Be the change you want to see in this worldFick lite kvalitetstid med min mamma och syster idag vilket vi spendera på bästa sätt: shopping! Först shopping av kläder sen mat. När jag kom hem ringde jag min pojke som är borta under helgen, fick snackat en hel del. Så skönt att höra hans röst, men saknaden växte. Nu: Soffhäng!

Kommentarer
Postat av: johännnsskiii

så jävla söt!din blogg... asså går in på den minst 10 gånger per dag bara för att se om du uppdaterat. du som gjorde så jag startade upp min blogg igen. du är supergrym älskling! du är så stark, ser verkligen upp till dig. i love you till' the end.

2012-02-11 @ 20:19:48
URL: http://torajohanna.devote.se
Postat av: mr x

riktigt snygg är du!önskar jag var som du... så stark och med så mycket kraft att kunna göra så mycket saker... läser din blogg och är en nära vän till dig. vad mer kan man önska? du är en superbra vän med ett hjärta av guld. det är du som gör mig stark och ger mig push ups när jag behöver det, du som ger mig så bra råd till allting. jag uppskattar verkligen det. det var du som fick mig vilja börja blogga igen. du har den sjukaste humorn. but honey? i love you till' the end. be right back, ska kolla the notebook nu :D

2012-02-11 @ 20:23:06
URL: http://torajohanna.devote.se
Postat av: vfdtgrey

nu fick du helt plötsligt 3 kommentarer... hehe, inte meningen :D

2012-02-11 @ 20:24:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback