i wanna be honest


Innan min konfirmation, ja jävlar vad taggad jag var!! hah.

Mitt alarm går igång när som helst, ja jag har alarm till när jag ska gå ifrån datan..glömmer bort tiden annars (nej, jag har inte blivit senil.än!) Ska nog börja med att gå ner och äta, är riktigt hungrig, men då förstör jag min morgonrutin ju.. fast nej, mat går först! Börjar som sagt tio idag..fint ska det va.

when it's all said and done

Postat av: johanna, http://jjohannacnilsson.blogg.se/
älskar din blogg ebba! :D
svar: Tack snäckan, din är grymt bra din med!!

Postat av: joanna, http://jofsweden.blogg.se/
jag kanske är dum som frågar men vem av dom är du? haha..
svar: haha joanna :( så lika är vi ju faktiskt inte..jag protesterar! Men sen var där ju faktiskt en i Rhodos som trodde jag och Ida var tvillingar, och att farmor var min mamma...

i gotta do me first


Sitter här nyduschad, ska sätta på en film och sen sova.
Vi har sovmorgon och börjar inte förräns tio imorgon, fint ska det va! Vi hörs puss.

i really wanna be with you baby


T.Mills- now it's your turn.

T.Mills- purr like a cat.

T.Mills- "she got a.." making of.

T.Mills- Me first.

Damn you Erika! Kan inte lyssna på honom, var har han gömt sig ifrån mig? Han är ju legend! typ.
Gillar mest "me first", grym grymare GRYMAST.

from the bottom of my heartSkitfula och slitna alla tre men skit i det!

Nu kanske ni förstår varför jag är så störd också. Bra. Då har vi det avklarat.

Det första min syster gjorde, provade toaletten! Kunde varit jag..

Du är så ful, <3 känn ironin flyga högt över molnen.

Okej, detta var påväg till Rhodos. Sen kommer ni få se.. solnedgångar, grekisk afton, Rhodos stad och blandat därifrån.

reach for the stars


Har precis varit och hämtat min data nu, den är som ny!! Love.
Ska iaf sitta ett x antal timmar och redigera bilder nu så dem kan komma ut på bloggen.
(denna bilden är tagen när vi vänta på flyget, till Rhodos. Lyckliga som få!)

love

Två goda nyheter. Jag är hemma hel. Ebba kommer hem idag!! Eller inatt. Hon har inte hört av sig än,men jag tror hon kommer hem imorron. saknar henne såhäääääääääääääääär mycket om inte mer!!

vår ljuva stämma i kyrkanm ni skulle bara hört oss!!


JAAAG SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKNA EBBA!
Vill att hon ska komma hem nu! När hon är hemma ska jag spring hem till henne och brotta ner henne och aldrig släppa henne. Sägs som att det kommer bli en lätt match!
Nu ska jag dra på läger med gymnastiken. Ebbas bloggläsare får ha det så bra medans jag tränar röven av mig och saknar Ebba. Pussar på er

Hanna

I can't live if living is without youVoíla! Här har ni några små godingar! Jag är så död.. Bilderna är blandade från -07, -08 och -09. Därför ser vi ut som vi gör också. Imorgon (om jag pallar) kommer det nyare bilder, från typ i slutet av -09 och -10. Måste även kommentera att bilden i vänstra hörnet längst upp är från första gången jag var nere i Trelleborg. Vilket är seriöst den fulaste bilden på oss två någonsin. Och vi har ändå känt varandra sen typ 2005 (!!) så vi har ju lite bilder på lager liksom haha. Vi bjuder på våran sexighet, over and out.

Erika

live on Rhodos (laugh out loud)

Heeeeej babes! Nu ar det varken Hanna eller Erika som skriver utan Ebba, happyface. Lyckades haffa en data for en stund sa here i'm. Har det sa jakla skont, superfint vader och detta ar toppen,great,awesome...unbeliveable. Vill inte hem men samtidigt grater jag av langtan till Hanna. Btw, pressa som fan dag 1..somna saklart i solen sa nu har mina pattar blivit tva kraftor istallet. Fint ska det va!
Vet inte om ni hor mer av mig forran jag ar hemma, vi far se. Nu ska jag ga ner till dom andra som sitter och har disco. (dom spela i will be popular har? man bara...kill me slowly!)
Massa pussar och kramar, vi hors.

Just tell the world the truth

Ebba har väl det bra nu, precis kommit hem fån en solig dag nere på Rhodos. Fast jag hade ju lätt hoppat ner i hennes handbagage om jag hade varit Nils Karlsson Pyssling. Men sanningen är att det är jag inte.
Saknar Ebba, skolan känna helt tom utan henne, men jag kommer väl överleva.
(Tycker att det är lite roligt att både jag och Erika bloggar på Ebbas blogg)

Hanna

″Afrika ligger väl i USA?″Eftersom jag fått strikta regler angående bildpublicering (haha) så har jag tyvärr inga bilder jag kan visa för er på den här datorn, men ska sätta mig och kolla igenom min externa hårddisk så ska jag se om jag kan leta upp några godingar åt er. Om jag nu hittar några har typ 30.000 bilder på den skiten haha.

Räkna precis ut att jag inte träffat Ebba sen i november, NOVEMBER!!!! INTE OKEJ NÅGONSTANS!!!! Så när du läser det här Ebba, förbered dig på att jag kommer bostätta mig hos dig i sommar. Du har ingen talan. Om jag så behöver cykla till Trelleborg. 50 mil? Lätt som en plätt...

Erika

I miss u when you're gone


Ebba åkte för några timmar sen, hon har inte haft tid att blogga innan hon åkte för hon träffade lilla mig. Gud, detta är ett helvete, saknar min Ebba. Amen
Vi är ju kristna nu och vi har tagit ett steg närmare in i vuxenlivet. Vi klarade det, men nu saknar vi det. Man längta efter en dag och nu är den borta. Men presenterna var det bästa!
Under denna vecka utan Ebba kommer jag göra lite inlägg då och då och det kommer handla om:
Hur mycket jag saknar Ebba
Kanske några bilder från konfirmationen
Någon text om Ebba och om hur myckt hon betyder för mig
Och allmän uppdatering.
Pussar till Ebbas läsare, love from Hanna

I love you, I love you, I love you, I love you


(gammal bild från i somras, fick ta en från Ebbas arkiv då min dator med alla bilder är hackad).

Tjaaaaaaaaaaa! Erika här. Ebba befinner sig antingen fortfarande på planet på g till Rhodos eller så är hon redan där. Hon bad mig slänga in lite inlägg under veckan då och då så inte bloggen skulle bli helt tom, så.. vad vill ni veta om Ebba? Bilder ni aldrig sett, hennes rätta jag, hennes besattheter, hennes speciella cpryck? I can go on forever... Även om hon är den mest sjuka personen jag någonsin träffat (skämtar inte!!) Så skulle jag aldrig byta bort henne mot någonting. BÄSTA MONGOT NÅGONSIN!!

webb är fantamaj en redig underhållning


jag är jävligt taggad till imorgon, bara så att ni vet. Eller så bevisar bilderna att jag borde gå och lägga mig.. Godnatt! Måste upp mega tidigt imorgon.

jag är hel igen..


.. min data har kommit tillbaka!! (på bilden ser jag helt big mama ut eftersom han sitter bakom mig och gömmer sig!) Nu: Ska äta något sen ska jag nog prova klänning osv tills imorn! Vi hörs.

a summerday in july

Drog som sagt och solade solarium med min syster efter skolan. Nu har jag precis ätit mat ifrån harmony. Ska hjälpa mamma här nere och städa det sista inför imorgon, påtal om imorgon..då tar jag konfirmationen. Vet inte om jag hinner blogga då under kvällen eftersom hampus ska sova här! Får se om jag hinner innan jag åker iväg till flygplatsen på söndag. xoxo.


fjortistjej_96


Vad i helvete tänkte jag på när jag hade vitt runt ögonen? Liknar ju kattgrus!!
Det värsta är att detta är en bild som är rätt okej, dom andra är för pinsamma för att vissa...

question/answer

Fick en fråga om hur länge jag skulle vara borta på semester.. Jag ska vara i Rhodos i en vecka! och det var som min syster sa, "har du packat för en månad eller?" .. men, jag får ångest om jag tar med för lite kläder för då har jag inget att välja mellan hehe.


bring you back to life


En sjukt bra låt enligt mig, gillar den starkt! Mest om man har basen på maxat.

3 bikinin,2 bhar,11 trosor,ett par mjukis,...

imag0757 (MMS)

3 bikinin,2 bhar,11 trosor,ett par mjukis, 7 koftor/skjortor, 5 klänningar, en jumpsuit,7 shorts/kjolar/cykelbyxor och 10 linnen/tröjor. Nu är alla kläder packade!!


never mind i'll find someone like you


Måndag- lång dag i skolan, solarium. Tisdag- Museum, konfirmation, plugga. Onsdag- Skola, konfirmation, plugga.. detta är vad jag har matat av under veckan nu är det bara.. torsdag- skola, börja packa smått, plugga. Fredag: Skola, fika och solarium med syster.. som gäller! Sen ska jag hinna träffa min älskling också.
Skriver detta mest för att jag ska komma ihåg det själv haha.

kan inte bli lyckligare.

JAG LÄNGTAR GAAAALET MYCKET, TAR KONFIRMATIONEN PÅ LÖRDAG OCH ÅKER TILL RHODOS PÅ SÖNDAG!!!!!
NU FAN ÄR DET NÄRA ALLTSÅ.


i fucking love youDu är en variant av mig, bäst! Varsegod Abbe.

we can make it if we try


Såhär blev då mitt hår. Blev som sagt supernöjd!! Ser faktiskt naturligt ut så jag klagar absolut inte.
Skriver fortfarande på stenåldersdatorn.. min är på lagning och är förmodligen inte hemma förrän efter Rhodos!
Lucky me. Livet rullar på och jag känner mig allmänt stressad, trodde inte jag kunde bli mer än vad jag var innan idag, tills jag fick all läxa jag ska göra under semestern...kul!
Förprg. lite inlägg för man vet aldrig när jag har tillgång till datan igen, hoppas ni har förståelse för min urusla bloggning


dont know what to say or do

vet inte om jag ska ta en bloggpaus eller hur jag gör.. min data är fortfarande ur funktion så nu skriver jag på en 5 år gammal laptop utan tangenten d och som är segare än en snigel.
Är så jäkla stressad nu, finns sååå mycket som ska göras. Städa, packa och tvätta allt till Rhodos, fixa inför konfirmationen, sola solarium, gå på två träningar med konfan, åka och handla,ett noprov och en tyskläxa och så hade jag kunnat hålla på i en evighet!
"hemlisen" var att jag färgat mitt hår blondt, och jag blev så jäkla nöjd! Så nu vet ni det med... bilder kommer när dom kommer. och vi, ses när vi ses.

min data har av något slag bestämt sig för...

min data har av något slag bestämt sig för att sluta fungera! därav...no update. får ringa till någon snubbe som vet vad felet är, men har andra planer för idag så det får vänta!! ja fyfan vad man längtat, har väntat på denna dagen i mer än en månad nu. Puss,


'


nagellack är rätt bra ändå när man inte har några färgpennor..

-

sometimes i'm afraid to be happy, because everytime i'm happy something goes wrong,
and it hurts me.

save the world tonight


Helgens planer...

Fredag:
Skola, Utvecklingssamtal sen följer *** med mig hem så umgås vi hela dagen/kvällen.
Lördag: "hemlis", sen måste jag förmodligen städa (ja på en lördag!) till konfirmationen eftersom jag har fullt upp hela veckan.. träffar kanske Hanna på kvällen om jag hinner.
Söndag: Bygga naglarna sen hem och städa, börja göra vid/planera inför Rhodos vad som ska tvättas osv, No-läxa på kvällen.

fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå


Veronica Maggio- snälla bli min
Så himla fin låt,text osv osv osv. Jag är kär i låten!

be yourself and quit trying to be everyone elseälskling


Mamma hämtade mig efter skolan så åkte vi till stan, skulle hitta en konfirmationklänning. Jag hittade ingen klänning, men dock lite annat! När jag kom hem provade jag klänningen min syster hade på sin konfirmation och den blir det att jag har. Har varken tid eller ork till att åka in till Malmö och leta! Denna blir hur bra som helst.

har precis provat min konfirmationsklännin...

har precis provat min konfirmationsklänning som jag gjorde klart på slöjden. ALDRIG att jag kommer bära den...fan vad besviken jag är på mig själv nu!!!!! arh.vill gråta.


take me away


Haha, alltså detta är en av alla anledningar till att jag älskar denna filmen. Hon är så jävla skön.
Grymt vacker också för den delen!

today i don't feel like doing anything

Här är fullt hus för att fira pappa! Farmor och farfar kom för en stund sen, och nu precis kom min moster och överraskade. Vi ska äta vilken sekund som helst, spaghetti och köttfärsås med vitlöksbröd..fint ska det va! Haha.

jag vill vara liten igen

Kommer ni ihåg när höjden av skräck var ett litet skrapsår på knäet och höjden av lycka var när man fick sin första cykel. Och alla höjder där emellan.. som när man fick små kärleksbrev i sin låda på dagis, när man var ihop med en kille i smyg och han själv inte visste om det, när man trodde man var så vuxen för att man hade ett par klackaskor i plast och hade man bråkat med en kompis så handlade det oftast om att vi hade tagit varandras leksak. När man såg en tonåring gå förbi såg man upp till den personen så mycket, hon/han va så cool.. och nu, är man där själv. Tonåring!
Nu är höjden av skräck att förlora någon man älskar så djupt, höjden av lycka uppstår när man blir älskad av någon.. och höjderna emellan allt är när man får bra resultat på ett prov, försöka göra sig accepterad, att klä sig som man själv vill är totallt förbjudet i andras ögon och bråkar man med en kompis handlar det oftast om killar!
När jag ser på dom små som jag en gång var vill man inte vara så stor som dom vill, nej..man vill för bara en dag.. uppleva dom höjderna..bara för en dag!

Freddan min


Idag fyller min pappa år, kan verkligen inte önska mig någon bättre pappa än vad jag har!
Även om man kan bli jävligt förbannad och besviken på honom ibland så finns det ingen annan som man kan jävlas med lika mycket och reta sig så jävla mycket på som han. Men trots allt så är jag glad att jag har min pappa. Sen är han ganska rolig ibland också..men bara ibland.
Så grattis pappsie, 39 år! (jag vet att du älskar mig för att jag alltid påpekar att du börjar få grått stubb!)

längtad_tjej_96

Vad händer världen? Vaknade för en timme sen, måndagar tar alltid kål på mig..sov i cirkus 3-4 h. Skönt!
Annars, just nu sitter jag och myser med familjen och vi sitter och diskuterar om min konfirmation...det börjar närma sig med stormsteg!!

första maj


Har inte varit hemma på hela dagen, men när jag kom hem tog jag iaf ett varmt bad och nu blir det att äta grillat (regnet stoppar inte oss!). Ikväll händer det förmodligen inte så mycket, är så utmattad!
Vill även tacka alla för igårkväll, fast jag och hanna stack rätt tidigt eftersom vi frös så in i helvete.

this wasn't in the plan..