You put your arms around me and I'm home.



Skolan gick snabbt idag, och sen dess har jag inte gjort något nyttigt. Nu sitter jag och väntar på att min påg ska komma från gymmet så vi kan äta, är ganska hungrig! Men sen ska vi väl bara chilla all night long, förmodligen göra lite matte också. xx

www.littlereasonstosmile.tumblr.com


Klär mig för en gångsskull "kul" så varsegoda, outfit.


2 nya behövliga saker i garderoben



Skor, H&M - 249 kronor | Väska, loppis - 20 kronor.

Inte lika ytlig ebba som på bloggen.

Twitter, @ebbafredrika - Började twittra i november, glömde bort det ett tag, och har börjat nu igen. Där skriver jag i stort sett varje timme, så fort något ploppar upp i mitt huvud skriver jag det på twitter! Ganska nice.
Instagram, @efbengtsson - Instagram har jag haft ett tag nu, där hittar ni bilder på mig och lite hur min vardag ser ut. Lite bilder som ni kanske inte få se i bloggen. Alltså mer privata bilder!

Home is wherever I'm with you



Love will keep us together



Är fortfarande lite off på livet, känner mig lite som en zombie som går i skolan, sticker hem och sen ägnar jag resten av dagen genom att sova,äta och gå på toa. Och träffa mattias såklart! Men idag, måste jag verkligen få lite matte gjort (prov på fredag, och jag är 17 sidor bakåt. Heja mig!). Får ta ett varmt bad som en klapp på axeln sen! Nuff said, puss.

Välkomnar en liten matkoma som heter duga.


Ute på en mysig pw


Söndag



Dagens planer: Gå ner och äta frukost, ta en pw med mamma, duscha och göra vid mig, ner till apoteket för att hämta tabletter och senare ikväll väntas det middag med familjen på något fint ställe. Idag har min mamma och pappa 19 år tillsammans! I love 'em.

Distance means so little when you mean so much



Har varit upptagen pretty much hela dagen. Vid elva drog jag och mamma till mormor så vi sedan kunde dra på lite loppis, hur mysigt som helst! Efter det drog jag och mamms in mot stan för att handla jeans till mig och present till min kusin som blir åtta år idag (Grattis Elias!!). Direkt efter det drog jag till Mattias och sen har jag umgåts med honom resten av dagen. Hoppas ni haft en bra lördag, puss.

Min vecka



Fotodag med Johannski, utstrålande kärlek, saknade morfar efter att ha varit utan han i 5 år, Ikea med mamma och syster- nytt påslakan, min fina, mattias lillfinger är större än mitt långfinger haha, godis och mys med mina tjejer, lycklig ebba,jag och m spelade the sims i mer än 6 timmar, lyckliga paret haha, våfflor till frukost. - Där mina vänner, där har ni i stort sett hela mitt lov!!

Love is friendship on fire.



Hejsan! Blev en oväntad-mini-bloggpause, eller kanske mer the-world-off nu när det har varit lov! Har suktat efter lov så himla länge nu (mest eftersom nian tar kål på en!) så jag har faktiskt inte varit så himla närvarande när det gäller datorn osv. Har chillat pung hela veckan kort sagt! Vilket har varit himla behövligt.

Idag är nog den enda dagen då jag faktiskt tillbringat lite egentid med bara mig själv under lovet, och ikväll kommer bli den enda tiden jag har tillbringat med min familj. Kvalitetstid tror jag dom brukar kalla det! Nähe, jaha.. här ligger jag i min alldeles nybäddade säng (viktig info!) och gör ingenting. Är lite deppig över att skolan snart börjar och lovet idag är över, men life goes on anyway. Borde ju inte klaga, har haft ett supermysigt lov och dagarna går så himla fort, det är ju snart mars månad? Galet! Snart borde ju våren komma också, det blir bara ljusare och ljusare om kvällarna. Okej, ska sluta prata strunt nu! Kommer blogga om en stund igen då jag kommer lägga in ett collage med bilder från mitt lov och kanske en liten text på vad som har hänt.. nej förresten, stryck det. Oviktigt! Dom har sett ut såhär: Mattias, Mattias, Johanna&Hanna, Mattias. Mattias varje dag förutom en! Hoppas ert lov också har varit skönt/roligt/fartfullt/mysigt. xx

Vill också säga grattis till Lina som blir 16 år idag. Grattis gumman! Och grattis till min älskling som har namnsdag idag haha. Grattis Mattias!

äter kinamat med mina brudar hanna och johanna.


Fotograferade med Johanna idag. Resultat:





I really love you, from the bottom of my heart.

aj8BF7 on Make A Gif, Animated Gifs

gotta love s p o r t l o v



Det bästa med lov/ledigheter/fria dagar..call it whatever you want: Att spendera varje dyrbara minut med sin underbara pojkvän. Bloggen lär kanske lida en del men det får ni ta (förlåt stalkers.....skämtar!). Ha ett underbart lov fina ni!

Jag är ju inte ensam om det längre i alla fall..



Sommarbild



Klockan är nu 17:17 och det är inte ens mörkt ute? Hur nice är inte det? Gah, våren.. du är mer än välkommen nu så du är medveten om det.. (sommaren också för den delen). Lite glädjerus där blev det allt haha. Usch vad trött jag är..
Btw, någon undrade vad låten i bakgrunden hette på mitt videoinlägg av mitt rum, kolla i slutet av videon så står det där.

18 år i staden där du växte upp!

Idag, 19 februari, blir min fina storasyster 18 år gammal. Min förebild, tjejen jag ser upp till. Det är sjukt hur all tid bara rinner iväg. Det känns som vi nyss var småbarn då du satt med lego och jag satt med mina barbie. Du har alltid varit min högra hand i denna familjen. Jag vet att vad jag än gör så har jag dig bakom mig. När jag bråkar med mamma, när jag får skit från andra, när jag behöver hjälp med läxa och när jag kommer hem halv tre på natten. Du har alltid ställt upp för mig det kvittar vad det är. Och det är sånt som gör dig till min älskade storasyster! Jag hade kunnat göra allt för dig.

- Citat av Michaela Forni

Ni vet hur det är ibland när man bara vill vara så jävla nära men hur nära man än kommer är man aldrig tillräckligt nära? Precis så. När hjärtat gör ont för att det dunkar lite för hårt och man vill få det att lugna ner sig men det går liksom inte. Precis så. När man tittar på telefonen och helst av allt vill plocka upp den och ringa och aldrig lägga på. Så känner jag.
Sanning


Har 18-års kalas för min syster.

 

 


Svar på tal

Anonym:
Hej! Har läst din blogg ett tag nu och jag tycker du verkar som en fantastisk tjej. Jag tycker du är otroligt söt och det verkar som om du lever ett bra liv.
Jag undrar bara hur ofta du och din pojkvän brukar umgås. Jag har själv problem med min kille och tänkte kanske att du kan ge tips på hur man kan få förhållandet att fungera. Min pojkvän klagar ofta på att vi inte träffas så ofta, vilket jag kan hålla med om. Men det är så mycket just nu med skola osv för min del..
Tack för hjälpen så länge :)

Svar:

Hejsan! Gud vad kul. Blir så rörd, tack så hemskt mycket! Du har uppfattat mitt liv helt rätt, jag lever ett jätte bra liv vilket min pojkvän är en stor orsak av. Jag och min pojkvän träffas så ofta det bara går, jag kan inte säga exakt hur ofta vi brukar träffas eftersom det beror helt på från vecka till vecka. Vi träffas så mycket det bara går, det kvittar om vi bara kan träffas två timmar eller en hel dag så tar vi vara på den tiden vi har med varandra (sen smsar vi ju från vi vaknat till vi somnar varje dag också). Men som sagt, så fort det inte finns något annat emellan så träffas vi.

Tips på hur ett förhållande kan funka är faktiskt väldigt svårt att säga eftersom allas förhållande är olika, men att lita på varandra är nummer ett. Det är regeln för allas förhållande tycker jag, sen är det upp till er två om ni verkligen vill vara med varandra och vill kämpa för att få det bra. Om det är just att ni inte träffas så ofta som gör ert förhållande ofunkbart så se till att hitta möjliga lösningar för båda. Där finns alltid saker som kommer emellan, bl.a läxor/skolan, ens vänner, sport kanske osv. Men finns där en vilja av att vara med varandra så fixar man allting. Det gäller att kunna planera in allting. Som jag sa innan, man tar vara på den tiden man har med varandra. Det kvittar vad ni gör, vem har sagt att det inte funkar att ni två sitter och gör läxor med varandra? Eller kanske kollar när han/hon sportar? Eller att han följer med dig när du och dina vänner går i stan? För mig så spelar det absolut ingen roll vad jag och mattias gör, bara jag får träffa honom så är jag nöjd. Sen vet jag ju inte hur ert förhållande är jämfört med mitt och mattias (mattias är den jag vänder mig till när jag mår dåligt, när något har hänt, när jag vill snacka, när jag behöver hjälp, när jag är rädd, när jag behöver råd..ja, alltid). Vi delar i stort sett allt med varandra, vilket gör det ännu enklare att kunna "planera" in varandra i vad man än gör. Ibland när jag verkligen vill träffa honom så fixar det oftast sig, jag får kanske följa han till gitarren eller så får vi kanske göra läxorna tillsammans.. men jag får ju träffa honom vilket var huvudsaken!
Vad långt detta blev nu då, men jag hoppas du förstår vart jag vill komma. Det bästa tipset jag har med just det problemet är att planera in varandra och snacka!! Det är superviktigt att lyssna på varandras åsikter och tankar, det finns alltid en lösning. Använd varenda liten sekund som är över, njut av ledigheterna ni har med varandra. Gissa vem jag kommer spendera mitt lov med liksom?.. Jo, mattias! (mohaha, vad jag ska trötta ut han!)
Sen finns där såna killar som är i ett förhållande men som absolut inte borde vara i det, som inte kan liksom inse att ha en flicka i sitt liv innebär att en stor del av "friheten" går bort. Men eftersom du skrev att han också klagade så har jag svårt att tro att han är sådan.
Har du mer att fråga om, eller om någon av er läsare vill ha hjälp/råd.. vad som helst! Så får ni mer än gärna höra av er, tycker bara det är sjukt kul och jag blir jätteglad när någon frågar mig om råd. Ni kan skriva på fb (Ebba Bengtsson), här eller på mailen ([email protected]) så lovar jag att göra så gott jag kan för att hjälpa till. Kram på er!

11:54



Idag sprang jag upp tio i åtta sjukt stressad över att "jag somna försent inför skolan", moget ebba. Aja, somna om till elva någon gång ändå så. Ska snart gå ner och äta frukost sedan hoppa in i duschen, idag blir det fullt hus för att fira systern min. Mattias kommer nog förmodligen också senare. Ha en bra lördag! Puss

Mitt rum - www.ebbafredrika.blogg.se

 


Spenderar min fredagkväll med finaste johannski


Svar på tal



Fick en fråga om jag kunde visa hur jag har det på mitt rum, vilket jag faktiskt funderat på väldigt länge om jag ska eller inte. Så jag filmade eftersom jag nyss städat haha. och sen ska jag nu snart redigera den lite och lägga upp den. Så kollar ni senare ikväll ser ni säkert den! Sålänge får ni en bild på favoritdelen av mitt rum hehe.

Godmorgon fredag!

Denna veckan har, precis som jag förväntade mig...gått svinsnabbt! Idag går vi fram till tolv om jag har rätt för mig, sjukt härligt. Sen efter skolan drar jag ner till stan med pojken min. Hörs vi inte senare så får ni ha en jättebra fredag! Puss på er.

18:30 - Godnatt/Peace out/Ses/Hejdå/


Min inredning för mitt framtida hus/lägenhet.



Hittade bilderna på [weheartit] och gjorde snabbt ett collage.
Gillar ni just denna stilen och kanske fixar med ert rum just nu så tycker jag verkligen ni borde klicka in här på [Fridas gård] - eller om ni bor i Trelleborgområdet så, kör dit!

We we're born and brave.



Hola! Sitter i skolan och gör ett "arbete" om andra världskriget, så himla spännande....or not. Anyway, ville mest blogga nu när jag ändå har tid till det liksom. Vet inte om jag hinner senare idag, det får vi hålla tummarna för istället hehe. Ha en bra torsdag ,håll ut... Snart startar helgen och sedan lov i en vecka!! Puss


At saras place - www.ebbafredrika.blogg.se


Cause' I don't believe that anybody feels the way I do, about you now... / GLAD ALLA <3 DAG

.

Grattis till gullungen Lykke, som fyller 4 år idag!


14 februari



Kom ihåg att detta är den mest onödiga dagen under året. Men till er som är ensamma: you're not. Kärlek är till alla omkring er, familj och vänner är det dyrbaraste du har. Och till er med fint sällskap: njut. Till alla: ha en bra dag. Puss!

I ain't got nothin' but love babe, Eight days a week.

Måndag: skola, hem och ta det lugnt, pojkvän all night long.
Tisdag: Alla hjärtans dag, gissa vem jag ska träffa då? *trumvirvel* ... Mattias!
Onsdag: teater med klassen, sen ner mot stan när mattias slutat så ska vi köpa present till min syster.
Torsdag: stoppdag i skolan (stoppdag= inga vanliga lektioner), hem till sara.. sen fix med tre andra brudar. På kvällen och under natten blir det avicii, taagggaaa!!!!
Fredag: pigg och glad med tre timmars sömn till skolan, för att sen sluta vid tolv. Härligt!
Lördag: ska försöka hinna träffa min påg annars blir det släktkalas för min syster under hela dagen och kvällen!
Söndag: min bigsis blir verkligen stor, (låter som en vuxen nu, "gud vad stor du blivit ida!!!") ..hon blir 18 år. Weho!

