Svar på frågor från bloggen:

1.Vad gjorde du i USA? Hälsa på nån?
- Jag åkte med min syster, Ida och min kusin, Malin. Malin har bott där i 9 år och flyttade tillbaka förra sommaren, denna sommaren skulle hon dit för att hälsa på och då tog min syster och jag tillfälligt till att följa med. Vi hälsade inte på någon förutom Malins vänner/ fd jobb osv.

2.Var det precis som på film?
- Det var som att hoppa in i en scen ur en film, åh ni anar inte! Får ni tillfälla till att åka dit så gör det!! Och upptäck inte bara turist versionen. Upptäcker ni mer än det så lär ni känna igen er väldigt mycket mer i filmer. Påtal om film och New york så har jag gjort ett litet videoklipp om vår resa på ca. 2 minuter, kanske lägger upp den.

3.Vad ska du gå för linje?
- Jag går samhälle med inriktning beteende (vilket man inte börjar med förrän i tvåan) linjen här i Trelleborg på Söderslättsgymnasiet och trivs super bra!

4.Hur känndes det att sluta nian?
- Det kändes både bra och dåligt, det var självklart väldigt tråkigt att lämna sin klass och lämna framför allt, min bästa mentor Björn. Men samtidigt kände jag mig klar på högstadiet, jag ville prova nytt, jag ville börja satsa på min framtid. Nu ångrar jag lite att jag inte njöt av högstadiet-tiden.
 
5.vad fick du hem för shopping, kan du fota och visa?
- Jag fick hem en hel del!! Kan kanske visa någon gång, jag får se.
 
6.Träffade du någon påg i Usa? :D
- Haha nej tyvärr gjorde jag ju inte det, men kollade en hel del gjorde jag!!

7.Var det "staden som aldrig sover"?
- Vi bodde ju inte i New York utan i connecticut, vi tog alltså tåget in. Men när vi skulle till Washington DC tog vi bussen ifrån NY runt 01:00-02:00 vilket resulterade att vi gick runt i NY en hel kväll, och jag kan garanterat säga att det var staden som aldrig sov.

8.Kom du in på din linje?
- Ja jag kom in på mitt förstaval!

9.Var det inte tråkigt att missa den sista veckan i nian?
- Jo självklart var det väldigt tråkigt att missa sista veckan, man såg bilder läggas upp på spex-dagen, lagdagen, lärarmiddagen och avslutningsdagen medans jag satt på andra sidan jordklotet. Men detta var once in a lifetime chance, ingen tvekan på att jag skulle ta denna chansen!

10.tränar du ofta?
- Alltså skratta åt mig nu snälla!!! Men den enda träningen jag får är när jag är ute och går/powerwalkar vilket är några gånger i veckan, om ens det. Och trapporna i skolan..

11.är du nöjd med din kropp?
- Jag är aldrig nöjd, främst inte med min kropp.. Men jag är inte den som klagar på mig själv eller mår dåligt över det. Sålänge jag inte är t.ex överviktig så accepterar jag att jag ser ut såhär.

12.hur lång är du?
- Här får ni också lov att skratta.. 1.58,5 .. den 5:an är väldigt viktig!!!

13.favoritfilm?
- Gud, det kan jag inte svara på.. Film ser jag väldigt mycket på så att svara rakt ut på vilken min favorit är kan jag inte. Gillar dock alla Nicholas Sparks filmer.

14.vad gillade du mest med usa? resp misnt?
- Får jag vara tråkig här och säga att jag gillade allt? .. Förutom att dom verkligen inte snålar med smör och fett när det gäller maten. Och Malin som kunde gå flera mil utan att bli trött.
 
15.Var detta din allra första utlandssemester utan dina föräldrar?
- Nej, självklart har jag ju varit t.ex i Danmark själv utan mina föräldrar, men jag har även varit i Spanien (Mallorca) med farmor,farfar och min syster. Det var även där jag träffade Erika. Alla ni som har läst min blogg länge vet vem den pangbruden är!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback