Vill vara liten igen, va så cool då med mina rastaflätor.


Svar på frågor från bloggen:

1.Vad gjorde du i USA? Hälsa på nån?
- Jag åkte med min syster, Ida och min kusin, Malin. Malin har bott där i 9 år och flyttade tillbaka förra sommaren, denna sommaren skulle hon dit för att hälsa på och då tog min syster och jag tillfälligt till att följa med. Vi hälsade inte på någon förutom Malins vänner/ fd jobb osv.

2.Var det precis som på film?
- Det var som att hoppa in i en scen ur en film, åh ni anar inte! Får ni tillfälla till att åka dit så gör det!! Och upptäck inte bara turist versionen. Upptäcker ni mer än det så lär ni känna igen er väldigt mycket mer i filmer. Påtal om film och New york så har jag gjort ett litet videoklipp om vår resa på ca. 2 minuter, kanske lägger upp den.

3.Vad ska du gå för linje?
- Jag går samhälle med inriktning beteende (vilket man inte börjar med förrän i tvåan) linjen här i Trelleborg på Söderslättsgymnasiet och trivs super bra!

4.Hur känndes det att sluta nian?
- Det kändes både bra och dåligt, det var självklart väldigt tråkigt att lämna sin klass och lämna framför allt, min bästa mentor Björn. Men samtidigt kände jag mig klar på högstadiet, jag ville prova nytt, jag ville börja satsa på min framtid. Nu ångrar jag lite att jag inte njöt av högstadiet-tiden.
 
5.vad fick du hem för shopping, kan du fota och visa?
- Jag fick hem en hel del!! Kan kanske visa någon gång, jag får se.
 
6.Träffade du någon påg i Usa? :D
- Haha nej tyvärr gjorde jag ju inte det, men kollade en hel del gjorde jag!!

7.Var det "staden som aldrig sover"?
- Vi bodde ju inte i New York utan i connecticut, vi tog alltså tåget in. Men när vi skulle till Washington DC tog vi bussen ifrån NY runt 01:00-02:00 vilket resulterade att vi gick runt i NY en hel kväll, och jag kan garanterat säga att det var staden som aldrig sov.

8.Kom du in på din linje?
- Ja jag kom in på mitt förstaval!

9.Var det inte tråkigt att missa den sista veckan i nian?
- Jo självklart var det väldigt tråkigt att missa sista veckan, man såg bilder läggas upp på spex-dagen, lagdagen, lärarmiddagen och avslutningsdagen medans jag satt på andra sidan jordklotet. Men detta var once in a lifetime chance, ingen tvekan på att jag skulle ta denna chansen!

10.tränar du ofta?
- Alltså skratta åt mig nu snälla!!! Men den enda träningen jag får är när jag är ute och går/powerwalkar vilket är några gånger i veckan, om ens det. Och trapporna i skolan..

11.är du nöjd med din kropp?
- Jag är aldrig nöjd, främst inte med min kropp.. Men jag är inte den som klagar på mig själv eller mår dåligt över det. Sålänge jag inte är t.ex överviktig så accepterar jag att jag ser ut såhär.

12.hur lång är du?
- Här får ni också lov att skratta.. 1.58,5 .. den 5:an är väldigt viktig!!!

13.favoritfilm?
- Gud, det kan jag inte svara på.. Film ser jag väldigt mycket på så att svara rakt ut på vilken min favorit är kan jag inte. Gillar dock alla Nicholas Sparks filmer.

14.vad gillade du mest med usa? resp misnt?
- Får jag vara tråkig här och säga att jag gillade allt? .. Förutom att dom verkligen inte snålar med smör och fett när det gäller maten. Och Malin som kunde gå flera mil utan att bli trött.
 
15.Var detta din allra första utlandssemester utan dina föräldrar?
- Nej, självklart har jag ju varit t.ex i Danmark själv utan mina föräldrar, men jag har även varit i Spanien (Mallorca) med farmor,farfar och min syster. Det var även där jag träffade Erika. Alla ni som har läst min blogg länge vet vem den pangbruden är!
 

And now all your love is wasted.

 
Förlåt för alla Photobooth bilder, men den enda gången jag har tid till att blogga är under våra håltimmar här i skolan, vilket vi har nu! Jag har blivit jätte förkyld vilket inte är super kul.. Men har inte en jätte jobbig skolgång denna veckan så det ska väl funka! Har inte mer att säga, på bilden ser ni lite hur jag är klädd idag också, plus poäng till moi. Ha det bra, kramisar.

Tummen upp

 
Hola Amigos! Sitter i skolan, vi fick sluta runt halv tolv.. väldigt kul för mig som ska ha spanska från 15:00 till 17:00. Så får väl sitta här i biblioteket och leka duktig, har ju en del att plugga in när man går samhälle. Men hade ju inte klagat att få starta igång spanskan nu och sedan få åka hem. Nej, tillbaka till att.. ja.. dricka coca. XOXO
 

Min sommar 2012

Som ni vet åkte jag till USA den 6 juni med min syster och kusin vilket var helt oförglömligt.
Dagen efter att jag kom hem från USA firades midsommar med mina fina vänner.
Vet inte riktigt när men någongång i slutet av juni kom bästa Alex ner och hälsade på (han i röd keps)
Jordgubbar i trädgården uppskattades väldigt mycket denna sommaren.
Åkte till Ven med hela familjen, har inte haft så roligt med min familj på väldigt väldigt länge.
Någon gång i juli hälsade jag på i Sjöbo hos dessa filurerna, sedan följde dom med mig hem till Trelleborg.
En vecka efter att filurerna stuckit så tog jag tåget upp till min bäääästis, levde lyckligt ett par dagar.
Badade en del när väl sommaren visade sig, bl.a på Dalby Stenbrott.
På Idas födelsedag den 30 juli åkte vi över till Danmark för att fira den, gick på tivolit osv. Super kul!!
Gick på kräftskiva och minglade runt haha.
Självklart ska jag få den vanliga turen att bli sjuk, denna gången fick jag det ca. 1-2 veckor innan skolan börja.
Haha mina grabbar det!! Och ida..
(Norlie&KKV) Var på Malmöfestivalen en gång detta året, helt okej!
Sist och det absolut bästa slutet man någonsin kan få på ett sommarlov: Min helt underbara kusin Harry kom till världen.. (Lizette du har mitt nummer om det behövs barnpassning haha).

Maybe we we're meant to be lonely.

 
Det där med att börja blogga gick ju inte så bra, eller jag är ju på gång! Hade tänkt lägga ut bilder under hela min sommar, alltså hur min sommar har sett ut eftersom det är nu under sommaren som jag haft bloggpaus. Kommer så fort jag har tid till att ta det lugnt, kanske ikväll.. Funderar på en powerwalk istället, men det lär ni ju märka isåfall. XOXO

Is there anybody out there, feeling the same?

 
Det var ju verkligen inte igår man loggade in här.. det började ju bra. 1. Kom inte ihåg mitt lösenord! 2.Allting såg nytt ut här på blogg.se så kunde ingenting! 3. Kommer inte ihåg vilken storlek jag laddade upp bilderna i.
Whats next liksom? Nej men funderar faktiskt på att börja blogga lite smått, göra inlägg då och då. Så ser vi hur många som läser det haha. Förvänta er inte för mycket av mig nu bara, jag och min dator är inte bästavänner längre, I've got a life!!! *applåder* tack tack.