Veckan efter denna: SPORTLOV!!!!

Don't bring flowers after I'm dead.

Kan faktiskt erkänna att det är ganska mysigt med snö ändå. Lite. Ganska bara. Kanske inte att vi kommer ha vår då vi egentligen har sommar, och kanske inte all slask som kommer efteråt. Men det är så fint när allt är så vitt,stilla och tyst. Ok, enough with my poetry. Slutade sent idag, min pojke kommer hit senare, finally. Dessutom kommer denna veckan gå fort, det tackar man ju inte nej till liksom. Puss!

Frågestund - Del 3

Veronica Maggio/Håkan Hellström?
Stockholm/Malmö?
Jordgubbe/Hallon?
H&M/Gina Tricot?
Stora bröst/Långa ben?

Hur lång är du? Lång kan jag ju inte kalla det.. typ 158-159.
Vad heter den tredje bästa mannen i ditt liv? Mattsiie (mattias)
Vad tror du kommer vara inne i år (kläder)? Har inte alls koll på det, då borde du fråga min andra halva, [klick] , för är det någon som kan kläder så är det den bruden!
Har du några husdjur? Jag har en hund!
Skulle du kunna videoblogg någon dag? Haha.. eh, ja det kan jag väl. Men aldrig en gång till som jag gjorde sist. Får bli med Sara isåfall, eller under tiden jag är någonstans.
Favorit affär? Hemmakväll.. haha hände faktiskt en gång då jag drog till hemmakväll då en som jobba där fråga "Är du här idag igen?" awkward.... Men menar du kläder är det H&M
Favorit godis? Ferraribilar!!
Bästa dejting tipset? wääh, gud vad svårt: Va dig själv, det kommer du längst med!
Bästa raggnings tipset? "Tjena sexbomb, här står du och tickar!" .. nej skoja. Har ingen aning!
Fulaste outfiten enligt dig? Gud vad svårt, tror inte det finns en ful outfit utan alla bär kläder olika snyggt. Men att gå runt i onepiece, bitch please...
Sämsta sättet att ragga? Genom att "styla", eller komma med dåliga raggningsrepliker.
Något du hatar? Förutom krig och sånt. Respektlösa folk, och prickigkorv haha.
Något du älskar? Förutom din familj och vänner och så. Rosor - big love.
Det mest avatraherande du vet? Hår under armarna.. nu snackar vi inte lite hår utan liksom, buskar. När killar ska spänna sig/ska leka coola/ska slåss.. ja, visa sig "manliga" framför en..*vänder mig om och går*
Hur ser din drömkille ut? Jag har min drömkille.
Skulle du vilja ha barn i framtiden? Ja faktiskt, har varit ett strikt nej i flera år.. men nu har det blivit så att jag vill ha haha.
Favorit tvprogram? Ellen DeGeneres.
Favorit klädersplagg? Jag har ingen aning, ett par snygga jeans någon kofta/snyggt linne och ett stort halsband till det kanske..
Vad tror du kommer vara "ute" 2012? Eller typ lite 2010/2011 grej? (inom både mode och bloggning och allt möjligt.) Gud vad svårt.. kommer tillbaka till den!
Skulle du vilja bli liten igen? Både ja och nej..ja för att där inte va några bekymmer eller problem. Men samtidigt nej eftersom det är jag själv som skapar mina egna bekymmer och problem och jag vill helt enkelt leva mitt liv. Men jag önskar faktiskt att jag tog vara på tiden som liten mer.

facebook/blogg.se?
blogspot.com/devote?
Myskväll hemma / Fest?
hemma fest/ klubb?
mobil/data?
kissie/paow?
kenza/tyra?
tv/data?
15 år/20 år?
bdb/ msn
skype/msn
förhållande/singel

Vilket av de nationella proven ser du minst fram emot och av vilka skäl? Matte, eftersom jag bara är allmänt dålig på det, har aldrig någonsin varit mitt favoritämne. Det känns bara så sjukt onödigt att ha det vi håller på med (algebra och allt vad det nu är)
Hur hade du beskrivit ordet kärlek? Allt man behöver?
Dina största farhågor? Farhågor= rädslor, för er som inte visste (jag) .. bli lämnad ensam igen.
Hur beskriver du ett perfekt förhållande? Man kan inte ha ett perfekt förhållande. Men det som krävs för ett stabilt förhållande är tillit,respekt och kärlek. Har man det behöver man inte så mycket mer. Sen får man bygga upp sitt förhållande så man vill ha det själv. Men perfekt är det omöjligt att ha alltid.
Love you - Love you to beauty.

vem är världens snyggaste tjej&kille? Tjej: Megan Fox och Julia Roberts. Kille: Josh Duhamel och Jon Kortajarena
hur sminkar du dig? kan du inte lägga ut en video? Alltså det är hur ointressant som helst, verkligen.. i skolan sminkar jag mig knappt utan bara mascara. Men fixar jag mig "ordentligt" är det: eyeliner jätte lite, två olika mascaror, puder som jämnar ut.
plattar du ditt hår ofta? Nästan varje dag.
ville bara säga också att du är riktigt snygg ebba, fortsätt som du gör, älskar din blogg!! <3 - Tack så hemskt mycket, det glädjer mig! Tack tack tack.
Vad hände mellan dig och stephanie Hanna oliver och Mirza o Erik? Det höll inte.
Saknar du de? Nej.
Skulle du vilja bli vän med de igen?eller bara någon utav de isåfall vem? Nej det skulle jag inte vilja,oliver möjligen.
Varför håller du dina beundrares namn hemligt? Ville inte skriva ut hans namn eftersom vi inte var tillsammans men nu är vi ju det så har ingen anledning längre. Mattias Mattias Mattias Mattias Mattias Mattias..... jag e mogen.... (johan glans)
vad tycker du om trelleborg? Har ingen åsikt om denna staden. Sjukt fula människor som bor här - that's it!
hur träffade du M? Tror jag svarat på denna innan men ni får en mini-repris isåfall: Såg han första gången när han hade en konsert på min skola, tog kontakt genom facebook, sen tillslut träffades vi och fortsatte göra det.
är du helsvensk? Ja det är jag.. eller har ju rötter ifrån Italien, men det gör ju inte mig mycket mer italiensk eftersom det är så långt bak haha..
intressen? Känner mig som Sveriges mest tråkigaste nu men har nog inga intressen haha.. fota isåfall! Träffa vänner- klassikern.
vad förr du för hos M? Antar att du menar föll.. Hans leende, hans utstrålning,tryggheten jag kände, hans omtänksamhet, hans personlighet.. ja, jag föll för honom helt enkelt. Hela honom.
bhstorlek? Haha... varför kommer denna frågan... pass
beskriv din klädstil? Har ingen speciell klädstil. Till skolan drar jag oftast på mig något svintråkigt, pallar inte klä upp mig/fixa mig för att gå till skolan, gå runt där i några timmar, sen dra hem igen. Kan kanske fota lite outifts någon dag som är mer min klädstil.
var brukar du handla kläder? H&M är mest tippat och gina tricot när det gäller jeans. Har bara gina tricot jeans haha.
jeansstorlek? 25 eller 26, har ingen koll på sånt.

smile

Godmorgon sunshines! Finns det något bättre än att ligga och dra sig en söndagmorgon under ett varmt täcke?.. tveksamt det där. Det är inte förrän man blir akut kissnödig eller när magen kurrar för våldsamt som det börjar bli ett problem. Jag lider väldigt hårt utav dem problemen just nu haha. Så nu får jag väl gå och lösa mina problem ,tragiskt nog. Puss!

I've been spendin' all my time just thinkin' about you.

Har precis avslutat mitt andra samtal för dagen med min pojke, efter en och en halvtimme.. blandade känslor därefter (mest positiva). För gissa vem som kommer sova gott nu? Jag! Med ett leende på läpparna. Imorgon kommer han hem.

du är min ryggrad, utan dig så faller jag isönder.


Be the change you want to see in this world



Fick lite kvalitetstid med min mamma och syster idag vilket vi spendera på bästa sätt: shopping! Först shopping av kläder sen mat. När jag kom hem ringde jag min pojke som är borta under helgen, fick snackat en hel del. Så skönt att höra hans röst, men saknaden växte. Nu: Soffhäng!

min lillebror är inte normal någonstans!


Frågestund - Del 2

Berätta om dina föräldrar och dina syskon, inklusive Milleman & Mattias!
Mamma, Ulrika.. min älskade mamma som alltid stressar vart hon än ska att jag blir orolig över hennes hjärta, henne stora hjärta som hon omfamnar en med varje dag. Min älskade mamma som kan läsa mig så enkelt, så enkelt att jag inte ens kan hålla en ynka liten hemlighet för henne (som när jag började smsa med mattias, samma dag lade hon märke till att jag något va annorlunda med mig). Min mamma är min bästavän. Tills döden skiljer oss åt.
Pappa, Fredrik.. Min underbara pappa.. när jag var liten så var pappa den enda mannen som existera för mig. Jag är så lyckligt lottad över att få ha just han som pappa, hade aldrig någonsin velat ersätta han mot någon annan. Han är den finaste pappan och jag älskar honom över hela mitt hjärta.
Syster, Ida
... Min stora syster som jag sen barnsben har haft som förebild och fortfarande har, hon är en sådan person som aldrig dömmer andra personer.. man ska vara glad om man får en plats i hennes hjärta, och man ska vara överlycklig om man vinner det - för det är något hon verkligen håller hårt om. Hennes stora hjärta. Vi bråkar väldigt sällan, vi kan lägga ur våra damputbrott på varandra för vi vet vart vi har varandra i slutändan ändå. Vi skrattar,gråter,slår,bajsar,spyr,klär oss,sover, you name it.. vi gör allt tillsammans.
Bror, Abbe
.. Min lilla bror som jag längtade efter såå himla mycket, sen första sekunden han andades har jag varit vid hans sida (bokstavligttalat första sekunden haha).. Kan verkligen inte se en värld utan min bror, kommer föralltid skydda han vad som än händer. Så fort jag vet att han inte är i säkerhet eller bara ser en liten skorpa på hans knä så blir jag vettskrämd. Han är min lilla ängel på jorden.
Min hund, Millepille
... finns ingen stördare än han haha. Han får en liten beskrivning: han är pain in the ass när han vill gå ut och gå i regnet och snöstormar men väldigt älskad resten utav tiden. Han är det dära lilla extra i mitt liv. Som min egna lilla bebis.
Min pojkvän, Mattias
... min fina pojke som är mitt solsken i varje mörker. Han är one of a kind. Vart jag än går så har jag ett leende på läpparna och varje steg jag tar med det leendet är tack vare honom. Han är precis som min syster, dömmer aldrig människor. Han har aldrig någonsin sett ner på mig eller dömt mig på något sätt vilket är så himla guldvärt..Han har ett hjärta av guld. Jag säger samma som han sa till mig: Den bästa pojkvännen man kan tänka sig.



Hur länge har du varit kär i Mattan? Det är så svårt att säga.. men då det verkligen blev solklart för mig att jag fallit var när jag smsa sara hur jag kände direkt efter jag sagt hejdå till honom och fick svaret "du är förälskad" tillbaka. Det var väl efter att vi träffats efter 3 gånger eller något.
Läser mattan din blogg? Han är min största stalker hallåå?!?!?
Torktumlaren är din favorit har jag hört? (I munnen asså... ;) ) bara så sjukt störd är du johanna...
Favoritresmål? Kan jag ikke svara på.. Om man vill se saker: London. Om man vill njuta: Rhodos. Om man vill finna sin soulmate: Mallorca. Om man vill ha ett andra hem: Italien.


Favoritfärg? Mörkblå, och vinröd.
Favoritex? Alltså har inte direkt något favoritex..
Håller du fortfarnade kontakten med Robin, Fredrik, och Jacob? Robin?wtf johanna?..Nej, eller lite då och då kanske, men det är typ "hej, läget?,vad gör du?, okej..ha det så bra, hejdå"
Vad är godast av allt som finns? shit vad svårt... får väl säga lax!
Kompis med bäst humor? Alla med Johan Glans-humor.
Och sämst? Du johanna... (säger det med kärlek)
Vem är din snyggaste/sötaste kompis? Alla är så fina!
Och fulaste? Ingen!
Hur tycker du att du är utan smink? Trött,hängig och lat men samtidigt fräsch typ haha. sug på den blandningen!
Hur beskriver man ditt hår? Nordiskt med en touch av grönskande solsken kanske? Bitch, you nailed it.

Fyra favoritfilmer som är skrivna av: Nicholas Sparks


Dear john, The notebook, A walk to remember och The last song.

"Before we met, I was as lost as a person could be and yet you saw something in me that somehow gave me direction again."   - Nicholas sparks.

You're the reason of this smile.

image description
Har bara legat död i soffan sen jag stack hem ifrån skolan. Har så ont i hela kroppen. Senare ska jag se en film med min syster som verkar sjukt bra! Ta hand om er. Puss!

Frågestund - Del 1

Är du kär? Ja, det är jag.
Vem är "M"? Mattias!
Hur träffades ni, du och "M" alltså? Jag såg han första gången på min skola, när han hade "konsert" där (kunde-inte-släppa-blicken-moment).. stalker som jag är så letade jag upp han så att jag sen kunde lägga till han på facebook, vilket jag gjorde. Sen började vi snacka där och bestämde oss sen för att träffas. Vilket ledde till det vi delar just nu. Kärlek.
Är du och "M" tillsammans nu? Ja, det är vi.
Om ni är tillsammans och några av dina kompisar inte gillat det. Vem hade du valt före, honom eller dina vänner? Detta är faktiskt en sjukt svår fråga om man tänker efter, för de flesta hade säkert svaret varit "vänner". Men.. är det verkligen en äkta vän om h*n inte gillar att jag är lycklig med en kille? Svar: Nej! Så jag har faktiskt ingen aning.
Om du måste snacka om killproblem eller sex osv, vem går du till då? Sara, eller mamma. Lutar mer åt Sara med sex osv haha....

heej! Jag undrar om du känner lara ali? Hon går på vannhög. Hej på dig! Känner och känner, jag kan inte säga att jag känner henne men jag vet vem Lara är, men det är inte så att vi snackar osv.
Och om ja går ni i samma klass? Nej det gör vi inte, hon går i blåa medans jag går i röda.
Eftersom du ska börja på gymnasiet, vilken linje ska du välja och vart? Jag är inte helt säker på vilken linje jag ska gå än (jag vet att jag har en vecka på mig att välja nu, no pressure thank u).. Men SSG här i Trelleborg blir det i alla fall.
Är du smart? Haha, alltså jag vet inte hur du kvalificerar hur man är för att vara smart. Men jag är inte korkad, blondin-korkad (no offense), och jag är väl inte värsta matte&no snillet iheller.
Hur många poäng fick du på julavslutningen förra terminen? Är det något jag vill hålla borta ifrån bloggen så är det mina betyg (och skvaller).. eftersom jag vet att de flesta bara jämför mina betyg med deras vilket jag inte gillar. Mina betyg är inte jättebra, men dom är inte dåliga iheller.. jag klagar inte eftersom jag vet att jag kan ha högre om jag bara lagt manken till att plugga.
Var bor du? I Trelleborg.
Hur många syskon har du? skulle uppskattas om du hade svarat på alla mina frågor, tack. Jag har två syskon, en storasyster som blir 18 år om 10 dagar (!!!) och en lillebror som nyss fyllt 6 år gammal (hej sladdis).
Beskriv vilken roll du har i din klass? Varför skrev jag ens detta på min bild... haha vet faktiskt inte. Jag är sekreteraren i klassen.. större roll har jag inte! Är inte den som vill synas och höras hela tiden, men snacka med alla.. det kan jag!
Vem är M? Pil upp till toppen!
Hur är din stil? Vet inte vad jag har för stil. Jag vet hur min egna stil är, men finns nog inget namn på den stilen haha.
Vilken musik? Svårt att säga, kan variera väldigt mycket. Veronica Maggio, You me at six, The fray, Thriving Ivory, escape the fate, secondhand serende, all time low, coldplay, kent, gavin degraw.. lite så kanske.
Hur är du? Kan verkligen inte svara på sånthära själv, så frågade två styckna.. så får ni se hur två olika personer uppfattar mig. Enligt Mattias: Den finaste tjejen jag vet, både på utsidan och insidan. Du är alltid så snäll och glad, och du tänker alltid på andra mer än dig själv! Du är helt grym! Den bästa flickvännen man kan tänka sig. Enligt Sara: Du är omtänksam, du är rolig, du lyssnar på vad man än har att säga, du ger råd angående allt. Du är inte "k bry" vännen utan du ger ditt uttersta för att få de i din omgivning att må bra. Du är sprallig, men ibland en bitterfitta........... (morgonhumör har väl alla)

Hur är din familj? Min familj är bäst, och nej det är inte din också..för det är min, punkt (min släkt också förövrigt.) Vi är den typen av familj som berättar allting för varandra, det är lite så att jag och mamma har samma humor medans pappa och ida har samma humor. Abbe är humorn vi har tillsammans.. nej, skämta.....eller? Ärligt nu: Dom är bäst.
Har du en kille? Pil upp till toppen!
Vill du ha en? Håller mig till den jag har...han duger liksom.
Är du kär? Bajskär.
Är du oskuld? Nej.
Har du kysst en kille? Ja det har jag.

Vad vill du bli sen yrkesmässigt? Vet inte, det lutar åt sjukvården/socionom/psykolog/lärare, (ja jag sa nyss lärare)
Vet du vilket gymnasie du ska gå? Jag ska gå på söderslättsgymnasiet (SSG) här i Trelleborg.
Vet du vilken linje? Nej, det vet jag inte.
Johannas störda frågor:
Vem är bäst att bowla av dig, M , Johnnnnnny & Johännski? Inte du johanna i alla fall.. jag får väl säga Mattias mot min vilja, endast för att jag skulle vara ärlig här....... Sen jag.
Vilka umgås du med i skolan? Beskriv dom. Johanna och Hanna för det mesta, eller nej.. stortsätt hela tiden. Beskriva dom? Hm.. Dom båda två har sjuk humor, vi kan liksom sitta och skratta sen sekunden efter snacka seriöst. Jag trivs så himla bra i deras sällskap.
Vad heter din kille? Mattias, men har även smeknamnen som: Mattan, Mattsi, Tias.
Hur blev ni tillsammans? Johanna du vet redan, orkar inte skriva ner hela historian haha.
När förväntas barn/förlovning/bröllop/begravning? Slow it down girl....
Vad vill du att dina barn ska heta, förutom Dante, Sackarias och Svante? Sakarias faktiskt.. Och jag vill bara ha ett barn som heter Svante om det är tvillingar (Svante och Dante) Flicknamn: Saga, Lilja, Lovisa, Nellie, Agnes, Elsa, Elina, Iris. Pojknamn: Dante, Sakarias, Fabian, Carlos.
Vilket hål föredrar du? Inget av dina honey..

there will be no sunshine, if i lose you baby.

Älskar verkligen livet, mest när man inte får sömn under natten eftersom huvudet värker och febern stiger för att sedan sjunka. Just in time liksom, jaja.. har i alla fall lyckats ett tre timmars nationellaprov nu så får jag se resten av dagen. Hoppas ni alla 96:or gjorde bra ifrån er. Puss!

Hos dig har jag allt, där vågar jag stanna kvar.




Slutade tidigt idag, jätte skönt.. sen kom min pojke hit så hade vi det mys bara. Ska snart börja min engelskläxa och tagga till 3 timmars nationella imorn. HIGH FIVE! Btw, har 90 frågor just nu på frågestunden. Så fort jag har 100 frågor så börjar jag svara på dom så kom igen nu och ställ 10 fler frågor!!!

Pallar ej med kyla,snö och vinter överhuvudtaget.



Längesen jag skrev om min dag osv, vet inte varför men har ingen blogglust alls. Antar att det är vädret som gör mig deprimerad eller något haha..Händer ju ingenting nu förtiden. Även om det är så mycket på gång. Anyway, har inte fått så många kommentarer men väääldigt många frågor på frågestunden. Kanske stoppar snart så fråga på nu!

första nationella provet genomfört - check!


Två av dom tre finaste pojkarna i mitt liv.


admit that you've been at least one of these:

- Walked into a room, forgot what you needed, walked out, and then remembered.
- When you were younger, you drew the sun in the corner of the paper.
- When you were little (haha johanna, that awkward moment when a dwarf says "when i was little").. When you were little, you thought the shape of a real heart was actually ♥.
- Closed the fridge door really slow, just to see when the lights went off.
- Tried to balance the light between the ON & OFF.

Frågestund, fyll mitt kommentarsfält med frågor!!



STOPP!

söndagen den femte februari tvåtusentolv


Jag kommer kanske bli lika lycklig som på bilden!!!!!!


?

Funderar på att ha en liten frågestund där jag verkligen svarar på allt, vad sägs?

Åker skridsko på flaningen.


Jag saknar dig så sjukt mycket.


Min lördag:

Ska strax hoppa in i duschen, sen vid två blir det bowling med M och två andra.. mycket trevligt haha! Sen blir det väl hem och äta middag med familjen och senare mot kvällen kommer M hit så ska vi bara ha det mys, det är ju melodifestivalen idag så vi ska väl kolla på den skiten också (enbart för att dead by april är med). Ha det bra, puss

Ha en bra och skön helg mina fina läsare!




Ge mig sommar och värme... Idag har jag kopplat mig ifrån världen utanför, dvs. Mobil och hela köret. Är i den perioden då jag inte vill leva mer, typ haha. Så idag blir det jag,kära mörkret, mjukiskläder, film och godis.

words.


chillar lite med min ärftligt sexiga mormor, självdå?


fikar med varmchoklad och gifflar:


första februari



Idag va det studiedag som spenderades med sara och abbe, sen köpte jag med mig en ros till mamma.. tyckte så synd om henne som är nyopererad. Imorgon efter skolan är det plugga och träffa min pojke som gäller. Har ingen blogglust för tillfället, puss sålänge.

Happy people dont have the best of everything, they made the best of everything.

.

gjorde frukost till favisen, nu ska jag väcka henne.....